-
בעיה טכנית בממיר TV Box ITV904
לפני מספר ימים רכשתי ב-KSP קופסת המרה ; קופסת העברת מולטימדיה של חברת ITEMS מטאייאן, ITV904 (מ-RCA ל-VGA) (ובשם המלא: TV Box 1080P Stereo With Remote Controll ITV904 ) הרעיון: להפוך מסך מחשב LCD ישן לטלוויזיה. וזה עבד טוב!
אבל כעת יש בעיה:
שיחקתי עם הגדרות הרזולוציה, ובטעות קיבעתי אותה על רזולוציה גבוהה מזו של המסך הישן (HD וקצב רענון גבוה). כעת, יש מסך שחור! ולא ניתן לשלוט במכשיר בכלל. האם מישהו יכול לייעץ כיצד להשיב את הגלגל לאחור? המסך נותן הודעת שגיאה: OUT OFF RANGE 75KHZ או משהו כזה. אין ל-ITV904 שום כפתור RESET, ושום תצוגה לא נראית לעין – עד כה, הייתה תצוגת OSD בעברית.
לא הצלחתי למצוא מי יבואן של מוצר זה, ו-KSP כמובן לא ממש עונים לטלפונים, בטח לא לתמיכה...
-
-
גש עם המכשיר לחבר עם צג מתקדם יותר או לחנות ממה רכשתם. חבר אותו שוב לצג ה"אחר" שנה רזולוציה למתאימה למסך שלך.
-
תודה! אני צריך לחשוב למי ממכרי/שכניי/חבריי באזור שלי יש מסך FULL HD...לצערי, כל הנ"ל נמצאים בריחוק מסוים מביתי.
-
בגלל שאתה בנאדם נחמד אני חוסך לך את הנסיעה
קרא את ההוראות שמצורפות -
תודה, אבל זה לא עובד. אולי זה עובד על דגם אחר של החברה...
ובכלל, כשמכבים את המכשיר, לא נשארת שום נורת LED דולקת...
קפצתי לשכן עם טלוויזיה פיליפס FHD
חיברתי את הממיר ב-VGA והצלחתי לראות את הממיר והתפריטים בעברית! כיוונתי חזרה לרזולוציה הנמוכה ביותר, ולחצתי אישור. אבל אז, היה כאילו בלאק, וניתוק - כנראה הרזולוציה השתנתה גם בטלוויזיה, אך זה לא התאפשר כי זו טלוויזיה ברזולוציה גבוהה. על כל פנים, כשחזרתי לביתי עם הממיר, ההגדרה ששמתי לא נכנסה לפועל, כך שעדיין לא ניתן לחבר לצג שאצלי. אני מיואש!!
-
זה הצליח! תודה ahersko!!!
-
-
גם לי יש בעיה עם הממיר הזה ahersko אולי יש לך פיתרון או למישהו אחר
הבעיה היא שהמחשב והממיר הדיגיטלי מחוברים לtv box אבל אני לא מצליח לראות את המחשב במסך מלא
האפשרות היחידה בה אני מצליח לראות את המחשב זה בפונקצית תמונה בתוך תמונה (PIP)
בה אני רואה את השידורים של הממיר הדיגיטלי של הוט בקטן והצג של המחשב בגדול, אין לי אפשרות להעלים את הצג הקטן או לחלופין לצפות במחשב במסך מלא.
תודה מראש
-
האם הממיר הנל יכול לשמש כרטיס לכידה אנלוגי?
שרשורים בנושאים דומים -
מאת select1984 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 3
עודכן: 26-01-11, 14:35 -
מאת omrimo בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 0
עודכן: 12-03-10, 00:19 -
מאת מרחב יוחנן בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 3
עודכן: 17-02-10, 21:54 -
מאת liran1688 בפורום חומרה
תגובות: 13