-
רמקולים חדשים ל"סונוס פבר" - "Aida"
המחיר $120K לזוג, חשיפה ראשונה בארה"ב ב- 10 לדצמבר.
תומר
-
-
אפשר לחסוך הקלקה על PLAY של הסרטון - לא רואים שם כלום....
-
אני יודע .
דברתי עם שמי משיח והם ("סונוס פבר") מבקשים מהדילרים לשמור על סודיות, עד ה- 10 לדצמבר.
בעוד כמה ימים נדע כולנו.
תומר
-
מעניין כמה עולה לייצר אותו....
$10,000?
$20,000?
כמה עולה לייצר רמקול של $120,000...
-
-
כשאתה נכנס למסעדת יוקרה או ליינות בוטיק ומזמין מנה / בקבוק ב 1,000$, אתה גם שואל כמה עולה לייצר אותו? כמה עולה לייצר שעון של Romain Jerom?
זה בכלל משנה כמה???
אלה לא מוצרי מחאה -
 פורסם במקור על ידי UltimusAudio כשאתה נכנס למסעדת יוקרה או ליינות בוטיק ומזמין מנה / בקבוק ב 1,000$, אתה גם שואל כמה עולה לייצר אותו? כמה עולה לייצר שעון של Romain Jerom?
זה בכלל משנה כמה???
אלה לא מוצרי מחאה  אני מעדיף לשלם דמי חליצה במסעדת יוקרה ולהביא את הבקבוק שלי.
כשאני משלם הרבה מאד כסף על משהו, אני רוצה לדעת שמושקעת בפנים מיטב הטכנולוגיה, מיטב החומרים ומיטב המאמצים, ולא איזה טריק טכנולוגי פשוט הרוכב על מיתוג שיווקי מבוסס.
ובמקרה הזה, בשביל לשלם $120,000 לרמקול, כדאי שתהיה בו חתיכת טכנולוגיה, אלא אם כן מסתכלים עליו כעל פיסת אמנות בלבד.
-
אני בטוח שתקבל את מיטב הטכנולוגיות הקיימות בענף הרמקולים, באיכות גימור מהשורה הראשונה אצל כל יצרן רמקולים שמתמחר את מוצריו במחיר דומה.
ולמי שיש לשים 120K$ על מותרות, הוא מסתכל על זה קצת אחרת. מוצר כזה לא תוכנן או מיוצר להמונים ובטח Value for money לא משחק פה תפקיד ולא צריך לשחק תפקיד.
-
 פורסם במקור על ידי UltimusAudio כשאתה נכנס למסעדת יוקרה או ליינות בוטיק ומזמין מנה / בקבוק ב 1,000$, אתה גם שואל כמה עולה לייצר אותו? כמה עולה לייצר שעון של Romain Jerom?
זה בכלל משנה כמה???
אלה לא מוצרי מחאה  שלום
אתמול (ה') אחה"צ בערוץ החיים הטובים הראו את הרבירה הספרדית והחיים שם, בסיקור של פירס (המגיש הבריטי שהשתתף גם באפרנטיס של טראמפ). לקראת הסוף, הייתה מסיבה על החוף, שהיא בעצם מסיבת התזת שמפניה.
כן, אנשים מזמינים בקבוקי שמפניה, מנערים ומתיזים. אז ככה, החוגגים שם היו בגילאי ה-20, קנו 120 בקבוקים (שרוב
תכולתם שמשה למקלחת ושטיפת הרצפה) ומחיר בקבוק: 1932 יורו.
אף אחד לא הביא בקבוק מהבית.
אחד העשירים שם, חי בוילה שלו שבועיים בשנה. בייתר הזמן היא מושכרת. בתקופות שיא, ב-20,000 יורו ליום, בשפל רק
15,000. על הקיר תולי שטיח לקישוט (300,000 פאונד) ורק הברזים באמבטיות במחיר דומה.
120,000$ - למי שקונה, לא מעניין אם עלה לייצר אותם 20K$ או 10K$.
ועוד נושא:
עלות הרמקול אינה מורכבת רק מעלות יצור+רווח.
עסק חייב לתמחר גם:
1. עלויות הפיתוח, מחולקים למספר קבוע מראש של יחידות (נניח שהעלויות היו 500K ומדובר ברמקול בסדרות קטנות
בשל העלות, אז ל-100 יח' ראשונות = 5,000$).
2. יש עלויות שיווק ופרסום, שגם יש לחלק למספר היח' שימכרו, בהתאם.
3. מחיר EX FACTORY הוא בד"כ 1/2 ממחיר המכירה! לפחות למוצרי צריכה עממיים.
4. המחיר צריך גם לשקף את המלאי לפרק זמן, מאחר ולא ימכרו כל ה-100 יח' ביום אחד, אלה במשך תקופה.
5. טכנולוגיה ומותג יכולים להוסיף הרבה למחירו של מוצר. במיוחד מוצר יוקרה.
-
תמונה נוספת. 
יש למה לחכות.
תומר
שרשורים בנושאים דומים -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 0
עודכן: 14-08-11, 21:39 -
מאת AK1 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 38
עודכן: 20-02-11, 19:28 -
מאת tomertsin בפורום אודיו דו ערוצי