-
עזרה ברכישת נגן מולטימדיה 5 אינטש Touch Screen
ערב טוב לכולם!
אני מעוניין לרכוש נגן מולטימדיה ואני מתלבט בין כמה דגמים.בין ה-iAudio Q5 לבין Archos 605 לבין Apple iPOD Touch. האמת שאני דיי נעול על ה-iAudio כי בסקירה ב-Ynet אמרו שה-Archos דיי מכוער למרות שהוא עולה כחצי מהמחיר של ה-iAudio מראה אלגנטי עושה את ההבדל. חוץ מזה ל Archos חסרים כל מיני פיצ'רים ותוכנות כגון דפדפן אניטרנט וכ'ו....(שצריך לקנות בנפרד).
לגבי הנגן של Apple המפורסמת הנגן ללא בלוטוס, ללא יכולת הקלטה מטלוויזיה או מכל מקור חיצוני אחר וללא מיקרופון אז כנראה שאני יורד גם ממנו. הדבר היחיד שממש מושך אותי אליו הוא שהוא אחד הנגנים הדקים והאלגנטים שקיימים כיום נגן של 8 מ"מ קולטים מזה?!?!?, אפשר לקחת אותו בכיס לכל מקום. על שתי השאלות הבאות לא הצלחתי לקבל תשובה: 1. בשלושת הנגנים האלו ישנה תקשורת אלחוטית האם היא בחינם??(קצת מוזר לי שאינטרנט יהיה בחינם אבל כשחושבים על זה אני לא מוצא אף אחד שיוכל לגבות ממני את הכסף, הרי זה לא פלאפון שהרשת יכולה לגבות את הכסף במסגרת התשלום החודשי). ואם זה בחינם זה הולך להיות מזה סבבה אני מחבר את הנגן למחשב וגולש באינטרנט במחשב גם בחינם.
2. האם כאשר יש שני דגמים בעלי אינטרנט אלחוטי ומיקרופון, דרך האי סי קיו או המסנג'ר אפשר לדבר בעזרת המיקרופון ללא שימוש במיקלדת?
[COLOR="DimGray"]מחירים: iAudio Q5 מחירו עומד על כ-3000 שקל. Archos 605 המחיר הוא בין 1200-2100 שקל תלוי בכמות הזיכרון. במחיר של 1200 שקלים מקבלים 4 ג'יגה זיכרון ובמחיר של 1600 שקלים מקבלים 30 ג'יגה זיכרון. Apple iPOD Touch מחירו עומד על 2100 שקלים לדגם בעל 16 ג'יגה זיכרון ו-1571 שקלים לדגם בעל 8 ג'יגה זיכרון. מה עם ה-Q65 יצא עליו סיקור באתר?!? מישהו יודע איך הממשק שלו בהשוואה ל-IPod Touch?
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי oren6666, 03-04-08 בשעה 00:22 -
-
אממ בקשר להודעה הקודמת רוב השאלות שלי נענו אחרי בדיקה מעמיקה וקריאת הסיקור על ה-Ipod Touch.
לגבי הנגן, האם בגלל שיש לו אינטרנט אלחוטי יהיה אפשר לדבר במסנג'ר?
אה ולגבי האינטרנט האלחוטי הבנתי שיש רק מספר נקודות מסוימות שבהם אפשר לגלוש אשמח אם מישהו יסביר על זה.
הדבר היחידי שראיתי שמפרסמים איתו היה יוטיוב - באתר היצרן, והבנתי שאי אפשר להוריד אליו תוכנות אז כנראה שלא יהיה אפשר להשתמש במסנג'ר נכון?
אם אני מחליט לפרוץ את הנגן, הבנתי שזה ממש לא בעיה ולוקח דקות ספורות, אני יוכל להתקין עליו תוכנות כמו מסנג'ר, אי סי קיו וכו'.....?
אה ומתי תשוחרר עברית מלאה לנגן?
אה ולגבי הפורמטים שהנגן קורא הבנתי שיש רק איזה 2. נגיד אני רוצה להעביר לנגן איזה 150 סרטונים אני יצטרך להתחיל להמיר אותם אחד אחד?   שרשורים בנושאים דומים -
מאת oren6666 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 10
עודכן: 16-03-08, 23:24 -
מאת shaytech בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 3
עודכן: 20-12-07, 18:03 -
מאת farber בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 5
עודכן: 12-11-07, 13:40
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: