-
ה D8000 נראה טוב מאוד, אבל אני קצת פחות אוהב את הצבעים הפלסטיים משהו של הלדים של הסמסונגים ואוהב יותר את הצבעים המדוייקים של LG. ל LX9500 יש את הבעיות שלו למרות שאני אוהב אותו. מה שאהבתי ב 651 זה התלת הפאסיבי. השארפ 835 ב 60" מאוד מאוד מפתה, אבל עיבוד התמונה שלה לא מדהים לטעמי, וממה שצפיתי בה עדיין הם לא תמיד אוכלים נכון את הצהוב (אתה רואה דובי קוטב ופתאום מופיעים לך כל מיני כתמים צהובים על הדובים הלבנים ). ה VT 30 נהדרת, אבל לא מת על פלזמות (באותו עניין גם ה PS59D6900 של סמסונג מעניינת). הסוני 929 יקרה מדי לטעמי ולא מצדיקה את המחיר.
קיצר, על משהו אני אצטרך להתפשר, אבל כל עוד שאני לא חייב אני מחכה ומסתכל.
-
-
 פורסם במקור על ידי integral ה D8000 נראה טוב מאוד, אבל אני קצת פחות אוהב את הצבעים הפלסטיים משהו של הלדים של הסמסונגים ואוהב יותר את הצבעים המדוייקים של LG. ל LX9500 יש את הבעיות שלו למרות שאני אוהב אותו. מה שאהבתי ב 651 זה התלת הפאסיבי. השארפ 835 ב 60" מאוד מאוד מפתה, אבל עיבוד התמונה שלה לא מדהים לטעמי, וממה שצפיתי בה עדיין הם לא תמיד אוכלים נכון את הצהוב (אתה רואה דובי קוטב ופתאום מופיעים לך כל מיני כתמים צהובים על הדובים הלבנים  ). ה VT 30 נהדרת, אבל לא מת על פלזמות (באותו עניין גם ה PS59D6900 של סמסונג מעניינת). הסוני 929 יקרה מדי לטעמי ולא מצדיקה את המחיר.
קיצר, על משהו אני אצטרך להתפשר, אבל כל עוד שאני לא חייב אני מחכה ומסתכל. אולי כדאי לך לחכות לדגמי 2012 ,שאמורים להתחיל להופיע עוד חצי שנה,ואולי יהיו דגמים מפתיעים מבחינת איכות הטלויזיות.
-
 פורסם במקור על ידי jjwz אולי כדאי לך לחכות לדגמי 2012 ,שאמורים להתחיל להופיע עוד חצי שנה,ואולי יהיו דגמים מפתיעים מבחינת איכות הטלויזיות. כן עם מחיר כפול...
עכשיו זה הזמן לקנות טלויזיה מתי שהמחירים יורדים ולא לחכות לדגמים חדשים ולשלם יותר
שרשורים בנושאים דומים -
מאת kmaman בפורום אודיו לרכב
תגובות: 0
עודכן: 20-04-10, 11:54 -
מאת carmi בפורום פורום מצלמות
תגובות: 11
עודכן: 14-01-10, 16:47 -
מאת omeromer בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 2
עודכן: 14-12-09, 23:05 -
מאת נמר בפורום פורום מצלמות
תגובות: 18