-
כיצד לקנות טלוויזיה בארה"ב ולהשתמש בה בארץ?
הי,
אני נמצאת עכשיו בארה"ב למשך שנה ואני מעוניינת לקנות טלוויזיה שתשמש אותי גם בארץ.
חיפשתי טלוויזיות multi systems אבל הם יותר יקרות והדגמים יותר ישנים.
האם HD זאת שיטת חיבור נוספת פרט ל- PAL ו- NTSC? אם כן, אוכל לחבר את הטלוויזיה בארץ דרך HD.
איך אני יכולה להשתמש בטלוויזיה שאני קונה בארה"ב בארץ?
אודה לכל מידע מצדכם.
-
-
במצב HD, המסך חייב לתמוך בוידאו שמגיע ב- 50Hz, למשל מצב 1080i/50.
זה מה שאת צריכה לבדוק עם החנות / יצרן בארה"ב.
-
תודה על התשובה! אם אני מבינה נכון, אם הפרמטרים שכתבת מתקיימים אז אוכל לראות אך ורק ערוצי HD בארץ.
הבנתי נכון?
-
בדקתי וזה נראה שהטלוויזיה תומכת בשידורים בתדר של 60 הרץ. האם אוכל לצפות בשידורי HD בארץ במצב זה?
-
תצטרכי מעבד וידאו (סקיילר) חיצוני ויקר שמבצע המרה, לא מומלץ.
-
אז אני מבינה שהסיכוי היחיד שלי לקנות טלוויזיה בארה"ב שתשמש אותי גם בארץ הוא טלוויזיה multi system, נכון?
או שיש משהו שאני מפספסת?
האם יש אתרים כלשהם שהם אני יכולה לחפש טלווזיה כזאת? אולי חנויות ספציפיות?
-
מולטי סיסטם פירושו שהמסך תומך ב- PAL וגם NTSC, מה שיהיה רלוונטי עבור שידורים רגילים בארץ.
אבל, יש גם דרך נוספת והיא בעזרת ממיר HD של החברות YES או HOT, שם יש יציאת HDMI והיכולת להוציא מהממיר אות 720p או 1080i, במקרה הזה, גם מסך שאינו מולטי סיסטם, אבל בכל זאת תומך וידאו בתדר 60Hz/50Hz יהיה מה שאת צריכה לחפש.
הביעה היא שהנתון הזה לא תמיד מופיע במפרט המסך ולכן צריך לברר תמיכה כזו עם החנות או היצרן.
-
אותי מפחיד לקנות דברים יקרים כל כך בחו"ל ולהביא אותם לארץ... כל תקלה קטנה והמכשיר הלך. או לתקן אצל טכנאי פרטי (שזה בכלל מפחיד בהתחשב בזה שאין לי היכרות עם טכנאים איכותיים) או ללכת לקנות חדש (שזה נתפס בעיניי כהשקעה כפולה/בזבוז כפול). אבל כמובן שכל אחד עושה את ההחלטות שלו. דווקא בסופ"ש יצא לי לקרוא על כל העניין של האחריות של החברות (כי יש לי איזה בעיה במחשב הנייח בבית) ונראה לי שזה פוסט חשוב שכדאי לקרוא. סתם למקרה שתרצו זה הפוסט בעניין אחריות של חברות על המוצרים שאנחנו קונים.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת Gmail בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 4
עודכן: 15-11-10, 00:09 -
מאת Luc1d בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 11-12-09, 19:08 -
מאת talmager1 בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 3
עודכן: 15-09-09, 21:04 -
מאת rel_benrey בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 2