-
יש כייום כ5 דגמים שתומכים בשיטה זאת שכבר יצאו לשוק ונמכרים בארץ אחד
1.LG LH90
2.פליפיס 9705 -טלוזיה השניה הכי מתקמדת של פליפיס ספינית הדגל היא 9955 טלוזיה בפורמט צפייה 21:9
יחס נקדיות 10 מליון
ומנגנון 400 הרץ
3.טושיבה 685 =נחשבת לאחת הטלוזיות המצלחות ביותר של טושיבה שעוקפת בקלות סדרות חדשות ממנה
4.LG LX9500 -נחשת לטלוזית התלת מימיד המתקדמת ביותר של LG שמוצאת למכירה בארץ אישית איני ראיתי אותה בתצוגה בחנות מתמחה ולפי הבקורת יש לה איכות יוצאת מן הכלל הבעיה שאין חיבור HDMI 1.4
לחיבור הנגן בלורי התלת מימיד לטלוזיה ישמח עם לאור יסביר לי איך אפשר לראות דרך הנגן בלורי היעודי סרטים
5.פליפיז 9704 הישן שנותן כיום תמונה שעולה על הרבה ממסכים החדשים
עד לא מזמן נחשבה לספינת הדגל של פליפיס עד שנכנסה לשוק הפליפיס 8605
ו9705
ו9954
9955
שלקחו את מקומה המכובד ששמרה עליו כמעת שנה
-
-
מתן
אני רוצה להביע את דעתי האישית בלבד.
אני הייתי רוכש טלויזיה תלת מימד רק כשאני לא אצטרך
להרכיב משקפיים,שהן לא נוחות וכבדות ולא גורמות לכאב ראש.
בתערוכה בלאס וגאס ces 2011 התחילה מלחמת הפורמטים של
משקפי התלת מימד 1.משקפיים אקטיביות קלות בהרבה
לבין 2.משקפיים פסיביות שחברת LG מתחילה להשתמש בהם.
שהם לא גורמות לכאבי ראש או לכל מיני תופעות לוואי.
לגבי סרטים בתלת מימד הכמות כרגע מאוד קטנה
ואני אפילו לא מאמין שמיבאים סרטים כאלה לארץ.
שלא לדבר על המחיר הגבוה שלהם.
בנוסף אין אפילו ערוץ אחד בארץ שמשדר בתלת מימד.
-
אני שמח שאתה מביע את דעתך האישית אבל יש טעות בדבריך יש כיום כמה סרטים ומשחקים נכבדים יש כמה וכמה חניות
אחד מהם היא האוזן השלישית
והשניה היא אמזון אנלגילה
והמחרים הם באמזון כ50-80 שח
ובאוזן השלישית 120-200 שח
לגבי המשקפים יש אנשים שרגישים למשקפים לא לכול אחד זה מתאים לי אישית לא היו שום כאבי ראש
או כאבי ענים אז לי זה מתאים לעומת זאת לאמי ולאחי היו כאבי ראש נוראים ולא יכלו להסתכל אפילו דקה
בנוגע לטכנולגיה של המשקפים האקטביות זה יגיע בערך ביוני מאי לפי הערכתי או עם יתעקב בספטמבר כיום מפתחים טכנולגיה לצפייה בסרטי תלת מימיד בלי משקפים זה יפתור הרבה בעיות ילדות של הטכנלוגיה החדשה יחסית בתחום הואדיו הטכנולגיה הוצגה כבר לפני כמה שנים בארופה עם זכרוני לא מטעה אותי אבל הטכנולגיה לא היתה פרקטית לאכלוסיה בעולם ולכן לא הוצא לשוק המכירות בארץ ובעולם בנוגע לערוצי התלת מימידים יס כיום עושה מאמצים רבים להכניס ערוץ אחד או שתים בתלת מימ יד לדאווני זה יקח שנה שנתים וכבר היה ערוצי תלת מימיד חופשים בארץ לעומת זאת המצב בחול שונה מאוד יש כבר כשנים או שלושה ערוצי תלת מימיד ועם אתה כול כך צריך ערוצים תיכול לבתחבר ללוין פרטי ותהנה מתכני תלת מימ יד אכותים בקשר לעלות תעולת המחרים כיום הם הרבה יותר יקרים מטלוזיות LCD פלזמות או LED רגילות זה לא פקייציר זה העתיד של הטכנלוגיה כולה בעוד כשלוש 4 שנים בערך יוצרו רק מסכים עם הטכנלוגיה הזאת ואם לא תרצה תתכונה הזאת פשוט אל תלבש תמשקפים יש לציין שטלוזיות התלת מימיד מציוניות באיכות 2D יש להם את הטכנלגיות החדשות והחזקות ביותר משקעים בהם מלא כסף כדי לשפר את בעיות הילדות שלהם ושוב אם נרצה או לא נרצה זה העתיד כמו שFULL HD נכנס חזק לשוק הישראלי ועולמי כך גם התלת מימיד
ושוב עם יש לך שאלה לגבי איפה לקנות כמה עולה למה כדי וכולי פנה עלי באשכול או בפרטי ישמח לעזור מתן
-
אני הייתי הולכת על הטלוויזיה הזאת של פיליפס... יצא לי לראות בה סרט וזאת חתיכת חוויה!
שרשורים בנושאים דומים -
מאת yoavbd123 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 2
עודכן: 19-10-10, 13:25 -
מאת yigal בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
עודכן: 18-08-10, 23:07 -
מאת dannyk בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
עודכן: 17-06-10, 16:15 -
מאת yairp בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6