+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3
    הדמות האישית של asafmoraz
    asafmoraz לא מחובר כעת חבר

כיצד לאפשר הפעלת משחקים במחשב בסראונד (צליל היקפי).

שלום לכולם.

קודם כל אני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור למרות שאני יודע שהפורום פה הוא בעיקר לצורכי תמיכה בכל מה שקשור למדיה סנטר ובכל זאת, הבעיה היא במחשב המדיה סנטר שלי.

יש לי מחשב די חזק שיושב בסלון ומשמש אותי כמחשב MEDIA CENTER שמחובר לטלוויזיה FULL HD טובה ולמגבר דרך יציאה אופטית ואני צופה בו בסרטי HIGH DEFINITION עם צליל היקפי - סראונד (יש לי 5 רמקולים) אני מריץ את מערכת ההפעלה WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ומותקן אצלי המקודד של SHARK WIN7CODECS וגם הוא מוגדר להשתמש ביציאת ה- SPDIF לצורך שימוש בצליל היקפי.

הכל עובד טוב מאוד למעט משחקים! בשום משחק לא הצלחתי להגדיר את זה בצורה שידלקו לי ה- 5 מנורות האדומות במגבר וזה באמת יעבוד בסראונד אמיתי (צליל היקפי).

כמובן שניסיתי להגדיר במשחק עצמו ולצורך דוגמא ניסיתי להגדיר זאת במשחק חדש יחסית NEED FOR SPEED HOT PURSUIT על 5.1 וזה עדיין עובד לי בסטריאו. מעצבן :kopfpatsch: מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? האם פספסתי משהו ? כל שאר הדברים כן עובדים בסראונד ורק משחקים עושים בעיות ובעצם שום משחק לא עובד לי באופציה הנ"ל. תודה מראש לכל העוזרים.

הדמות האישית של clip99
    clip99 לא מחובר כעת חבר משקיען
    אולי יש פה עניין של פורמטים שונים? פורמט לצליל היקפי במשחקי מחשב נקרא EAX , וזה לא אותו דבר כמו AC3 או DTS .
    נסה אולי לשחק בהגדרות הצליל במחשב , אולי צריך להגדיר את יציאת ה-SPDIF כברירת מחדל .
    אין חכם כבעל ניסיון , ואין טיפש כמי שלא לומד ממנו

הדמות האישית של asafmoraz
    asafmoraz לא מחובר כעת חבר
    אתה צודק לגבי EAX אבל הגדרתי את יציאת ה- SPDIF כברירת מחדל ואני גם שומע צלילים דרכו וזה החיבור היחיד שלי אגב רק שאני שומע במשחקים בסטריאו ולא בסראונד כמו בסרטים. מחיפושים שערכתי ברחבי האינטרנט כנראה שזה לא מסוגל לעבוד בצורה הזו וצריך לחבר הכל בצורה אנלוגית. הייתי מאוד שמח למצוא פיתרון ולדעת שטעיתי וכן אפשר להפעיל את זה בצורה כל שהיא באמצעות כבל אופטי ובסראונד.

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות

בקרוב מגיע!
הודעה אחרונה Orac Hi-End
אתמול 20:30
לקוחות מדברים על ה - DAC של NUFORCE
הודעה אחרונה אדר