-
האים אני הולך לשנות את דעתי בנוגע לאקסטרימר שלי ??
כך מי שמכיר אותי מהשנים שאני מסתובב כאן בפורומים ובכלל מהחברים שסביבי יודע שמהיום שהגיע אלי האקסטרימר הראשון הייתי מוקסם ממנו ומיכולותי יחסית למחירו ולא הפסקתי להמליץ עליו לכל מי ששאל . לפני כשנתיים עברתי לדגם יותר מתקדם של הפרו בגלל שהוא תמך בפורמטי הקול החדשים של ה HD ובגלל היכולת שלו לקיבולת ענקית של שני דיסקים של 2T ( ואכן אצלי הם מותקנים ) . אגב המכשיר הזה הוא עדיין גרסת האקסטרימר היחידה שתומכת בכמות נפח עצומה כזאת , מה שגורם לי כרגע לא לרצות לשדרג ( עובדה נוספת היא שאני לא ממתלהבי התלת מימד נכון להיום ) .
איפה מתחיל השינוי ביחס שלי ?? השינוי התחיל בשבוע שעבר כשהאקסטרימר פרו שלי התחיל לגמגם . אחרי שנתיים טובות עם עדכוני תוכנה בכל פעם שהיו ( בינתיים אנחנו תקועים הרבה מאוד זמן עם גרסה 2.7 - היאם החברה זנחה את המכשיירם הותיקים ?? ) משהו לא דופק במכשיר הזה.
הדלקתי אותו כמו תמיד והוא לא עולה !! הנורית האדומה מהבהבת וזהו ... אחרי מחקרים באינטרנט ושאלות בפורומים הבנתי שמה שאני צריך לעשות זה "עדכון חירום" . הלכתי לפי כל הכללים ועשיתי את העכון והכל הסתדר ובא על מקומו בשלום. אחרי שבוע רגוע של צפיה ועבודה עם המכשיר היום בבוקר שוב התקלה חזרה . זה כבר לא מריח טוב ואני לא יודע לאן זה יכול להתפתח .
ניסיתי לעשות את עדכון החירום שוב ומה שבפתיע אותי שבפעם הראשונה שניסיתי היה שלא היתה תמונה בכלל . אחר כך נתתי למכשיר לנוח חצי שעה כמו שכתוב וניסיתי שוב ואז קרה משהו שעוד לא קרה לי . הופיע ה X האדום הגדול ואחרי כמה שניות התמונה השתבשה ונעלמה ( אל תשכחו אני מחובר דרך הבננות - ככה כתוב בהסברים של עדכון החירום ) . היו עוד שני נסיונות שנפלו בדרך דומה ורק בניסיון החמישי המכשיר חזר לעצמו .
בינתיים בין לבין כבר התחלתי לחשוב על תחליף , על הבלהות של שירות הלקוחות של באג ואפילו על קניית מכשיר חדש ... נראה מה ימים יולידו .
 danistar -
-
מבאס , אז אתה מחפש אותו דבר אבל יותר אמין ?
-
מה נסגר בסוף ???
קיבלת או לא קיבלת שירות נורמלי מ-באג ??
-
הסוף?? עוד לא הגעתי אליהם .. עדיין. ביצעתי עדכון חירום והכל הסתדר. שבוע אחרי זה שוב אותה תופעה ושוב עדכון חירום ושוב הכל הסתדר. בינתיים זה עובד , נקווה שלא יקלקל ...
 danistar שרשורים בנושאים דומים -
מאת mastermeir בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 2
עודכן: 17-07-11, 20:31 -
מאת xbox360D בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6
עודכן: 08-06-10, 00:59 -
מאת taltol בפורום לוח מכירה וקניה - ציוד פרטי
תגובות: 0
עודכן: 16-01-10, 08:58 -
תגובות: 1
עודכן: 08-11-09, 01:24 -