+ הגב לנושא זה
עמוד 9 מתוך 19 ראשוןראשון ... 7 8 9 10 11 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 81 עד 90 מתוך סך הכל של 189
    נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    ציטוט פורסם במקור על ידי ronensud צפה בהודעה
    אתה לא הבעלים של האתר הזה?

יש ועוד איך קשר בין איך שהתבטאת לכתיבה פה- אם זה מה שיוצא ממך כלפי אדם אחר איך אני יודע שמחר זה לא ייצא נגדי או נגד כל אחד אחר?

גם אם ההודעות שנכתבו היו מכוערת זה לא מצדיק כזו תגובה אבל מה שמפחיד פה זה שלא היה בהודעות שנכתבו שום דבר קרוב אפילו שמצדיק תגובה כזו מצידך.

כל טוב למשתמשים שנשארו.
    אני לא הבעלים של האתר הזה.

כפי ששמת לב לקחתי לתשומת ליבי את ההערה שלך וערכתי.

אם ההודעות כלפי היו מכורעות זה מצדיק תגובה מכוערת. ואל תפחד, יש הבדל ענק בינך {שמבין דבר או שניים בתחום} לבינו {שמטרתו היא רק להטיל ספקות ללא ביסוס האזנתי בתחום אותו אנו רוצים לקדם} שאין לו דבר אחד שמתקשר לתחום האודיו ובכל זאת מתנגח עם כל אודיופיל בטענה של "מורגש אתה לא מבין" וכדומה או מילים כמו "וודו" שלא מקובלות באתר הזה שכן מציגות את המוצג כחולה נפש שמפנטז על ההבדלים.

אני נגד גישה כזו ואני מגיב בחומרה כאשר טוענים שאני הוזה או "משוגע" במיוחד כאשר ניסיתי {באמת שהיה לי קשה} בהודעה הלפני האחרונה, להיות כמה שיותר מסביר את הגישה שלי וכמה שפחות "עוקץ".

מקווה שהסברתי את עצמי.(Y)
    נמר לוי

Joshua_G לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSUN צפה בהודעה
    הרי ברור שייתכן שיש הבדל בין שני כבלי אודיו שיתבטא בשמיעה עיוורת: אולי כבל אחד דק יותר מהשני? אולי אחד מציג עכבה שונה משמעותית מהשני - דבר שגורם לשוני מספיק גדול בהיענות התדר?
    אז מה זה אומר?

אולם יהיה זה מגוכך ומיותר לחלוטין להשוות כבל אקזוטי שמחירו מופקע - לחוט טלפון פשוט, ולקבוע מכך שמבחן עיוור מצדיק את ההוצאה הכספית.
    לאנשים שונים סכומים שונים מוצדקים.
    לאנשים שאיכות המוסיקה המשוחזרת על המערכת שלהם אינה בראש מעיניהם, ההוצאה הכספית לא תהיה מוצדקת.

היכן האודיופיל ההגון שיציע מבחן עיוור תקין? מבחן תקין ישווה בין שני כבלי אודיו הזהים זה לזה בתכונותיהם החשמליות המדידות - האחד נקנה בגרושים בחנות תעשייה בדרום העיר, והשני במחיר גבוה פי אלף בחנות בוטיק באריזה מהודרת ולוגו מרשים.

אחרת אין טעם במבחנים. זה שהעכבה והתמסורת משפיעות על אופי הצליל - זה ידוע לכל.
    אתה מבלבל בין אודיופילים לבין טכנוקרטים.
    איכות המוסיקה המשוחזרת על המערכת שלהם היא בראש מעיניהם של האודיופילים.
    את הטכנוקרטים, לעומת זאת, מעניינות רק תוצאות המדידות.
    להצעתך היה ערך כלשהו אם היית יכול להצביע על קשר ברור, חד משמעי וקבוע בין תוצאות מדידות חשמליות לבין ההשפעה של תכונות אלה ואחרות על איכות הצליל המשוחזר במערכת שמע.

לכן אלה שמצדדים בהוצאת סכומים מופרכים על כבלים שאין מאחוריהם כל ביסוס מדעי, יהיו הראשונים להתנגד למבחנים עיוורים כאשר אלה נעשים במתודולגיה תקינה (כפי שהציע ג'יימס רנדי), בתירוצים שונים ומשונים, או שיציעו וריאציות מוטות לגמרי משלהם.
    הטכנוקרטים מעוניינים רק ב"ביסוס מדעי".
    האודיופילים מעוניינים בעיקר האיכות הצליל.
    אני בוחר פריטים למערכת השמע על סמך מבחנים עיוורים.
    מהי המתודולוגיה של ג'יימס רנדי?

אבל אם הקריטריון הוא הסאונד בלבד, ולא מה שהזכרתי למעלה;
    ושני כבלים נשמעים זהים עפ"י מבחן עיוור כפול, כאשר אחד עולה פי אלף מהשני - אזי אין הצדקה להבדל במחיר ביניהם, עפ"י קריטריון זה. במיוחד כשמדובר בהבדל מחיר כה גדול למול הבדל צליל אפס.
    ומה אם שני הכבלים לא נשמעים זהים?

אני לא טענתי שאין הבדל בין כבלי אודיו, אני טענתי שאין הבדל בין כבלי אודיו הזהים חשמלית.
    האם בדקת את זה, או שזאת תיאוריה בלבד?

כל נסיון להשוות בין כבלים השונים זה מזה חשמלית ממילא - הוא מיותר - כי במקרה זה מוסכם לכל שבהחלט ייתכן הבדל. לפיכך, לפני שעורכים מבחן עיוור, יש לשלול ארטיפקטים כמו תמסורת תדר שונה בין הכבלים.
    זה נכון לטכנוקרטים, שכל מה שמעניין אותם זה תוצאות הבדיקות החשמליות.
    איכות הצליל היא שמעניינת אודיופילים.
    אודיופילים משווים את השפעתם של כבלים שונים על איכות הצליל של המערכת, ללא כל קשר לתוצאות הבדיקות החשמליות.

תוצאות של מבחן עיוור המשווה בין כבלים השונים חשמלית ממילא - אין בהן מאום,
    אין בהם מאום לטכנוקרטים, יש בהם עצם העניין לאודיופילים.

והן בוודאי אינן סוללות את הדרך למסקנה לפיה רכישת כבלים אקזוטיים במחיר כ"כ גבוה היא מוצדקת לשם הצליל. אנא הכניסו כבל "רגיל" למשוואה, המציע את אותן תכונות חשמליות, ואז תהיה למבחן משמעות להצגת היתרון של המוצר היקר.
    אשמח אם תביא לי כבלים זולים הנשמעים זהה לכבלים היקרים הנמצאים כרגע במערכת שלי.

מה שאני אמרתי זה שאם תנאי הניסוי הם שגויים ובלתי-רלבנטיים (כמו שהוצע פה), אזי המבחן פיספס את מטרתו:
    אם כבל אקזוטי אינו מושווה למול כבל זול - התוצאות לא יובילו למסקנה בשאלת היתרון של שימוש בכבלים אקזוטיים.
    אתה מבלבל בין איכות לבין מחיר.
    כמובן שיש להשוות בין כבלים שונים – גם בין כבלים יקרים שונים וגם בין כבלים יקרים לזולים.
    אודה לכל מי שיביא לי כבלים זולים הנשמעים על המערכת שלי לא פחות טוב מהכבלים היקרים המותקנים בה כרגע.

יתרה מזו - אם הכבל היקר מושווה למול כבל זול הנחות ממנו חשמלית ממילא - תהיה זו מניפולציה להסיק שטכנולוגיית הנאס"א של הכבל היא זו שמעניקה לו את יתרונותיו, ולפיכך כדאי לרוכשה.
    המניפולציה במקרה זה היא שלך.
    ההנחה השגויה והלא בדוקה שלך היא שכבלים הנמדדים זהה במדידות חשמליות גם נשמעים זהה.

לא עדיף ללכת לאיזור התעשייה ולקנות כבל זול שאינו נחות חשמלית?
    בהחלט עדיף – אם הכבל הזול נשמע לא פחות טוב מאשר הכבל היקר.

המבחנים העיוורים באים להסיר אפשרות של הטיות ולהראות באופן אובייקטיבי אם אכן יש או אין הבדל בצליל. אם אדם בוחר להתעלם מהם, שיבושם לו.
    נכון.
    האם אתה מוכן לבדוק את ההנחות שלך במבחנים עיוורים? – הכוונה למבחנים עיוורים בידי אדם המנוסה בהם, על מערכת שמע איכותית.

מה שאני אמרתי זה שאם תנאי הניסוי הם שגויים ובלתי-רלבנטיים (כמו שהוצע פה), אזי המבחן פיספס את מטרתו:
    אם כבל אקזוטי אינו מושווה למול כבל זול - התוצאות לא יובילו למסקנה בשאלת היתרון של שימוש בכבלים אקזוטיים.
    אתה מבלבל בין איכות לבין מחיר.
    כמובן שיש להשוות בין כבלים שונים – גם בין כבלים יקרים שונים וגם בין כבלים יקרים לזולים.
    אדם צריך להשתדל שלא להתאהב בהשערה רק משום שהיא שלו ושהשקיע בה. עליו לנסות להעמידה שוב ושוב במבחן המציאות, ולחפש את המבדקים הסיסטמטיים שעשוים דווקא לשלול אותה. עליו לתת לאחרים לנסות לשלול אותה. רק כך - יוכל להבטיח שהיא נכונה.
    האם אתה מוכן לבדוק את ההנחות וההשערות שלך במבחנים עיוורים? – הכוונה למבחנים עיוורים בידי אדם המנוסה בהם, על מערכת שמע איכותית.

אי לכך, כל המאפיינים הללו שהבאת:
    "יופי של במה, יש כאלה עם צליל גדול יותר, יש כאלה עם צליל מהיר יותר, איטי יותר, מאוזן יותר וכ"ו"
    - כל אלה בלי יוצא מן הכלל, באים לידי ביטוי במתח החשמלי המועבר באות, ומוכלים בו.
    האם אתה יודע כיצד לבחון, או למדוד את המתח החשמלי כך שתהיה קורלציה ישירה, ברורה, חד משמעית וקבועה בין תוצאות המדידות לבין איכות הצליל הנשמעת לאוזן?

עתה אני לא בא למדוד פרמטר מסוים, אני מתבונן באות עצמו - במתח החשמלי.
    אני לא בודק את אופי ההבדל באות, אלא אם בכלל קיים הבדל.
    אני לא מנסה כלל לנתח אנליטית את הבמה מתוך תמונת האות או מתוך פרמטר זה או אחר - אבל מהנימוקים הנ"ל אני מסיק שאם שני אותות זהים לחלוטין - אזי הבמה, האימאז', או מה שתרצה - כל אלה זהים לחלוטין בין שני מושאי ההשוואה.
    לא קיים מסלול הגברה כלשהו שהאות במוצא שלו זהה לחלוטין לאות במבוא שלו. כאשר כבלים מחברים בין רכיבים שונים במערכת השמע, גם הכבלים נמצאים במסלול ההגברה.

מה זה אומר על הבמה? על האימאג'? כלום, אבל זה לא מעניין ולא רלבנטי.
    זה לא מעניין את הטכנוקרטים ולא רלוונטי לגביהם.
    זה בפירוש רלוונטי לאודיופילים.

מה שמשנה זה שהאות מכיל את כל המידע על גלי הקול שיגיעו לאוזנינו.
    לכן נוכל להסיק על פי הבדלים באות המתח (שטיבם לא משנה כלל) לגבי קיומם/אי קיומם של הבדלים בין מושאי ההשוואה.

אני לא באמת מצפה שתקבל בקלות את הטענות שאני מביא כאן
    האם אתה מוכן להביא את ההנחות, ההשערות והתיאוריות שלך למבחן?

אמנם זה בניגוד לטבע האנושי לעתים, אבל כאשר המטרה היא להבין יותר טוב את האמת - כלומר את המציאות חסרת הרחמים - אז כל הצדדים צריכים להניח את האגו בצד.
    האם אתה מוכן להניח את האגו בצד ולבדוק עובדתית את הטיעונים שלך?

ציטוט פורסם במקור על ידי dys צפה בהודעה
    אני לא עד כדי כך טמבל שחושב שהכל שווה, רחוק מכך, אבל אני גם רחוק ממציאות של הבחנה בהבדלים במקומות שכנראה אינם קיימים או שהם כל כך קטנים שחבל להתעסק איתם כמו, מפצלים, מרימי כבלים, דמפרים למנורות ואני פוחד להגיד כבלים ועד אחרים.
    מה זה אומר?
    אם אתה לא מבחין בהבדלים, האם משמעות הדבר שהבדלים לא קיימים?
    איזה גודל של הבדל הוא משמעותי ולמי?

Martin Logan לא מחובר כעת חבר
    דיגיסאן,
    כשאתה מדבר על הצד הטכני-תיאורטי של הדברים זה טוב ונחמד אבל הוא חסר פשר מעשי לקהילה זו,השאלה האם שמעת פעם מערכת או מערכות היי אנד עם רכיבים איכותיים שמדובר בהם פה כדי להבין על מה הם מדברים ? אם לאו שפתך זרה להם והויכוח הוא עקר,חבל על ההקלדה.
    כמו שכתבו לפניי אי אפשר להסביר לעיוור...וכו'.
    אתה מסוגל להבדיל בטעמם של סוגי יין משובחים ?יש כאלה ייננים שמסוגלים להבדיל בזני גפנים ואפילו לקלוע לשנת בציר(בהקבלה לעולם האודיופילי ולכאלו בעלי נסיון ואוזן מיומנת)לעומתם יש כאלה שלא ! לך תשכנע אותם לקנות מרלו או שרדונה באלפי שקלים לבקבוק, אתה אני מניח תנסה להסביר להם שהצבע הוא אותו צבע כמעט אחוז האלכוהול וכמות המיקרובים שווים הכל טוב לתיאוריה.
    אני מניח שאתה מבין כוונתי...

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות

בקרוב מגיע!
הודעה אחרונה Orac Hi-End
אתמול 20:30
לקוחות מדברים על ה - DAC של NUFORCE