-
אפל מקינטוש-שאלה לילדי המחשבים
מישהו יכול לסביר לי מה זה הgenius בתוך הI tune?
-
-
אם הבנתי נכון המטרה של הפונקציה הינה יצירת רשימת השמעה דינמית משהוא בדומה
לרישמת השמעה שמתקבלת מתוכנות להאזנת מוסיק דרך האינטרנט שכאשר אתה בחור שיר
הוא מציע לך רשימת שירים בעלי אותו האופי.
טרם ניסיתי את הסיפור
-
לך לפורום משתמשי מק, פתח שם משתמש חדש (אני מהמר על "שניצל") יבואו אליך מספר ילדים, יגידו "אתה ירוק -יא חדש" ויעשו לך זובור בפורום.
יבוא משתמש וותיק (אני מהמר שיקראו לו "סטייק") בטח יהיו לו משהו כמו 2,508 הודעות, יעשה לך אחושלוקי זובר ויגלגל אותך בנוצות וזפת.
ככה זה להיות חבר חדש בפורום מק-יופילים, באסה 
וואלה גבר מצטער, גם לי אין מושג מה שאלת
-
 פורסם במקור על ידי partner11 לך לפורום משתמשי מק, פתח שם משתמש חדש (אני מהמר על "שניצל") יבואו אליך מספר ילדים, יגידו "אתה ירוק -יא חדש" ויעשו לך זובור בפורום.
יבוא משתמש וותיק (אני מהמר שיקראו לו "סטייק") בטח יהיו לו משהו כמו 2,508 הודעות, יעשה לך אחושלוקי זובר ויגלגל אותך בנוצות וזפת.
ככה זה להיות חבר חדש בפורום מק-יופילים, באסה
וואלה גבר מצטער, גם לי אין מושג מה שאלת מודה לך על התשובה!פעם הבאה יבוא לך לקלל תתקשר ישר.
-
הכל בחיבה, פשוט התלבש לי טוב -
סטיב ג'ובס מנסה מהקבר לדאוג שתשמע מה שהוא חושב שאתה צריך לשמוע ובאיזה סדר שהוא חושב.
כ"כ אופציית אפל שזה מפחיד.
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you -
מתוך האתר של אפל Genius Genius playlists and Genius Mixes appear under Genius. Whenever you create and save a Genius playlist, this is where you’ll find it. Genius Mixes automatically appear here, too. And you can play them all with a click.
מתוך ויקיפדיה אופציית ה-Genius אופציית ה-Genius, שנכנסה לתוכנה ב-iTunes 8, יוצרת באופן אוטומטי רשימות השמעה של 25, 50, 75 או 100 שירים מתוך הספרייה, הדומות לשיר נבחר. רשימת ההשמעה הנוצרת יכולה "להתרענן" בתוצאות חדשות או להישמר כרשימת השמעה עצמאית. קיימת גם אופצייה של סרגל Genius צדדי (Genius Sidebar), שמציג על בחירות מומלצות מתוך חנות הiTunes שמבוססות על הרצועה המושמעת. על מנת להפעיל את האופציה, חייב להיות למשתמש חשבון בחנות הiTunes, ונתונים על המוזיקה שלו מוכרחים להישלח אל אפל.
אם זה עדיין לא ברור לך - אז אתה לא לבד  -------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
דווקא אופציה חמודה , ניסיתי , נחמד מאוד.
-
אני דווקא עם שניצל , ולא כל כך מסכים עם אורי_ו , למה זה בוחר את השירים מתוך הרשימת ההשמעה שלך שיש לך , וגם אם לא משם אז מכל השירים שקיימים אבל לפי הסגנון שאתה אוהב , זו מערכת חכמה מאוד שרק אפל יכולה לחשוב על זה , ועל עוד הרבה הרבה מערכות ומוצרים ששינו את העולם.
נ.ב אני חייב להגיד שאני מעריץ של אפל, ויודע ומבין לעומק את העניינים שם בדיוק כמו שאתם מבינים בנושא האודיו יותר ממני
-
 פורסם במקור על ידי yonatan1998_15 אני דווקא עם שניצל , ולא כל כך מסכים עם אורי_ו , למה זה בוחר את השירים מתוך הרשימת ההשמעה שלך שיש לך , וגם אם לא משם אז מכל השירים שקיימים אבל לפי הסגנון שאתה אוהב , זו מערכת חכמה מאוד שרק אפל יכולה לחשוב על זה , ועל עוד הרבה הרבה מערכות ומוצרים ששינו את העולם.
נ.ב אני חייב להגיד שאני מעריץ של אפל, ויודע ומבין לעומק את העניינים שם בדיוק כמו שאתם מבינים בנושא האודיו יותר ממני ומשום כך אתה פסול עדות ברמה שאי אפשר להסביר כי גם את זה אתה לא תבין.
עצוב לישזה הדור העתידי .
נבואות 1981 קורות בלי שתשימו לב.
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you שרשורים בנושאים דומים -
מאת נמר בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 119
עודכן: 29-03-10, 17:52 -
מאת tzachi בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 5
עודכן: 28-12-08, 22:25 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 0