-
אם הפלזמה הזו הינה מיבוא של סמליין, אז צריכה להיות עברית. אם זה מיבוא מקבילי, לא תהיה.
-
-
 פורסם במקור על ידי alicenir ככה,
1.- המסך שלך כנראה לא תומך בתרגום לעברית(sub,srt)תצטרך לברר אצל היבואן.
2.- פלזמות עדיין יותר רגישות לצריבה, לא מכיר מסך פלזמה שלא סובל מזה,מה שכן תקרא קצת ברשת על ״הרצה״ של מסך פלזמה, זה יכול לעשות רק טוב להורדת הרגישות לצריבות. אין מסך שמציג תרגום ולא תומך בעברית לפי מה שאני יודע ... בכל זאת אברר
לגבי הצריבה ממה שהבנתי שזה שונה בפלזמות והפלזמות של היום החדשות פחות רגישות לא כמו הישנות ואם כבר קראתי שב 100 השעות הראשונות עדיף לא להשאר על ערוצים על לוגו קבוע הרבה זמן ולהחליף ערוצים ואחרי שהתקופה של ה 100 שעות הכל יהיה נורמלי
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren אם הפלזמה הזו הינה מיבוא של סמליין, אז צריכה להיות עברית. אם זה מיבוא מקבילי, לא תהיה. אתה יכול בבקשה לכוון אותי מה לעשות שלא תהיה צריבה והאם הדגם זה רגיש פחות לצריבות C430 ....... שמתי 50 ב Brightness ו 61 ב Contrast או הפוך לא זוכר ... ואגיב איך אני יודע שזה יבוא מקבילי .. ויש דרך כלשהי שזה יציג תרגום בעברית והתפריטים יהיו בעברית אולי עדכון או משהו ..
-
תבדוק מה כתוב על תעודת האחריות, אם זה לא סמליין / מיני ליין אז זה יבוא מקבילי.
שים בהירות + ניגודיות על 50% למשך 200 שעות ראשונות.
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren תבדוק מה כתוב על תעודת האחריות, אם זה לא סמליין / מיני ליין אז זה יבוא מקבילי.
שים בהירות + ניגודיות על 50% למשך 200 שעות ראשונות. רשום סמליין על תעודת האחריות ..... חוץ מה 50% בבהירות + נגודיות לא צריך לעשות הרצה של איזה דיסק DVD או שזה מיותר .... ואגב יכול להיות שהדגם שיש לי הוא C450 למרות שרשום עליו C430 כי הוא מנגן MKV וסרטי DIVX וה C430 לא מנגן סרטים בכלל
-
אשמח אם גם תגיבו באשכול שלי.  מחפש פלזמה, 47" שרשורים בנושאים דומים -
מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 125
עודכן: 04-05-10, 18:53 -
מאת meir78 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 40
עודכן: 16-03-10, 21:15
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: