-
מספר שאלות לגבי XBMC, פלאגינים, EPG וסטרימינג.
שלום, אני חדש-ישן כאן, לא הייתי פה זמן מה (שכחתי את היוזר הקודם שלי) אז נרשמתי מחדש כי הרמתי ליTHPC חדש...
אז ככה, לא מזמן קניתי לי NetTop\Netbox חדש שאני ממש מרוצה ממנו ושדרגתי את חויית הHTPC שלי בסלון לאחר שהHTPC הישן והזקן פינה את מקומו למשהו קטן ועוצמתי שנתן לי תמורה מעולה לכסף...
בעבר השתמשתי בMediaPortal ולא ממש אהבתי את כל נושא הקינפוגים וכאבי הראש שחוויתי שם, לכן הפעם בחרתי לעבור לXBMC ואני שמח להגיד שהופתעתי ממש לטובה! כל נושא הגדרת הפלאגינס (יוטיוב, VIMEO ומטהדאטה של סרטים) הכל פשוט, גם "שאיבת" כל המדיה שלי ברשת הביתית סרטים, סדרות ותכון HD היה נורא קל ופשוט. אבל יש מספר דברים שאני רוצה להשלים כדי למצות את החוייה...
1) פלאגינים לא רשמיים שלא נמצאים במאגר הרשמי של XBMC - לדוגמא כל הפלאגינים הישראלים לVOD ישראלי : http://code.google.com/p/xbvod-il/
איך מתקינים את זה? לא מצאתי שום מידע לא בפרויקט שלהם ולא בWIKI, וכשאני עושה Install from zip file ב-XBMC עצמו לא קורה כלום...
2) סטרימינג - סטרימינג RTMP ו-MMS שאני פותח בWMP וזורם חלק בלי באפרינג, למשהו בXBMC זה נפתח אבל יש באפר כל כמה שניות, זה בלתי נסבל ולא ברור מדוע זה קורה... יש למישהו מושג?
3) EPG ותוכן LIVE מערוצי טלויזיה - יש דרך לראות ערוצי טלויזיה שהם חופשיים ברשת ולקבל עלייהם EPG מדוייק בזמן אמת?
54) PVR \ DVR - אם כבר דיברנו על EPG, יש דרך גם לארכב את זה? נגיד ואני רואה תוכן LIVE של איזשהו ערוץ, אני יכול להקליט?
בעיקרון מצאתי ברשת כל מיני פורומים שנשאלו בהם השאלות האלה אבל לא ממש מצאתי תשובות מאורגנות ומסודרות ומכיוון שכל זה חדש לי מעדיף לשאול כאן, אשמח לעזרה ואם תחלקו איתי מידע שעלול לתרום לי ולאחרים בנושא XBMC וקונפיגורציות כאלו ואחרות.
המון תודה! (Y):rolleyes:
-
-
150 צפיות ואף אחד לא מגיב ?
בטוח יש פה אנשים שמבינים בנושאים מסויימים שהזכרתי אם לא בכולם...
מוזר, משום מה זכרתי את הפורום הזה כמשהו תוסס יותר...
בכל מקרה לגבי השאלה הראשונה - הסתדרתי לבד, למי שרוצה את הפתרון ושזה יעבוד תורידו את זה מכאן: http://code.google.com/p/xb-israel/
תהנו...
תודה בכל זאת.. :\
נערך לאחרונה על ידי AviDigitali, 06-04-11 בשעה 12:55 שרשורים בנושאים דומים -
מאת ohz בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 1
עודכן: 06-02-11, 00:17 -
מאת An7i בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 11
עודכן: 27-01-11, 15:10 -
מאת amirf בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 18
עודכן: 06-08-09, 23:29 -