-
יש חיה כזו ? מגבר SS זול שנשמע כמו מגבר מנורות ?
השאלה בכותרת . אני מעוניין לשקול החלפה של הגולדן טיוב 40W שלי במגבר הספק טרנזיסטורי , אבל מעוניין לקבל את האיכויות של מגבר מנורות . יש חיה כזו מנסיונכם ? יש משהו שכדאי לנסות לשמוע ? (פשוט קשה לי ללכת להשמעות כרגע אז אני מנסה לצמצם את זה למינימום )
בתודה מראש
-
-
?What is your budget
?(What is the rest of your gear (speakers, power amp
.Sorry about my english I'm Austria -
מיוזיקל פידליטי ישנים (A1,MA50) ועוד כמה שעובדים בקלאס A. קונרד ג'ונסונים סדרת MF וגם MCCORMACK DNA.
נערך לאחרונה על ידי hornless, 12-06-08 בשעה 23:55 -
מדוע לא להמשיך עם מנורות?
נמר לוי -
תודה לכולכם
תומר , יש לי CDP פשוט , מגבר פרה טרילוגי 900 ורמקולים צרפתיים טובים שאנני יודע את שמם (לא JMR )
אני רוצה למכור את פאוור לאחר תיקון מנורות , ועוד פטיפון ואני מקווה שאוכל להקציב לנושא כ8K ואולי טיפה יותר (אני מדבר בשקלים ) הייתי רוצה בפחות , אבל אני מניח שזה לא יהיה . מכול מקום אם יש משהו ששוה תגיד לי בכ"א כי אולי אמתין אם זה ואשיג תקציב יותר גדול בעתיד
HORNLESS יש לך מושג פחות או יותר כמה עולים המגברים שהצעת ? שאני פשוט אדע . את מיוזיקל פידלתי לש מעתי אף פעם אבל את הקונרד גוהנסון שמעתי כמה פעמים בקונפיגורציות שונות , אני מדבר על מגברי המנורות שלהם , והסאונד היה לא משהו בהתחשב במחירם
את המקורמק אני לא מכיר בכלל
נמר , המנורות בצד אחד , כנראה שאחת מהן שובקת חיים , אני עדיין צריך לדבר עם אייל על זה , אבל זה מה שנראה לי , וכרגע במצב שלי ממש לא בא לי על להתעסק עם מגברי מנורות , אולי בעתיד אחזור לזה , אבל כרגע אני רוצה את הפשטות אחזקה של SS . (אני יודע שאחרי תיקון זה יהיה בסדר ,אבל זה כבר הפך להיות משהו שסופו קרב בכל אופן בשבילי , אלא אם כן לא אמצא משהו בתקציב סביר )
-
מה הבעיה במנורות?
יש לי המון סוגי מנורות שקיבלתי במתנה, אשמח לתת לך מנורות מתאימות בחינם אם זה מה שיגרום לך להישאר עם המגבר שנראה לי שאתה מרוצה ממנו.
ככה תחסוך הוצאות על מגבר חדש ותוכל לסחוב עוד קצת ואולי גם תחסוך למשהו יותר טוב ממה שאתה מחפש עכשיו.
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי נמר מה הבעיה במנורות?
יש לי המון סוגי מנורות שקיבלתי במתנה, אשמח לתת לך מנורות מתאימות בחינם אם זה מה שיגרום לך להישאר עם המגבר שנראה לי שאתה מרוצה ממנו.
ככה תחסוך הוצאות על מגבר חדש ותוכל לסחוב עוד קצת ואולי גם תחסוך למשהו יותר טוב ממה שאתה מחפש עכשיו. (Y) כל הכבוד
-
נמר , אני מודה לך מאוד על ההצעה ועל הנדיבות . הבעיה היא שגם אחרי שאייל יתקן את זה , המגבר הוא כבד מאוד ויושב למטה בארון וצובר אבק ואני לא יכול לטפל בו כרגע (זו גם אולי הסיבה שהמנורות הלכו ) , חשבתי על לקנות מגבר SS ולמכור את הפטיפון ולשים אותו למעלה במקום של הפטיפון, וכך אוכל להגיע ולנקות מאבק אם אצטרך
ראיתי קרל KAV300I שזה אמור להיות אינטגרייטד של קרל , מישהו יודע עליו משהו ? איך הוא מבחינת סאונד וכמה שווה דבר כזה משומש ?
בתודה ושבת ושלום
-
 פורסם במקור על ידי נמר מה הבעיה במנורות?
ככה תחסוך הוצאות על מגבר חדש ותוכל לסחוב עוד קצת ואולי גם תחסוך למשהו יותר טוב ממה שאתה מחפש עכשיו. יש כבוד.
(Y)
-
כנראה שאין כזו חייה
השאלה היא מה אתה מחשיב לצליל של מגבר שפופרתי.
אם הכוונה "לצליל חם" גם היום יש כל מיני מגברים טרנסיסטורים שצובעים כך או אחרת, שיתנו תחושה מעט דומה.
העניין הוא שההבדל האמיתי בין הגברה שפופרתית וטרנזיסטורית איננה מתחיל וגם לא נגמר בסלוגן של צליל חם מול צליל קר או אנליטי.
אם זו הסיבה לרכוש מגבר שפופרתי- אז חבל על הזמן- תקנה טרנסיסטורי סתום.
כדי להגיע לאכיויות של הגברה שפופרתית טובה במגבר טרנסיסטורי, לרוב, צריך מגבר טרנזסיטורי מאוד טוב שעלותו מאוד גבוהה.
לא כל המגברים השפופרתיים ראויים בכלל להתחבר למערכת ועצם זה שרואים שפופרות במגבר לא עושה אותו לטוב או ראוי.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת אורי_ו בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 7
עודכן: 19-02-08, 19:16 -
מאת adamshimon בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 220
עודכן: 05-02-08, 14:48
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: