-
 פורסם במקור על ידי SunX אני חושב על מה שאתם אומרים ואני באמת לא יודע מה לעשות...
אני לא רוצה ש4 מדפיים ועוד סאב וסנטר יכערו לי את החדר אבוייה, ת'בלבלת קצת! פה זה לא פורום פנג שווי!! עצות עיצוב?? מה נסגר?? יאללה קבל עצה: בגילך, במצבך, מה שאתה צריך להשקיע בעיצוב של החדר זה תיקרה יפה. מעוטרת. עם כוכבים ונצנצים. ברור? או אם אתה ב"מחנה" האחר אז תשקיע בסט ציפיות לכריות. בניחוח הדרים ואולי אף בטעמים. מה שעושה לך את זה. ת'סט אפ של הסרטים, אתה צריך לעשות כמו שצריך. קודם שיראו טוב, אחרי זה שישמעו טוב, אחרי זה שתארח הרבה "מבקרות קולנוע", ובסוף בסוף בסוף: פנג שווי. קח את זה ממשהו שהיה נותן כליה לחזור לחיות שבוע במצבך...
-
-
LAZY BOY - כל מילה בסלע !!
-
מה הכוונה: "2 בינונים ו 2 קטנים + סנטר קטן + סאב קטן"
2 בינוניים - בטח התכוונת מדפיים - איך אני אמקם אותם? משני צידי הטלוויזיה?
ו"2 קטנים" - האם התכווננת 2 אחוריים שהם סטיילטים או שהם 2 מדפיים בדיוק כמו הקדמיים?
(אותו דבר לגבי "סנטר קטן וסאב קטן"
-
לפי מה שידוע לי, לרוב החברות בתחום יש סידרות של רמקולים, כשבכל סידרה יש רמקולים בגדלים שונים: למשל שתי מידות של ריצפתיים, שתי מידות של מדפיים, שתי מידות של סנטרים וכו... ואכן, התכוונתי ל 4 מדפיים. כלומר אתה יכול לבחור שני מדפיים גדולים יחסית וסנטר קטן, ולמקם את הסנטר מתחת לטלויזיה ואת המדפיים לתלות על זרועות משני צידי הטלביזיה, ושני מדפיים קטנים יותר לתלות מאחור בשביל הסראונד. אתה יכול גם להשתמש ב 4 מדפיים באותו גודל, גדול או קטן, זו לא בעיה. אין לך צורך בסנטר גדול, כי החדר קטן, כנ"ל לגבי סאב: 10" מחברה סבירה בתחום של קולנוע ביתי יהיה מצויין.
-
-
טוב חברים כנסו בבקשה
שכנעתם אותי ובאמת רמקולים סטיילטים לא משתלמים לי כל כך - גם לטווח ארוך זה לא משתלם כי אם אני ארצה סט של 5 רמקולים גדולים אני אצטרך לקנות הכל מחדש וגם במוזיקה הם לא הכי מספקים.
חשבתי על 5 רמקולים מדפיים ושמתי על על QUAD LITE (בצבע שחור נראים מעולה)
לא שמעתי אותם עדיין, יש אותם ב5000 שקל בלי הסאב וופר ו9200 עם הסאב,
חשבתי לקנות אותם בלי הסאב (אל תשכחו שזה חדר), האם הבאסים יספקו אותי בלי סאבוופר? הרי הוא מקפיץ את המחיר כמעט פי שניים, ובעתיד גם ככה אני אוכל להחליף אותם בשניים קדמיים רצפתיים או לקנות סאב.
האם אני אהנה איתם במוזיקה? לאיזה מוזיקה הם מתאימים?
האם המחיר משתלם?
לאיזה רסיבר כדאי לחבר אותם כי אני צריך גם לקנות רסיבר,
האם ימהה RXV-461 מספיק טוב בשבילם?
ובאופן כללי הייתם ממלצים עליהם?
תודה רבה לעוזרים.
קישור: http://www.aviyaffe.com/store/main/p...d=1184&image=1 -
הסאב יהווה חיזוק, במוסיקה ובסרטים.
עד כמה זה קריטי? זה תלוי בך, האם הבס של הרמקולים יספק אותך.
האזנה בחנות תעזור לך להחליט כמובן.
ה- RXV 461 יוכל להתאים להם.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת hexspeed בפורום אודיו לרכב
תגובות: 9
עודכן: 02-03-08, 16:47 -
מאת bazil41 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 15
עודכן: 18-02-08, 16:26 -
מאת clips בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 10
עודכן: 10-01-08, 22:26 -