+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 5 1 2 3 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 41

נושא / שרשור: מחפש רמקולים לסלון

Tbashan לא מחובר כעת חבר חדש

מחפש רמקולים לסלון

שלום חברים
    שמי טל ואני אודיופיל בחיתוליו.
    רכשתי לאחרונה עם קצת רוח גבית של ביקורת של נמר, מגבר משולב anthem 225 המחובר
    ל b&w 603 s3. התוצאה טובה משמעותית מרסיבר הנד שהיה שם קודם, אך עדיין אינה מרגשת כפי
    שקיויתי.
    באותו רגע חגיגי רכשתי גם את הנגן החדש של אודיולאב. 8200cd אך הוא טרם הגיע לארץ.
    בנתיים עושה שימוש בשני מקורות: איפד המחובר ל istreamer של חברת hrt (זהו דאק יעודי למוצרי אפל)
    עליו אני מנגן בעיקר קבצי loosles וסי די של ימהה דגם cdx 397 mk2 שניתן לי ברוב חסד על ידי החנות
    אך איני יודע מה רמתו.
    הכבלים הם של מונסטר ,דגם לא ידוע, אבל ניתן להניח שלא מדובר ביצירת מופת בהתחשב שרכשתי אותו בטרם נתווספה בינה לדעתי.
    הסלון בינוני בגודלו, עמדת האזנה שלושה מטרים מהרמקולים, רמקול אחד צמוד לקיר צדדי והשני אינו מוגבל בצידו ופתוח לחלל נוסף בגודל הסלון. שני הרמקולים כעשרים סנטימטר מהקיר האחורי ומרוחקים זה מזה מעט יותר משני מטרים. אני שומע כמעט הכל למעט רוק כבד , דיגיטלי עצבני וקלאסי. מחפש המלצות לשיפור השמע או לרמקולים אחרים בתקציב הבא בהלימה עם עלות האלקטרוניקה שכבר רכשתי..
    תודה מראש
    טל

איתי ו. לא מחובר כעת חבר משקיען

בקש מאחד/מספר סוחרים/חנויות כבלים לבדיקה

ציטוט פורסם במקור על ידי Tbashan צפה בהודעה
    שלום חברים
    שמי טל ואני אודיופיל בחיתוליו.
    רכשתי לאחרונה עם קצת רוח גבית של ביקורת של נמר, מגבר משולב anthem 225 המחובר
    ל b&w 603 s3. התוצאה טובה משמעותית מרסיבר הנד שהיה שם קודם, אך עדיין אינה מרגשת כפי
    שקיויתי.
    באותו רגע חגיגי רכשתי גם את הנגן החדש של אודיולאב. 8200cd אך הוא טרם הגיע לארץ.
    בנתיים עושה שימוש בשני מקורות: איפד המחובר ל istreamer של חברת hrt (זהו דאק יעודי למוצרי אפל)
    עליו אני מנגן בעיקר קבצי loosles וסי די של ימהה דגם cdx 397 mk2 שניתן לי ברוב חסד על ידי החנות
    אך איני יודע מה רמתו.
    הכבלים הם של מונסטר ,דגם לא ידוע, אבל ניתן להניח שלא מדובר ביצירת מופת בהתחשב שרכשתי אותו בטרם נתווספה בינה לדעתי.
    הסלון בינוני בגודלו, עמדת האזנה שלושה מטרים מהרמקולים, רמקול אחד צמוד לקיר צדדי והשני אינו מוגבל בצידו ופתוח לחלל נוסף בגודל הסלון. שני הרמקולים כעשרים סנטימטר מהקיר האחורי ומרוחקים זה מזה מעט יותר משני מטרים. אני שומע כמעט הכל למעט רוק כבד , דיגיטלי עצבני וקלאסי. מחפש המלצות לשיפור השמע או לרמקולים אחרים בתקציב הבא בהלימה עם עלות האלקטרוניקה שכבר רכשתי..
    תודה מראש
    טל

שלום,
    בטרם תחליף רמקולים- קח לבדיקה מספר כבלים מהסוחרים/חנויות, אך זאת לאחר שהנגן יגיע (ויעבוד כמה עשרות שעות).
    אל תסתפק בכבל רמקול אלא קח לבדיקה גם כבל חשמל ואינטרקונקט ונסה לשחק עם המיקומים שלהם.
    יש לי הרגשה שהתוצאה תרגש..

בהצלחה

מיכאל לנג לא מחובר כעת מושעה
    שלום
    זו הפעם הראשונה שאני ניתקל באדם שכבר יודע קרוא וכתוב ועדין בחיתוליו
    ברוכים הבאים.
    לטובת המשוואה, חשיבות הציוד במע' לקבלת הצליל המבוקש:
    1. רמקולים
    2. חדר
    3. הגברה
    4. מקור
    בהינתן שהרמקול שבחרת הוא דבר נתון (לפי שעה לפחות...), יש לך קצת בעיה בחדר.
    למיטב ידיעתי הרמקול שלך דורש הרחקה מהקירות, והמרחקים שציינת במיוחד מהקיר האחורי ואח"כ הרמקול הצמוד לקי הצדדי!
    ההסבר:
    רמקול תוכנן ונבנה באינטראקציה עם הקירות. ואילו מתנהגים כמחזירי צליל (רפלקטורים) ככל שהתדר יורד.
    במקרה שלך, החלק המוחזר, בעצם מוגבר. כל משטח (קיר) מכפיל באופן תיאורטי את הבאס. 2 קירות (אחורי וצידי) זה
    עוד 6dB או X4!
    מאחר והתחום אינו ברמת מדרגה (בתדר) הוא הולך וגבר ככל שהתדר יורד, ומשפיע פחות ככל שהוא עולה (מיד וגבוהים).
    נוכחות באס מוגזם (מבחינת האיזון הטונאלי) יוצר תחושה של עמימות וחוסר בפרטים. (אולי כהגדרתך: לא מרגש...?)
    בינגו!
    למיטב הבנתי, יש גם סיכוי שהכבל של מונסטר תורם משהו (שלילי) ומורח לך את הבאס. בכבל שלהם שנרכש לתקופת ביניים עד שהשלמתי פרוייקט DIY של הכבלים שלי, ואח"כ השוואתו לכבל ה-DIY המוגמר, היה שיפור ניכר לטובה ב-DIY.
    במילים אחרות הכבל של מונסטר היה לא משהו...
    באשר למרגש, חשוב שתדע למה אתה מכוון. מה היחוס שלך, והאם יש בידך את ה-SW (דיסק) שאותו שמעת במקום אחר,
    ואתה מקווה להגיע לאותה איכות במע' שלך?

הי איתי
    תודה.
    המלצות לכבלים לבחינה?
    אני מזכיר שברמקולים יש bi wiring ובמגבר יציאה בודדת

הי מיכאל
    תודה על התשובה המפורטת. למדתי.
    בנוגע לרמקול הוא אצלימכבר שמונה שנים והחלפה כן תבוא בחשבון.
    שנית יש לי בעיה פיזית עם הרחקה מהקירות. האם יש פתרונות? בנוגע לכבלים, אשמח להצעות. הרמקול הוא בי ווירמוהמגבל יציאה אחת
    תודה
    טל

כבלים

הי איתי
    תודה.
    המלצות לכבלים לבחינה?
    אני מזכיר שברמקולים יש bi wiring ובמגבר יציאה בודדת

שלום,
    תראה - בכבלים החלל החיצון הוא הגבול.
    מחד יש כאלו שאומרים שעשו כבל DIY מעולה ומאידך יש כאלו שרכשו כבלים באלפי דולרים ויותר.
    מנסיוני - כבל מתאים הוא כמו מכשיר. כמה להשקיע זה בהתאם ליכולותיך ולשיקולך.
    לא הייתי מייחס חשיבות בשלב זה ל- BI 'WIRING. הייתי בודק כבל רמקול רגיל.
    אבל לא פחות חשוב (ויש לי הרגשה שזה לא ירד מספיק) זה אינטרקונקט וכבל חשמל.

אצל מי לבדוק?
    פה אני מסתבך ולכן מראש התנצלות..(אין חשיבות לסדר).
    1. עופר שחורי
    2. אייל פור
    3. ברוך גליסקו
    4. גבי עמרם
    5. אמיר ארמה

יש גם אנשים שמוכרים ביד שניה ומוכנים לתת את הציוד /כבל לנסיון (וכמובן לתת בטוחות מתאימות).

אל תקנה בלי לשמוע על המערכת שלך.

מיכאל לנג לא מחובר כעת מושעה
    הי מיכאל
    תודה על התשובה המפורטת. למדתי.
    בנוגע לרמקול הוא אצלימכבר שמונה שנים והחלפה כן תבוא בחשבון.
    שנית יש לי בעיה פיזית עם הרחקה מהקירות. האם יש פתרונות? בנוגע לכבלים, אשמח להצעות. הרמקול הוא בי ווירמוהמגבל יציאה אחת
    תודה
    טל
    שלום טל
    הבעיה שיש לך, היא שחייבת פתרון. והיא תהיה בעיה ברוב הרמקולים שתביא לביתך. כולם יוצרים אינטראקציה כזו או אחרת
    עם הקירות, מלבד אולי לוויניים. ואתה לא רוצה לוויניים...נכון? (לא ככה?)
    ניסיתי להעביר לך את התיאוריה מאחורי הדברים. המיקום הנכון של הרמקול, יהיה בעל יותר השפעה מכל סכום כסף (!)
    שתכניס בהגברה, מקור וכבילה גם יחד. וזה בחינם!
    אז תחשוב טוב אם אתה רוצה לעבור הלאה, בביטול האופציה לטפל במיקום, ולשפוך כסף (לפח) בעוד ציוד, או שאתה חושב
    לטפל בבעיה האמיתית.
    לגבי כבלים, פשוט חפש לך כבל עבה. עזוב אותך מהשטויות של BI WIRE. כל כבל באותו עובי של ה-BI WIRE או עבה ממנו, ישמע יותר טובאו זהה. אז חבל על הכסף. נשפעו פה אגמים וימים של פוסטים בנושא ונטחן עד דק. תוכל לחפש לאחור, וגם בפורום השכן (HFM).

רוזי1 לא מחובר כעת חבר משקיען
    תנסה BI WIRE או לפחות JUMPER מכבל טוב במקום הלוחיות הקיימות - בהרבה מקרים זה עושה הבדל.
    תנסה גם אלי קאשי, לדעתי אחד הטובים הקיימים בארץ בתחום, ויש לו מה להציע בנושא הכבלים.

איך שכחתי את קאשי

ציטוט פורסם במקור על ידי רוזי1 צפה בהודעה
    תנסה BI WIRE או לפחות JUMPER מכבל טוב במקום הלוחיות הקיימות - בהרבה מקרים זה עושה הבדל.
    תנסה גם אלי קאשי, לדעתי אחד הטובים הקיימים בארץ בתחום, ויש לו מה להציע בנושא הכבלים.

קאשי מומחה אמיתי לFINE TUENING, רק נראה לי שהמקרה הזה "קצת קטן עליו".

או.קי הבנתי להרחיק מהקירות... זה קצת בעיה אצלי ..אבל אנסה... מה המרחק המינימאלי בהתחשב בכך שהפורטים סגורים

שרשורים בנושאים דומים

1. LCD - מחפש המלצה למסך לסלון קטן
    מאת blkadder בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 0
    עודכן: 21-08-11, 00:25
  2. מחפש מערכת 5.1 לסלון - התייעצות
    מאת yup8 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
    תגובות: 0
    עודכן: 11-04-11, 23:57
  3. מחפש טלווזיה לסלון
    מאת Exodus בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 2