-
שיפור הפטיפון חלק ב'.
רזוננס הוא האויב הגדול ביותר של המערכת האנלוגית. ככל שמצמצמים אותו כך התוצאה טובה יותר. ישנן המון דרכים לשכך את הפטיפון שברשותכם. מדף איכותי, גוף מרמה גבוהה, ספייקים, גומיות ופלטות יעודיות לפטיפון. אני בשלב הזה, לאחר שרכשתי את הגוף המדהים הזה החלטתי להתמקד בשיכוך הזרוע שהרי היא בעצם זו הרגישה ביותר לרזוננס וכל הפטיפון נועד עבורה. אחרי שסיימתי עם הבסיס לזרוע שעליו דיברתי לפני מספר ימים, התפנתי לשלב השני בשיפור הבסיס.
המטרה - לבודד את הזרוע ככל הניתן מרזוננס.
הביצוע - בסיס יציב שעליו דיברתי בלינק הבא שיפור הפטיפון חלק א'.
עכשיו את הבסיס הזה צריך להשלים. זה כמובן נעשה על פי תיכנונים ומחשבות רבות שבניהן לא מעט שעות חפירה ברשת. על מנת שאוכל לבחון זאת היטב נעזרתי במאיר מורדכי {הבעלים של חברת מוראל} שלו ידע רב בחומרים ובכל הנוגע לבניית מוצר רגיש לוויברציות. יחד איתו נעזרתי גם ביואל פלרמן ושלמה זבדה {zs} על מנת לקבל כמה שיותר מידע שיסייע לי במשימה.
אז מהו שלב ב'.
לאחר שסיימתי את ה-armpod {בסיס לזרוע} ובחנתי אותו בקפידה וראיתי כי טוב התפנתי לשלב השני.
בניתי מאותו חומר כוסית שלתוכה יכנס ה-pod והמתקן הזה מביא עימו כמה יתרונות.
1- מסה.
2- אפשרות לכיוונון מדויק של vta
3- שיכוך נוסף.
4- כיוונון האזימוט {שזה אחד הכיוונונים החשובים ביותר}.
המתקן הזה צריך להיות מדויק לחלוטין במידותיו ולכן במקרה הזה פניתי לחרט קונבנציאונלי שידוע כאחד בעל ידי זהב!!!
השילוב.
ה-armpod ניכנס לתוך הכוסית כאשר הוא מתיישב בקרקעית שלה עם הגומיות המבודדות שלו. המנשא עצמו מבודד בינתיים על ידי גומיות סיליקון איכותיות ובעתיד יוחלפו לספייקים.
זה אומר שבפועל יש לי שני מהלכי שיכוך בטרם הזרוע תסבול מוויברציה וכפי שאמרתי בהתחלה, שיכוך הפטיפון מוביל לשיפור אדיר בתוצאה.
כיום, אחרי שכיוונתי את כל המערכת האנלוגית, אני כל כך מרוצה מהתוצאה שאני פשוט נמס בכל תקליט מחדש. הצליל כל כך צלול וחלק שקשה לי לא להזיל דימעה כאשר אני מלביש על הפלטה איזה תקליט מעורר זיכרונות! איזה כייף של סאונד - אני מאוהב!
אז מה שצריך זה גוף טוב, תשומת לב רבה בכיוון הסטאפ, שיכוך איכותי ככל הניתן, המון סבלנות ויצירתיות, עזרה מחברים טובים ובעלי ידע בתחום ויש לנו סטאפ אנלוגי ברמה גבוהה ביותר שמנגן מדהים וגם נראה מבהיל!!!
תמונות בבקשה.
נמר לוי -
-
-
עוד קצת של המתקן וה-armpod + האלקטרוניקה והמערכת.
נמר לוי -
למה צריך לשדרג פטפון ברמות אלו?
פלטות יעודיות,בסיס טוב,ספייקים וכד' מובן
לקחת פטפון יקר וחדש ולהוסיף לו אביזרים מעבר למה שהמתכנן קבע? לא יכול לגרוע
מהתוצאה לשם הוא מכוון,לא?
אגב נמר תמדוד לי בבקשה את הגובה של המגבר?
נערך לאחרונה על ידי oferT, 03-05-11 בשעה 07:58 -
נראה מדהים חבר שלי
בטוח שגם נשמע כך
(Y)(Y)(Y)
התחלת לחשוב על איך להגן על כל הסיפור מפני התינוקות שבדרך?
:D :D
-
 פורסם במקור על ידי oferT פלטות יעודיות,בסיס טוב,ספייקים וכד' מובן
לקחת פטפון יקר וחדש ולהוסיף לו אביזרים מעבר למה שהמתכנן קבע? לא יכול לגרוע
מהתוצאה לשם הוא מכוון,לא?
אגב נמר תמדוד לי בבקשה את הגובה של המגבר?
בסופו של דבר כל מוצר בסופו של דבר נבנה על מנת להיות טוב וכלכלי.
אם היה לו את המתקן הזה הוא היה עולה הרבה יותר יקר. במקרה הזה, לא התערבתי בהנדסה שלו אם כי הוספתי לה. כלומר, הפטיפון מקורי חוץ מהשיכוך של הזרוע.
השורה התחתונה היא שהוא פשוט נשמע טוב יותר.
לגבי המגבר.
32 ס"מ עם הרגליים. נמר לוי -
ניתאי.
יש עוד זמן. בינתיים לא כל כך חושב על זה.
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי נמר בסופו של דבר כל מוצר בסופו של דבר נבנה על מנת להיות טוב וכלכלי.
אם היה לו את המתקן הזה הוא היה עולה הרבה יותר יקר. במקרה הזה, לא התערבתי בהנדסה שלו אם כי הוספתי לה. כלומר, הפטיפון מקורי חוץ מהשיכוך של הזרוע.
השורה התחתונה היא שהוא פשוט נשמע טוב יותר.
לגבי המגבר.
32 ס"מ עם הרגליים.  זהו לזה אני בדיוק מתכוון -מוצר בסקלה כזו אמור לקחת בחשבון את כל הפרמטרים שהצגת
במיוחד שמדובר על חברה מוכרת שמבינה משהו באנדסת/מבנה פטפון.
אבל אם אתה טוען שזה לא גורם לשינוי במבנה אלא רק תוספת שמוסיפה לאיכות הזרוע?
אז אחלה. אני רק תוהה אם זה לא נעשה מוקדם מדי? בכל זאת הפטפון לא הרבה זמן
כך שההכרות שלך לא מספיק עמוקה איתו,אכן?
תודה לגבי הס"מ -משהו שעוזר לי בבניית הסטנד/מעמד/מזנון. (הרבה מחשבה השקעתי בזה)
-
אני טוען שכל פטיפון אפשר לשפר. הכל תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע.
הפרדת הזרוע מהגוף זה אחד מהשיפורים היעילים ביותר. לא מעט יצרניות מאוד מאוד יקרות משתמשות בשיטה הזו.
יחד עם זאת ישנם פודים כאילו בשוק שמותאמים לכל פטיפון. לכן, לא רק על הנוטינגהם שמים פוד חיצוני לזרוע. יש כאלה עם פטיפונים נחשבים יותר שהפרידו את הזרוע מהגוף. זה פשוט נכון יותר לעשות.
אני פירסמתי את הרכישה שלי בערך חודש וחצי אחרי שרכשתי אותו. זה מספיק בשביל להבין מי הוא ומה הוא. בנוסף זה לא הנוטינגהם הראשון שלי והם שומרים על גוון צליל מאוד דומה.
נמר לוי -
אחלה תיהנה.

ותשאיר לי קצת עראק לפני שאתה מחסל את הבקבוק...
שרשורים בנושאים דומים -
מאת נמר בפורום פטיפונים - צליל אנלוגי
תגובות: 12
עודכן: 01-05-11, 00:18 -
מאת dtown בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
תגובות: 0
עודכן: 29-09-10, 11:21 -
מאת Av1 בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
תגובות: 0
עודכן: 30-07-10, 12:24 -
מאת נמר בפורום פטיפונים - צליל אנלוגי
תגובות: 35