היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת הנוכחית שלי ברכב (Hyundai Accent דגם 2007) אני די חדש בתחום האודיו ברכב ורציתי לשאול מספר שאלות:
1. האם יש אפשרות לקבל צליל נקי איכותי וגבוה מחיבור AUX ישירות מהמערכת של הרכב למכשיר כמו iPhone (חריץ 3.5") או שאי אפשר להגיע למשהו כזה עם חיבור AUX ?
כי כששמעתי אצל חבר ברכב מדיסק שמעו הרבה יותר טוב, בצורה ממש משמעותית מאשר שיר ממכשיר iPhone עם חיבור AUX, רציתי לדעת אם זה קשור לכבל או שזה בכלל החיבור AUX עצמו שלא נותן את אותה איכות כמו של דיסק ? כי שמענו למעשה אותו קובץ, אשמח לפירוט קצר על הנושא.
2. מה המשמעות של שיר שבפירוט שלו רשום בסוגריים VBR ? האם האיכות שלו ירודה?
למשל מה ההבדל בין שיר שהוא 320kbps לשיר שהוא 168 kbps (VBR) ?
3. איך אתם ממליצים לי לשדרג את מערכת הסאונד ברכב ? כרגע יש לי מערכת פשוטה שהגיעה עם הרכב, מעולם לא קניתי מערכת חדשה לרכב ולא שידרגתי.
אני מעוניין לקבל סאונד נקי ואיכותי, והבנתי שאפשר לקבל את זה גם מבלי להשקיע המון כסף ולרכוש סאב-וופר, אלה גם מרמקולים יותר פשוטים עם וופרים מובנים, זה דבר שיותר חשוב לי מאשר ווליום גבוה עם הרבה בומים ואיכות נמוכה והפרעות. אני בעיקר שומע רוק ובלוז, אבל גם האוסים ושירי מועדונים מדי פעם.
4. התקציב שלי הוא בסביבות ה 1,000 ש"ח+-.
אשמח למענה לשאלות שלי והמלצות מה כדאי לקנות בתקציב הזה, איפה וכו', תודה רבה מראש.

LinkBack URL
About LinkBacks

פורומים
הוספה לשירותי סימניות: