+ הגב לנושא זה
עמוד 3 מתוך 36 ראשוןראשון 1 2 3 4 5 13 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 21 עד 30 מתוך סך הכל של 352
    הדמות האישית של katzofe
    katzofe לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי Joshua_G צפה בהודעה

יהושע שם את החמישית של מאהלר.
    איזה באסה.
    לא סובל את הבומבסטיות של הנאצי הזה.
    :D

.
    זה לא שאני סתם טיפש, התכוונתי להוא עם הזקן המוזר אבל שיהיה..

KOOKE לא מחובר כעת חבר משקיען
    יהושע

אני מסכים שמערכת האודיו אמורה לרגש את בעליה.

אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??
    שלמה מרבאום, עו"ד ביטוח ונזיקין - 03-6883445

mokes לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי oferT צפה בהודעה
    אני משער שזה נבע מבלבול עם וגנר, שאכן היה אנטישמי ידוע.
    אם מדובר בבלבול תמים עם וגנר אני מושך את הביקורת שלי, למרות שגם את זה אני לא אוהב (אבל מכיר בויכוח הגדול בעניין). למי שמתעניין בזה - האנטישמיות של וגנר היא לא לגמרי חד-משמעית, לא שמעתי שהוא קרא להרוג יהודים או לזרוק אותם מגרמניה, ובכל אופן הוא מת ב 1883 - עוד לפני שהיטלר נולד - אז נאצי הוא לא..... אנטישמי במידה מסוימת כן, אבל לא צריך להגזים (לדעתי).

הדמות האישית של שניצל
    שניצל לא מחובר כעת חבר עצבני
    אני ביקשתי שיבואו כמה חברים לשמוע , וזאת מכיוון שבסבב שעושה סירת בוזגלו גם אני כותב , ולא בא לי לכתוב משום אולימפוס וירטואלי , הנה זה מה יש , יש מלא חסרונות ומלא באגים , זה המצב לצערי , הלוואי והיה יותר טוב ,
    המערכת שלי ניבנתה להשמע כמה יותר קרוב שהצלחתי למה שמוקלט , במה גדולה , הרבה כוח ,רמקולים גדולים , הרבה אוויר בחדר , הרבה אקסטנשן בבס , והנה מחפשים לי פה אינטימיות ,שהסאונד יעטוף ,
    חברה זו לא מערכת בחדר קטן עם שני גורינרי ,לטוב ולרע ,אבל זה הדבר הכי קרוב להוציא להקלטה את המיץ שאני הצלחתי לבנות ,ואלו הפרופורציות שמתוכם כותבים ב"סיירת בוזגלו" ,למה כבר כתבו לנו שאין לנו קנה מידה,אז הנה ,תראו בעצמכם.

הדמות האישית של שניצל
    שניצל לא מחובר כעת חבר עצבני
    [QUOTE=KOOKE;147858]יהושע

אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??[/QUOT
    בשבילי היא בסדר!
    תגיד? האם אתה באמת חושב שיש מסקנה גורפת?
    חוץ מזה רציתי להגיד לך שהישיבה בלמבוגיני פחות נוחה מסוברו.
    נערך לאחרונה על ידי שניצל, 10-04-11 בשעה 18:16

הדמות האישית של stereophile
    stereophile לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי שניצל צפה בהודעה
    אני ביקשתי שיבואו כמה חברים לשמוע , וזאת מכיוון שבסבב שעושה סירת בוזגלו גם אני כותב , ולא בא לי לכתוב משום אולימפוס וירטואלי , הנה זה מה יש , יש מלא חסרונות ומלא באגים , זה המצב לצערי , הלוואי והיה יותר טוב ,
    המערכת שלי ניבנתה להשמע כמה יותר קרוב שהצלחתי למה שמוקלט , במה גדולה , הרבה כוח ,רמקולים גדולים , הרבה אוויר בחדר , הרבה אקסטנשן בבס , והנה מחפשים לי פה אינטימיות ,שהסאונד יעטוף ,
    חברה זו לא מערכת בחדר קטן עם שני גורינרי ,לטוב ולרע ,אבל זה הדבר הכי קרוב להוציא להקלטה את המיץ שאני הצלחתי לבנות ,ואלו הפרופורציות שמתוכם כותבים ב"סיירת בוזגלו" ,למה כבר כתבו לנו שאין לנו קנה מידה,אז הנה ,תראו בעצמכם.
    אין ספק שאם אלו היו המטרות, השגת אותם מעל ומעבר.
    קח לדוגמא את המערכת מהתערוכה של 2006, עם ה JBL L300.
    האם בפרמטרים אודיופילים היא "טובה" יותר נניח מהמערכת שלך? לא.
    האם היא ריגשה אותי בטירוף והשפיעה עליי יותר מכל דבר אחר ששמעתי? כן.
    וגם היא ניגנה בחדר גדול...

ברקצ לא מחובר כעת חבר משקיען
    אני מבקש להקפיד בפעמים הבאות על מינימום של קוד לבוש - אם לא חליפה ועניבה לפחות מכנסיים ארוכים, ואולי גם נעליים (ולא - קרוקס זה לא נעליים).

hornless לא מחובר כעת חבר משקיען
    [quote=שניצל;147862]
    ציטוט פורסם במקור על ידי KOOKE צפה בהודעה
    יהושע

אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??[/QUOT
    בשבילי היא בסדר!
    תגיד? האם אתה באמת חושב שיש מסקנה גורפת?
    חוץ מזה רציתי להגיד לך שהישיבה בלמבוגיני פחות נוחה מסוברו.
    בשבילי היא הרבה יותר מבסדר. הלוואי עלי כזה חדר ואת האפשרות לשבת רחוק מהרמקול ולא בתוך הרמקול כמו אצלי. אנשים לא ממש רגילים לשמוע בצורה כזו כמו אצל אלדר. רובנו תקועים בחדר קטן עם האישה, הכלב והטלביזיה.

תשומת הלב לפרטים והביצוע של השניצל מעוררי קנאה והערצה. למדתי המון למרות שחשבתי שאני יודע כמעט הכל.
    דרך צלחה

Joshua_G לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי KOOKE צפה בהודעה
    יהושע

אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??
    אם נראה לך שאתה יכול לייעץ לאלדר, אין לי בעיה עם זה.

מה שברור לי שאלדר, אחרי 15 שנים ניסיון והשקעה אדירה יודע בדיוק מה הוא רוצה והוא אכן השיג את מה שהוא רוצה. אני קטונתי מלייעץ לאלדר, לעומת זאת אשמח להתייעץ אתו.

ברקצ לא מחובר כעת חבר משקיען
    מילה בקשר לריגושים : רובנו שמענו ברגע כזה או אחר מערכת מרגשת. הרבה פעמים היא וינטאג', עם רמקול גדול ואלמנטים מנייר של טאנוי, קליפש או JBL, מונעים על ידי מגבר מנורות צנוע ופטיפון אנטיקה. המערכת ניגנה ג'אז ווקאלי חם ועוטף, והרגשנו מיד בתוך מועדון מלא עשן בהארלם. אלא מאי - רובנו (אני בוודאי וכך גם אחרים) לא מאזינים רק למוסיקה שכזאת, ולא היינו רוצים לחיות כל הזמן במרתף אפל בני יורק. יש המאזינים למוסיקה תזמורתית מלאה, או רוק כבד, אולא יודע מה. והמערכות המרגשות והרומנטיות לא יודעות להעביר נכון את כל סוגי המוסיקה האלה.
    למה הדבר דומה ? לבלונדינית החיוורת עם סיגריה ופומיה שמועדת על עקביה ומוצאת את עצמה בזרועותיך רגע לפני שהיא נופלת. בהזדמנות היא גם מורחת עליך את הליפסטיק האדום שלך, שופכת עליך כוס יין, ובסוף משנוררת ממך כסף לטקסי. אתה ממשיך אותי לפנטז עליה לפעמים לפני שאתה נרדם, אבל אתה שמח שלידך שוכבת אישה אמיתית בשר ודם, שגם תעזור לך בגידול הילדים ותשלום חשבונות.

שרשורים בנושאים דומים

1. פנל: ביקור אצל צחי
    מאת שמעון ב. בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 148
    עודכן: 12-04-11, 00:50
  2. טיזר ביקור אצל אלדר
    מאת nitayn בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 21
    עודכן: 11-04-11, 00:00
  3. נפלאות האקוסטיקה, או, בעקבות הביקור אצל שניצל
    מאת שמעון ב. בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 26