-
בעיה סטרימר שתומך ב NTSC
אני מתכונן לקנות מסך LED בארצות הברית מכיוון ש הוט ויס לא חשובים לי בשלב הזה אין לי בעיה שהמסך תומך רק ב NTSC
השאלה היא: אם אני יקנה בארצות הברית סטרימר שכן תומך ב NTSC ותומך בכתוביות SRT. האם הוא ינגן לי גם כתוביות בעברית??????
(יש בארץ סטרימרים שתומכים ב NTSC ???)
תודה רבה
-
-
רוב דגמי הסטרימרים, תומכים בוידאו בתקן אירופאי או אמריקאי, כך שלא תהיה לך בעיה.
בנוגע לתמיכה בעברית, חלק גדול מהמותגים הידועים, תומכים בכתוביות SRT בקידוד עברית, זה תלוי בעדכוני תוכנה של היצרן ולא קשור למיקום בו רכשת אותו.
-
לפי דבריך
 פורסם במקור על ידי liorkoren רוב דגמי הסטרימרים, תומכים בוידאו בתקן אירופאי או אמריקאי, כך שלא תהיה לך בעיה.
בנוגע לתמיכה בעברית, חלק גדול מהמותגים הידועים, תומכים בכתוביות SRT בקידוד עברית, זה תלוי בעדכוני תוכנה של היצרן ולא קשור למיקום בו רכשת אותו. לא תהיה בעיה להשיג סטרימר שתומך ב NTSC ובכתוביות בעברית
זה מה שחשוב לי
תודה רבה על העזרה המהירה.
ויאלה סוני LED במחיר קטן ב 65 אחוז מהמחיר בארץ
-
-
יפה
 פורסם במקור על ידי menimen ויאלה סוני LED במחיר קטן ב 65 אחוז מהמחיר בארץ ולנו לא נותר אלא רק לקנא. (Y)
-
מה שקורה בארץ מבחינת מחירים זה מטורף: נכנסתי אתמול לאמזון לראות טליוויזיות (לא מעוניין לקנות,סתם מתוך סקרנות). ראיתי שם טליוויזיה פלזמה 60 אינץ' FULL HD שהיא גם טליוויזית תלת מימד של LG. כשבדקתי כמה זה יעלה לי להביא את זה לארץ דרך אתר MUSTOP. זה יצא לי 10,000 שקל !!! זה כולל מסים והכל. פשוט מדהים ההבדל במחירים.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת roeiav בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 4
עודכן: 23-02-11, 17:08 -
מאת shiranaway בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 4
עודכן: 16-02-11, 10:59 -
מאת meiten בפורום העולם הדיגיטלי באודיו
תגובות: 0
עודכן: 24-12-10, 16:22 -
מאת amirt5 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 5