+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 2 1 2 אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 16

נושא / שרשור: ביקור הפאנל בביתי.

z.s
    z.s לא מחובר כעת חבר משקיען

ביקור הפאנל בביתי.

ראשית הנני רוצה לומר לחברי הפאנל (אלדר,שמעון,חנן) תודה רבה על החברותה והביקור המעניין.
    כמובן שהנכם תמיד מוזמנים.
    יחד עם זאת,לאחר היתלבטויות עם עצמי וביחד עם זאת שבמקור לא היזמנתי אותם כפאנל בוחן,
    אלא כחברים לתחביב,החלטתי שאינני מעונין שיפרסמו באופן רישמי את היתרשמותם מהמע' שלי.חלק מהסיבות הן שמעולם לא אהבתי חשיפות מהסוג הזה ואינני מרבה ואף נימנע משיחות על המע' האישית שלי בפומבי.שוב אחזור כי הפאנל הגיע אלי לביקור שהוא אינו רישמי.יחד עם זאת לאור הויכוחים שנוצרו לאחר כל מיפגש כזה הנני מוצא לנכון , לא להיות במרכזו של ויכוח כזה.
    למען הסר ספק מהתוצאה של המע' שלי,מס' הפל' שלי הוא 052-7472763 .כמובן שכל מי שרוצה או מעונין יהיה אורח רצוי בביתי.(המע' היא רק תירוץ).
    ושוב תודה לחברי הפאנל.חג שמח לכל באי הפורום.
    נערך לאחרונה על ידי z.s, 16-04-11 בשעה 17:49
    z.s ממחשב מיזדמן

הדמות האישית של katzofe
    katzofe לא מחובר כעת חבר משקיען
    יש מצב לאיזה תמונה? נדמה לי שראיתי משהו בשעתו
    והחדר נראה די מעניין (אקוסטית) ..

hornless לא מחובר כעת חבר משקיען
    שלמה,

אתה עושה בחכמה.

ממליץ למי שרוצה להנות ממוזיקה, בילוי עם אדם מדהים הכנסת אורחים ממדרגה ראשונה , לקפוץ על ההזדמנות ולבקר בגן יבנה אצל שלמה.
    דרך צלחה

שמעון ב. לא מחובר כעת חבר משקיען
    שלמה, חברי הפנל מקבלים בהבנה את ההחלטה שלך.

הפנל מבקר אצל כל אודיופיל המעוניין בכך.
    זכותו המלאה של האודיופיל להחליט אם הוא רוצה בפרסום התרשמותנו מן המערכת שלו בפורום הנוכחי,
    או לשמור את הרשמים שלנו בינינו לבינו.

במקרה של שלמה המטרה הייתה לפרסם את ההתרשמויות שלנו בפורום,
    אבל מסיבות השמורות עם שלמה הוא החליט, כאמור, לוותר על פרסום הרשמים, ואנחנו מכבדים את זה.

המטרה של הפנל היא לעזור לאודיופיל בעצה איך להגיע למה שהוא שואף אליו, ולא אל מה שחברי הפנל שואפים אליו.
    אנחנו חושבים שאוזן נוספת יכולה גם לעזור לאודיופיל לעלות על הפער בין מה שהוא חושב על המערכת שלו לבין איך שהיא נשמעת בפועל, ולטפל בזה - אם בכלל. למשל, אם על גב התקליט שלך כתוב ש-X מנגן בפסנתר כנף אדיר ממדים, בשעה שבפועל המערכת שלך משמיעה כלי שנשמע יותר כמו אורגנית לילדי הגן, ואתה עדיין סבור שמדובר בגרנד פיאנו ענק, אולי כדאי שמישהו יאיר את עיניך. שוב, עניין שלך אם אתה רוצה לעשות משהו עם זה או לא.
    אם אתה כן רוצה לעשות משהו עם זה, הפנל ישמח לעזור לך מניסיונו בעצה או שתיים איך להשיג טוב יותר את מה שאתה, בעל המערכת, שואף אליו.

בכל מקרה, הביקור אצל שלמה היה חוויה נעימה.

השבוע הביקור יהיה לשם שינוי באזור גוש דן.

הדמות האישית של אורי_ו
    אורי_ו לא מחובר כעת כתב האתר
    שלמה, תשנה את המספר שיהיה עם רווחים או חלק עם מילים שלא תקבל כל מיני טלפונים שלא קשורים.
    על ציודופיל טוב נאמר:
    The things you own end up owning you

ברקצ לא מחובר כעת חבר משקיען
    המלצה : אם יש חבר פורום שמעוניין בביקור אבל בלי שיוזכר שמו, פשוט לערוך את הביקור אינקוגניטו. אנחנו נקבל את ליטרת הבשר שלנו (תיאור מלא של המערכת, החוזקים והחולשות שלה וכדומה), ובעל הבית יישמר תחת מעטה אנונימיות ולא ייגרר לאור הזרקורים. אני מכיר עוד כמה חברים שלא אוהבים שכותבים מה יש להם בבית - ביקור אנונימי יחשוף את המערכת ולא אותם.

mokes לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי ברקצ צפה בהודעה
    המלצה : אם יש חבר פורום שמעוניין בביקור אבל בלי שיוזכר שמו, פשוט לערוך את הביקור אינקוגניטו. אנחנו נקבל את ליטרת הבשר שלנו (תיאור מלא של המערכת, החוזקים והחולשות שלה וכדומה), ובעל הבית יישמר תחת מעטה אנונימיות ולא ייגרר לאור הזרקורים. אני מכיר עוד כמה חברים שלא אוהבים שכותבים מה יש להם בבית - ביקור אנונימי יחשוף את המערכת ולא אותם.
    לא בטוח שאנשים יסכימו גם לזה. זו לא ביקורת ציוד - אלא ביקורת על בחירותיו של אדם פרטי, שכוללת גם תיאורים של ביתו. אני חושב שמין הראוי שהמבקרים (תרתי משמע) יציגו את דעותיהם והמלצותיהם (אם יש) למארח, והמארח יכול להחליט אם לאשר או לא את פרסומם, כולל בקשות לשמירת אנונימיות בצורה כזו או אחרת. במקרה הגרוע לא יתפרסם פה כלום, וכל מה שקרה זה שכמה חבר'ה העבירו ערב נחמד ביחד בהאזנה למוסיקה ואולי קצת שתייה ונשנושים.

הדמות האישית של oferT
    oferT לא מחובר כעת חבר משקיען

אפשר לעשות את זה גם אנונימי

יושבים נהנים שותים אלכוהול מוזיקה טובה, ללא משוב...מה רע.

לא כל דבר צריכים להעלות אותו לפורום-ודווקא מפני שיש כאלו שמרגישים צורך בלתי נשלט
    לפרסם את זה גם במחוזות אחרים. (שנובע מחוסר בגרות וחיפוש חיזוקים)

mokes לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי oferT צפה בהודעה
    יושבים נהנים שותים אלכוהול מוזיקה טובה, ללא משוב...מה רע.

לא כל דבר צריכים להעלות אותו לפורום-ודווקא מפני שיש כאלו שמרגישים צורך בלתי נשלט
    לפרסם את זה גם במחוזות אחרים. (שנובע מחוסר בגרות וחיפוש חיזוקים)
    הייתי מברך על כזו יוזמה. לא כולם פה גרים במרכז, והיה נחמד אם למשל חבר'ה בצפון/חיפה היו מתארגנים לערבי האזנה, להכיר אנשים עם תחביב דומה, להכיר מוסיקה חדשה, ציוד חדש - חשיבות לפי הסדר הזה (בעיני).

הדמות האישית של חומוס
    חומוס לא מחובר כעת חבר משקיען
    אפשר בהחלט להבין את שלמה. והנה מקרה מיידי בו התכתשויות מיותרות מפריעות לרעיון טוב (רעיון הפאנל), והפורום ניזוק ממנו כי נשללה מחברי הפורום הזדמנות לקבל התרשמויות רציניות מיד ראשונה על מערכת שכנראה היא מאוד מושקעת וטובה.

אז הנה, למי שלא הבין: תרבות הדיון מקלקלת את הפורום.
    Sound Hound

שרשורים בנושאים דומים

1. ביקור אצל יהושע גומא
    מאת שמעון ב. בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 25
    עודכן: 14-03-10, 17:19
  2. סוג הפאנל של מסך LCD וחשיבותו ..
    מאת bolero בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 4
    עודכן: 08-11-09, 00:18
  3. ביקור אצל Michael Fremer
    מאת orenskl בפורום אודיו דו ערוצי