-
האם יש בתכנון סקירה על DAC ים ??
שלום,
כבר המון זמן, לדעתי מעל שנה לא היתה סקירה של DAC (למרות שאיכשהוא אני זוכר משהו של תדי).
האם לא הגיעה העת לתת איזה סקירה או שתיים (עם או בלי השוואה) ?
חג שמח
איתי
-
-
-
אגב, לאודיולאב יש מכשירים חדשים מאוד מעניינים.... החברה הזו עוברת התחדשות. אשמח לקרוא על לפחות אחד מהם סקירה: http://audiolab.co.uk/ProductDetail....En&Tab2=8200CD http://audiolab.co.uk/ProductDetail....n&Tab2=8200CDQ
ה CDQ מכיל ממיר, נגן CD, מגבר פרה, ומגבר אוזניות. ה CD מוריד את הפרה ואת האוזניות.
הנה תמונה פורנוגרפית של ה CD: -
אבל ל- Audiolab אין DAC! זה מתבקש. חוץ מזה...חברה מצויינת.
תומר
-
 פורסם במקור על ידי tomertsin אבל ל- Audiolab אין DAC! זה מתבקש. חוץ מזה...חברה מצויינת.
תומר תומר, לא קראת את הקישורים שנתתי. לשני המכשירים הנ״ל יש כניסות קואקס, אופטי, ו USB. הם ממירים מבוססים על הצ׳יפ החדש של ESS, אותו רכיב שיש בממירים יקרים בהרבה של סימאודיו, מקאינטוש, ואחרים. כמו שגם רואים בתמונה - המוצר מושקע מבחינת רכיבים. התחילו לצאת כמה ביקורות טובות עליו, מעניין איך הוא באמת -
זה DAC מעניין, עיצב אותו ג'ון ווסטלייק (John Westlake) מאפס.
-
הטעות היא שהרשינו לנמר להתחתן - מאז הוא עסוק בלנקות ולבשל ולפנק את אשתו, במקום לשרת את קוראיו הנאמנים. עוד מעט הוא גם ייעמיד צאצאים ואז בכלל נשכח ממנו.
-
 פורסם במקור על ידי איתי ו. שלום,
כבר המון זמן, לדעתי מעל שנה לא היתה סקירה של DAC (למרות שאיכשהוא אני זוכר משהו של תדי).
האם לא הגיעה העת לתת איזה סקירה או שתיים (עם או בלי השוואה) ?
חג שמח
איתי לא הייתה עדיין שום סקירה רשמית על ה-DAC של תדי פרדו.
ככל הידוע לי, אם האתר הזה יתפוס יוזמה ויכתוב ביקורת רשמית על ה-DAC -
הוא יזכה בזכות ראשונים עולמית.
-
 פורסם במקור על ידי mokes תומר, לא קראת את הקישורים שנתתי. לשני המכשירים הנ״ל יש כניסות קואקס, אופטי, ו USB. הם ממירים מבוססים על הצ׳יפ החדש של ESS, אותו רכיב שיש בממירים יקרים בהרבה של סימאודיו, מקאינטוש, ואחרים. כמו שגם רואים בתמונה - המוצר מושקע מבחינת רכיבים. התחילו לצאת כמה ביקורות טובות עליו, מעניין איך הוא באמת  קראתי גם קראתי. מי שיחפש DAC לא ילך למכשירים הללו.
תומר
-
 פורסם במקור על ידי tomertsin קראתי גם קראתי. מי שיחפש DAC לא ילך למכשירים הללו.
תומר אתה רוצה להסביר את עצמך קצת יותר? אני דווקא כן מסתקרן מהם רק בגלל הפונקציה של הממיר, זה שיש נגן משולב זה נחמד אבל לא העיקר עבורי. יש למכשיר חמש כניסות דיגיטליות (USB, 2x COAX, 2x Optical) שזה יותר מרוב הממירים בשוק, ה USB תומך ב 24bit/96KHz שזה גם יחסית נדיר (ועוד נגן מובנה), נראה שהוא בנוי כמו סוס מבחינת האלקטרוניקה, ואתה חושב שמי שיחפש ממיר לא ילך על זה, אם הוא נשמע טוב?!?!?! אולי אתה יודע משהו שאני לא מודע אליו - המפרט שלו אולי הטוב ביותר שראיתי מכל ממיר אחר, המחיר כמובן אטרקטיבי ביותר, השאלה איך הוא נשמע.
הנה האחוריים שלו: שרשורים בנושאים דומים -
מאת Avi_S בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 11
עודכן: 30-01-11, 01:16 -
מאת חומוס בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 12
עודכן: 04-12-10, 16:10 -
מאת איתי ו. בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 12
עודכן: 16-10-10, 21:32 -
מאת alicenir בפורום העולם הדיגיטלי באודיו
תגובות: 1