-
אורי,
לא הגעת למסקנות קצת נחפזות לגבי דור העתיד?
-
-
לא.
תעשה בדק בית תראה שאני צודק.
לא גדולים ממני אבל שיש להם תואר כזה או אחר בתחומים הללו אמרו אותו הדבר.
תבדוק.
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you -
 פורסם במקור על ידי אורי_ו ומשום כך אתה פסול עדות ברמה שאי אפשר להסביר כי גם את זה אתה לא תבין.
עצוב לישזה הדור העתידי .
נבואות 1981 קורות בלי שתשימו לב. למה עצוב שזה דור העתיד ?
אורי , עם כל הכבוד , הדור של היום נמשך לדברים האלה כמוני וכמו מליונים ברחבי העולם , כמו שאתה נמשך לתחום המוזיקה וכל הסביב לזה , תוכל להסביר לי למה זה עצוב ? כי זה כמו שמכור אפל יותר ממני בהרבה יאמר שזה עצוב שאתם עדיין מתרכזים בכל נושא האודיופיליה , זה בדיוק אותו הדבר ,
-
 פורסם במקור על ידי yonatan1998_15 למה עצוב שזה דור העתיד ?
אורי , עם כל הכבוד , הדור של היום נמשך לדברים האלה כמוני וכמו מליונים ברחבי העולם , כמו שאתה נמשך לתחום המוזיקה וכל הסביב לזה , תוכל להסביר לי למה זה עצוב ? כי זה כמו שמכור אפל יותר ממני בהרבה יאמר שזה עצוב שאתם עדיין מתרכזים בכל נושא האודיופיליה , זה בדיוק אותו הדבר , מה יש לאפל שאין למוסיקה?
-
נראה לי ששניצל ענה על זה יפה.
אבל אני אוסיף.
חובבי אפל בעולם כולו , הרוב המוחלט, רואה דרך עיניים עם משקפי תפוח.
הם לא מסוגלים לראות משהו אחר חוץ מהתפוח ומוצריו.
כמו כן ה"נוחות" שאפל מציעה = חוסר מוחלט של יצירתיות.
אפשר לבדוק זאת כרונולוגית אגב,, מאז שאפל חזרה לשוק והאמנים התחילו לדבר אפלית, ולא אפלית.
תבדקו כמה מוזיקה, יצירה אומנותית או כל דבר שונה מהשני.
תעשו בדיקה ותחזרו אליי.
כמו כן אדם שהוא מעריץ , תמיד פסול עדות.
על ציודופיל טוב נאמר:
שניצל - אפל לא נוצר בשביל לעשות מוסיקה. יש שם עוד דבר או שניים שאינם קשורים למוסיקה. אבל גם במוסיקה הוא תורם.
אורי - "מעריץ" זו הגדרה רחבה. יש שיגדירו את כל משתתפי הפורום כ"מעריצי אודיופיליה". אז כולנו פסולים? 
אם התפוח ומוצריו מצליחים יותר, הם כנראה טובים יותר. אתה רוצה למדוד באילו פרמטרים הם טובים יותר ופחות, ולהוכיח "טכנוקראטית" שהם בעצם פחות טובים? זה לא רלוונטי. הם מוכרים, אנשים אוהבים אותם => הם יותר טובים.
אני לא רוצה להתעמק בעניין הנוחות והיצירתיות, אבל אם יצירתיות נובעת מחוסר ברירה, כי הכל רע/קשה - זאת לא היצירתות שאני מחפש (למרות שבמוסיקה בהרבה מקרים זה מה שמקבלים, כבר מאות רבות של שנים). אולי יש איזו תקופת מעבר קצרה, אבל הכל לטובה.
לא מתווכח עם עובדות, אבל נראה לי שאפל לא פוגעת במוסיקה, הדור הצעיר לא דפוק ולא מוגבל, ורק אנחנו קצת מאחור. כמו כל הזקנים, בכל השנים ובכל הדורות. מוגבלים, שחצנים ובטוחים שאנחנו יודעים מה הילדים האלה באמת צריכים. [בלי כוונה להעליב חלילה, זה עניין של דור, שגם אני חלק ממנו, לא משהו אישי ] - נכון, יש לנו יותר נסיון, ואנחנו יכולים לתרום להם הרבה יותר מכפי שהם אי-פעם יסכימו להודות, אבל אנחנו לאט לאט יותר ויותר out.
-
 פורסם במקור על ידי אורי_ו נראה לי ששניצל ענה על זה יפה.
אבל אני אוסיף.
אפשר לבדוק זאת כרונולוגית אגב,, מאז שאפל חזרה לשוק והאמנים התחילו לדבר אפלית, ולא אפלית.
תעשו בדיקה ותחזרו אליי.
כמו כן אדם שהוא מעריץ , תמיד פסול עדות.
הכניסה של אנשים מסויימים באפל היא לא יותר מקטנונית ומיותרת.
כדאי להציג מספר עובדות.
כמות המוסיקה הנמכרת באמצעות מנגנוני אפל היא עצומה ומחזיקה חלק מרכזי בתעשיה.
הם הביאו את הבשורה של הטלפונים הניידים והטבלטים (אף על פי שאני מעדיף אנדרוייד)
הם ממשיכים לייצר בשורות כל שני וחמישי בתחומי האקדמיה.
אלו העובדות ואיתם לא ניתן להתווכח.
אורי בכל פעם שאני קורא את הפנינים שלך על אפל אני נופל מחדש .
בכל פוסט שלך אתה כותב "לכו תבדקו " , "גדולים ממני אמרו" ושאר ירקות .
אז אולי נוכל כולנו באמת להשכיל וללמוד מהמקורות מהם אתה ניזיון .
אני חושב שבמקום לשלוח אותנו לחפש ... פשוט תביא את הסימוכין עליהם המילה הכתובה שלך נסמכת .
-
קריאה נרחבת, וברורה בכל המקומות שאני יכול למצוא.
פשוט אני לא קורא רק את הכתבות הראשיות באתרים ,אלא גם אחרות אלו שמקבלות פחות LIKE כי רוב ה LIKEיסטים זה אפליסטים.
בזמנו ראיתי עמוד של חורים ברשת. 3 כתבות אוהדות אפל קיבלו כל אחת באותו יום מעל 100-200 לייקים.
כתבה אמיתית, כואבת, על התאבדויות של פועלים באפל, בקושי קיבלה 20..
על ציודופיל טוב נאמר:
 פורסם במקור על ידי אורי_ו נראה לי ששניצל ענה על זה יפה.
אבל אני אוסיף.
תעשו בדיקה ותחזרו אליי.
כמו כן אדם שהוא מעריץ , תמיד פסול עדות. הבנתי מה אתה מנסה להעביר פה , אבל לגבי הנוחות , אבל לגבי הנוחות ולגבי היצירתיות אני לא חושב שזה נכון מה שאמרת אבל כמובן אתה מיד תפסול את הדעה שלי כי אתה חושב שמי שמעריץ אפל הוא פסול עדות , אז אני לא יאמר אותה עכשיו .
אבל מידה כנגד מידה , כמו שאתה אומר שמעריץ אפל הוא פסול עדות , גם בוא לא נאמר שונא אלה נאמר לא ממש חובב בכל עורק ועורק , הוא גם פסול עדות ... צריך מישהו שלא לפה ולא לה , מישהו נטרלי למה כמו שאתה חושב שאפל זה חוסר יצירתיות , מעריץ אפל חושב שזה יצירתי בעליל , כל העיצוב וכל זה . אז צריך מישהו נטרלי .
נערך לאחרונה על ידי yonatan1998_15, 26-01-12 בשעה 18:33 -
אורי,
אתה מחפש לרדת על אפל הרבה יותר, מהרבה חברים שלי שיש להם איפון או אפילו חשבים של אפל (לא להאמין שי כאלו) - קהל שרוכש אפל הוא לא דת שחושבים שהאמת אצלם בכיס כמו שלפעמים נדמה המתגבות שלך שנראה שחשוב לך לרדת על אפל (תאמין לי לאפל יש חסרונות ואני מכיר לא מאט מהן).
יש לי גם מק בוק וגם איפון, אבל כל המוזיקה שלי מנוגנת ממקורות אחרים היות ולדעתי אין לאפל מה להציע בתחום האודיופילי שמושך אותי (דרך אגב האוזניות של איפון שלי, לא היו בשימוש אפילו פעם אחת).
להגיד שציוד של אפל מתאים לכל אחד זה כמו להגיד שלינוקס מתאים לכל אחד יש כאלו שזה בדיוק מה שהם מחפשים ויש הרבה שזה ממש לא מתאים להם.
אז בבקשה בו נחזור קצת לפרופרציות ואני יודע שאחרי שאמרתי כאן את מה שאמרתי - אתה תחשוב עלי שאני גרופי של אפל, אבל אם תקרא היטב את מה שכתוב כאן, אין לך שום ביסוס לכך (לפרט לכך שאני לא מסכים איתך )
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua שרשורים בנושאים דומים -
מאת נמר בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 119
עודכן: 29-03-10, 17:52 -
מאת tzachi בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 5
עודכן: 28-12-08, 22:25 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 0
עודכן: 23-06-08, 12:04 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 0
עודכן: 04-04-08, 21:01 -