בשנה האחרונה וירוס השדרגת תקף אותי, אך מכיוון שכרגע איני מעוניין להחליף ציוד לפני מעבר לבית בחרתי בשדרוג הנ"ל.
היום אחרי איזה חודש שהסטנד שכב במחסן באריזה , סוף סוף הגיע אלי לביקור אלי קאשי (איש מדהים) והרכיב את הסטנד (כמעט כתבתי - עזר לי להרכיב, אבל האמת שלא עשיתי כמעט כלום, יש לי ידיים קצת שמאליות וחרדה קשה מהתעסקות בדברים טכניים) .
אחרי סדר פסח אנסה להרכיב את המערכת (מקווה שקאשי יעזור לי למרות תקרית קלה בביקור - התינוק שלי שחרר את כל תוכן קיבתו על אשתי שחטפה את הג'ננה)
עידו
איך קוראים לסטנד , ואיך קוראים לתינוק?
חשבתי בהתחלה שיחרר על קאשי , תתחיל להרכיב לבד הציוד,מה זה לחכות כל הפסח למישהו?
המעמד הוא של חברת סימפוזיום ושמו בישראל (וכמדומני גם בארה"ב) Isis .
הוא כולל רכיבים של rollerblocks מתחת כל מדף המבודדים אותו בצורה ייחודית וכן מדפים יחודיים .
הוא מאוד מסיבי וכבד , ולפחות לדעתי הוא גם יפה.
יכולתי כמובן להזמין מרן שביט מעמד של פיניט אלמנטס , אבל רציתי להרגיש מעט ייחודי , ואלי קאשי שיש לו מעמד דומה שכנע אותי ללכת על הסימפוזיום.
אפשר לקרוא עוד באתר של סימפוזיום.
------
מכיוון שאני מארח את הסדר (בפעם הראשונה) ויהיו 15 איש כולל עוד כמה תינוקות חבלניים, אני ארכיב את המערכת למחרת בצורה סבירה ואח"כ אעזר בקאשי לעשות כל מיני fine tunes כדי להגיע לתוצאה הכי טובה (מקווה לתת לו חוויה מתקנת, ראו בהמשך).
נ.ב
לתינוק קוראים רן. והוא די מתאים לשמו. בדיוק כשכאלי קאשי הגיע הוא סיים ארוחה ואשתי השכיבה אותו לישון , אבל כיוון שהוא צרח נורא ,אשתי הלכה להרגיע אותו ואז הוא הקיא עליה הקאה מסיבית.
כך שבמקום לעזור בהרכבת הציוד (לא שנראה לי שהייתי עוזר יותר מדי) נאלצתי לעשות לו אמבטיה בעוד שאשתי מנקה באובססיביות את שיירי הקיא מהשטיח והרצפה שבחדר , ומסננת כל כמה שניות איזו הערה עצבנית או קללה.
עידו
המעמד הוא של חברת סימפוזיום ושמו בישראל (וכמדומני גם בארה"ב) Isis .
הוא כולל רכיבים של rollerblocks מתחת כל מדף המבודדים אותו בצורה ייחודית וכן מדפים יחודיים .
הוא מאוד מסיבי וכבד , ולפחות לדעתי הוא גם יפה.
יכולתי כמובן להזמין מרן שביט מעמד של פיניט אלמנטס , אבל רציתי להרגיש מעט ייחודי , ואלי קאשי שיש לו מעמד דומה שכנע אותי ללכת על הסימפוזיום.
אפשר לקרוא עוד באתר של סימפוזיום.
------
מכיוון שאני מארח את הסדר (בפעם הראשונה) ויהיו 15 איש כולל עוד כמה תינוקות חבלניים, אני ארכיב את המערכת למחרת בצורה סבירה ואח"כ אעזר בקאשי לעשות כל מיני fine tunes כדי להגיע לתוצאה הכי טובה (מקווה לתת לו חוויה מתקנת, ראו בהמשך).
נ.ב
לתינוק קוראים רן. והוא די מתאים לשמו. בדיוק כשכאלי קאשי הגיע הוא סיים ארוחה ואשתי השכיבה אותו לישון , אבל כיוון שהוא צרח נורא ,אשתי הלכה להרגיע אותו ואז הוא הקיא עליה הקאה מסיבית.
כך שבמקום לעזור בהרכבת הציוד (לא שנראה לי שהייתי עוזר יותר מדי) נאלצתי לעשות לו אמבטיה בעוד שאשתי מנקה באובססיביות את שיירי הקיא מהשטיח והרצפה שבחדר , ומסננת כל כמה שניות איזו הערה עצבנית או קללה.
עידו
תתחדש ואשמח אם תספר מה שאר המערכת.
אלי קאשי הוא אכן הפרסונה הנכונה לעשות FINE TUNNING(Y)
(הדבר הכי חשוב לדעתי במערכות טובות)
עידו, אגב השדרוג שרצית.
מציע לך אלא אם זה כבר תוכנן, שלפני שידרוג המערכת, תזמין מישהו מקצועי אמיתי שיעשה לך אקוסטיקה בחדר המיוחד של המערכת.
יש סיכוי שתרגיש שלא צריך לשדרג.
על ציודופיל טוב נאמר:
The things you own end up owning you
הוספה לשירותי סימניות: