-
 פורסם במקור על ידי Joshua_G
יהושע שם את החמישית של מאהלר.
איזה באסה.
לא סובל את הבומבסטיות של הנאצי הזה.
:D
. זה לא שאני סתם טיפש, התכוונתי להוא עם הזקן המוזר אבל שיהיה..
-
-
יהושע
אני מסכים שמערכת האודיו אמורה לרגש את בעליה.
אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??
שלמה מרבאום, עו"ד ביטוח ונזיקין - 03-6883445 -
 פורסם במקור על ידי oferT אני משער שזה נבע מבלבול עם וגנר, שאכן היה אנטישמי ידוע. אם מדובר בבלבול תמים עם וגנר אני מושך את הביקורת שלי, למרות שגם את זה אני לא אוהב (אבל מכיר בויכוח הגדול בעניין). למי שמתעניין בזה - האנטישמיות של וגנר היא לא לגמרי חד-משמעית, לא שמעתי שהוא קרא להרוג יהודים או לזרוק אותם מגרמניה, ובכל אופן הוא מת ב 1883 - עוד לפני שהיטלר נולד - אז נאצי הוא לא..... אנטישמי במידה מסוימת כן, אבל לא צריך להגזים (לדעתי).
-
אני ביקשתי שיבואו כמה חברים לשמוע , וזאת מכיוון שבסבב שעושה סירת בוזגלו גם אני כותב , ולא בא לי לכתוב משום אולימפוס וירטואלי , הנה זה מה יש , יש מלא חסרונות ומלא באגים , זה המצב לצערי , הלוואי והיה יותר טוב ,
המערכת שלי ניבנתה להשמע כמה יותר קרוב שהצלחתי למה שמוקלט , במה גדולה , הרבה כוח ,רמקולים גדולים , הרבה אוויר בחדר , הרבה אקסטנשן בבס , והנה מחפשים לי פה אינטימיות ,שהסאונד יעטוף ,
חברה זו לא מערכת בחדר קטן עם שני גורינרי ,לטוב ולרע ,אבל זה הדבר הכי קרוב להוציא להקלטה את המיץ שאני הצלחתי לבנות ,ואלו הפרופורציות שמתוכם כותבים ב"סיירת בוזגלו" ,למה כבר כתבו לנו שאין לנו קנה מידה,אז הנה ,תראו בעצמכם.
-
[QUOTE=KOOKE;147858]יהושע
אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??[/QUOT
בשבילי היא בסדר!
תגיד? האם אתה באמת חושב שיש מסקנה גורפת?
חוץ מזה רציתי להגיד לך שהישיבה בלמבוגיני פחות נוחה מסוברו.
נערך לאחרונה על ידי שניצל, 10-04-11 בשעה 18:16 -
 פורסם במקור על ידי שניצל אני ביקשתי שיבואו כמה חברים לשמוע , וזאת מכיוון שבסבב שעושה סירת בוזגלו גם אני כותב , ולא בא לי לכתוב משום אולימפוס וירטואלי , הנה זה מה יש , יש מלא חסרונות ומלא באגים , זה המצב לצערי , הלוואי והיה יותר טוב ,
המערכת שלי ניבנתה להשמע כמה יותר קרוב שהצלחתי למה שמוקלט , במה גדולה , הרבה כוח ,רמקולים גדולים , הרבה אוויר בחדר , הרבה אקסטנשן בבס , והנה מחפשים לי פה אינטימיות ,שהסאונד יעטוף ,
חברה זו לא מערכת בחדר קטן עם שני גורינרי ,לטוב ולרע ,אבל זה הדבר הכי קרוב להוציא להקלטה את המיץ שאני הצלחתי לבנות ,ואלו הפרופורציות שמתוכם כותבים ב"סיירת בוזגלו" ,למה כבר כתבו לנו שאין לנו קנה מידה,אז הנה ,תראו בעצמכם. אין ספק שאם אלו היו המטרות, השגת אותם מעל ומעבר.
קח לדוגמא את המערכת מהתערוכה של 2006, עם ה JBL L300.
האם בפרמטרים אודיופילים היא "טובה" יותר נניח מהמערכת שלך? לא.
האם היא ריגשה אותי בטירוף והשפיעה עליי יותר מכל דבר אחר ששמעתי? כן.
וגם היא ניגנה בחדר גדול...
-
אני מבקש להקפיד בפעמים הבאות על מינימום של קוד לבוש - אם לא חליפה ועניבה לפחות מכנסיים ארוכים, ואולי גם נעליים (ולא - קרוקס זה לא נעליים).
-
[quote=שניצל;147862]  פורסם במקור על ידי KOOKE יהושע
אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ??[/QUOT
בשבילי היא בסדר!
תגיד? האם אתה באמת חושב שיש מסקנה גורפת?
חוץ מזה רציתי להגיד לך שהישיבה בלמבוגיני פחות נוחה מסוברו. בשבילי היא הרבה יותר מבסדר. הלוואי עלי כזה חדר ואת האפשרות לשבת רחוק מהרמקול ולא בתוך הרמקול כמו אצלי. אנשים לא ממש רגילים לשמוע בצורה כזו כמו אצל אלדר. רובנו תקועים בחדר קטן עם האישה, הכלב והטלביזיה.
תשומת הלב לפרטים והביצוע של השניצל מעוררי קנאה והערצה. למדתי המון למרות שחשבתי שאני יודע כמעט הכל.
דרך צלחה -
 פורסם במקור על ידי KOOKE יהושע
אבל המסקנה הדי גורפת של ארבעה מבקרים לפחות אמורה לשמש לשניצל חומר למחשבה, אולי שינוי קטו כזה או אחר יגרום לכך שהמערכת שלו תרגש אותו יותר ?? אם נראה לך שאתה יכול לייעץ לאלדר, אין לי בעיה עם זה.
מה שברור לי שאלדר, אחרי 15 שנים ניסיון והשקעה אדירה יודע בדיוק מה הוא רוצה והוא אכן השיג את מה שהוא רוצה. אני קטונתי מלייעץ לאלדר, לעומת זאת אשמח להתייעץ אתו.
-
מילה בקשר לריגושים : רובנו שמענו ברגע כזה או אחר מערכת מרגשת. הרבה פעמים היא וינטאג', עם רמקול גדול ואלמנטים מנייר של טאנוי, קליפש או JBL, מונעים על ידי מגבר מנורות צנוע ופטיפון אנטיקה. המערכת ניגנה ג'אז ווקאלי חם ועוטף, והרגשנו מיד בתוך מועדון מלא עשן בהארלם. אלא מאי - רובנו (אני בוודאי וכך גם אחרים) לא מאזינים רק למוסיקה שכזאת, ולא היינו רוצים לחיות כל הזמן במרתף אפל בני יורק. יש המאזינים למוסיקה תזמורתית מלאה, או רוק כבד, אולא יודע מה. והמערכות המרגשות והרומנטיות לא יודעות להעביר נכון את כל סוגי המוסיקה האלה.
למה הדבר דומה ? לבלונדינית החיוורת עם סיגריה ופומיה שמועדת על עקביה ומוצאת את עצמה בזרועותיך רגע לפני שהיא נופלת. בהזדמנות היא גם מורחת עליך את הליפסטיק האדום שלך, שופכת עליך כוס יין, ובסוף משנוררת ממך כסף לטקסי. אתה ממשיך אותי לפנטז עליה לפעמים לפני שאתה נרדם, אבל אתה שמח שלידך שוכבת אישה אמיתית בשר ודם, שגם תעזור לך בגידול הילדים ותשלום חשבונות.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת שמעון ב. בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 148
עודכן: 12-04-11, 00:50 -
מאת nitayn בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 21
עודכן: 11-04-11, 00:00 -
תגובות: 26
עודכן: 08-10-10, 21:15 -
תגובות: 46