-
האתר new album releases
יש אתר שניתן להוריד ממנו כמויות אדירות של אלבומים חדשים וישנים באיכות טובה.
יש למישהו מושג האם מדובר בהורדה חוקית ? לפי מה שהם כותבים נראה שכן. http://newalbumreleases.net -
-
אפי שלום , רוב האתרים של ההורדות הם לא חוקיים, ופה זה גם לא חוקי כי הם לא מבקשים על ההורדה תשלום ומביאים בסך הכל קישורים לאתרים לא חוקיים של הורדות,
אז לא , ההורדות פה לא חוקיות .
יונתן
-
כל זה ידוע לי ובכל זאת האתר ממשיך להתקיים בלי שיורידו אותו ?
-
אפי ערב טוב ,
יש באינטרנט כיום אלפים של אתרים כאלה , גם אם כל הזמרים יתאחדוו וישקיעו כסף להוריד את כל האתרים האלה, זה לא יהיה שווה את המאמץ . אם אתה רוצה אני יכול להביא לך פה רשימה מפה ועד הודעה חדשה של אתרים שמפרסמים לינקים מסוג זה, ולא רק מסוג זה , יש עוד עולם שלם שנקרא טורנט. שגם בו יש הורדות של לא רק מוזיקה , של בערך כל דבר שאפשר לקנות זאת אומרת חומרה \, קבצים . מערכת זו מבוססת על שיתוף וזה עולם שלם וענקי שפשוט לא שווה לנסות אפילו להוריד אותו ,, ואני גם לא בטוח שיצליחו כל כך .
וגם, יש תוכנה העונה לשם אימיול, שאני דיי בטוח שאתה מכיר, ואולי אפילו הורדת משם , למה אותה מנסים אפילו להוריד? וגם בה יש תכנים והורדות לא חוקיות כמו בטורנט כגון משחקי מחשב ווידאו, שירים , קבצי MP3 למיניהם , קבצי סרטים, קבצי blu ray ועוד הרבה הרבה תכנים אחרים .
שבוע טוב וערב טוב .
יונתן
-
ידועות לי כל הבעיות המשפטיות עם האתרים בסגנון אמיול ................ אבל זה שיש אתרים בתחום המוסיקה שמפנים להורדות זה חדש לי. חשבתי שתעשיית המוסיקה חזקה יותר ותצליח להוריד אותם.
ערב טוב
שרשורים בנושאים דומים -
מאת nadgiv בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 3
עודכן: 23-05-11, 23:08 -
תגובות: 2
עודכן: 20-03-11, 15:59 -
מאת dupo בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 0
עודכן: 07-12-10, 06:27 -
תגובות: 0
עודכן: 02-12-10, 00:52