-
סיסמה לרשת בעת חיבור סטרימר
שלום לכולם
שלשום קניתי וחיברתי XTREAMER SIDEWINDER. בימים הקרובים מתכוון לקנות עבורו אנטנה אלחוטית על מנת לחברו דרך WIFI. יש לי בעצם 2 שאלות:
1. סיסמה שלי של הרשת בנוייה מאותיות גדולות וקטנות באנגלית וספרות. האם יכולה להיות בעיה בעת הגדרת רשת WIFI בסטרימר? עליי לשנות סיסמה רק לספרות?
2. סטרימר נמצא אצלי בבית בתוך מזנון עשוי עץ מאחורי זכוכית (מטעם בטחון שתיקונת לא תעיף אותו מהמזנון). האם יכולות להיות בעיות בקליטת אות מהראוטר? אני חייב לשים את הסטרימר בחוץ - על המזנון עצמו?
תודה מראש
-
-
1. סיסמה צריכה להיות מוקלדת בדיוק נמרץ, כולל אותיות קטנות וגדולות.
2. לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם הרשת, אבל תבדוק שהסטרימר לא מתחמם מדי ללא אוורור נאות.
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren 1. סיסמה צריכה להיות מוקלדת בדיוק נמרץ, כולל אותיות קטנות וגדולות.
2. לא אמורה להיות בעיה מיוחדת עם הרשת, אבל תבדוק שהסטרימר לא מתחמם מדי ללא אוורור נאות. 1. זה בדיוק מה שאני שואל: איך אני אמור להקליד את הסיסמה אם על שלט אין מקלדת. או שבעת הגדרת רשת תופיע על המסך מקלדת וירטואלית שכוללת גם אפשרות לכתוב באותיות גדולות?
2. התא בתוך המזנון גדול ומורווח וגם קיים גם פתח גדול שדרכו עוברים כבלים (בקוטר של 10 ס"מ בערך). האם זה אמור להספיק כדי שסטרימר לא יתחמם? כמו כן, נראה לי שלסטרימר ישנם צלעות קירור או שאני טועה?
שרשורים בנושאים דומים -
מאת ברי בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 1
עודכן: 02-07-11, 19:31 -
מאת יורם בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 5
עודכן: 04-06-11, 14:05 -
מאת דורון123 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 2
עודכן: 19-05-10, 10:22 -
תגובות: 2
עודכן: 10-12-09, 20:57 -