-
 פורסם במקור על ידי e&k O.K אני מבין.
בשורה התחתונה אני מבין ,ותקן אותי אם אני טועה ההתרשמות שלך היא מאוד כללית ,ובטח לא משקפת את רמת הרכיבים בבודדים אלא סט אפ שלם !
אז למה לך לצאת בהצהרה ש הביקורות של MBL מעניין לך את ה-.. ??
חווית את מוצרי החברה בביתך ? הרי לא יתכן שכל הכתבים המבקרים ותג המחיר הנאה לרכיבי החברה על כל דגמיה יהיו ח** גם לדעתך אני מניח.
אני רואה שאתה חבר פעיל מאד ולכן קצת לא מתאים לך להוציא שם רע לחברה ברמה של MBL.
בכל מקרה תודה . לא עניין של "שם רע", אלא ביקורות זה דבר סוביקטיבי מאוד, במיוחד בתחום ההיי-אנד. התייחסתי להיזכור של ביקורות בלבד.
ובלי קשר, MBL כמו גם הרבה חברות גרמניות אחרות, בנויות בצורה מדהימה.
-
-
מיכאל.
אם אתה מתחבר לאוקטאב אין סיכוי שבעולם שתתחבר ל-MBL.
נמר לוי -
חוזר רגע להשלים את הדיון עם מתנוש :
אם כל מה שאתה אומר הוא נכון - אז למה (אני מתעקש) כשהיתה לך המערכת הקודמת עם ציוד מאד נחשב ואיכותי (רד וואיין - פליניוס - פרואק) לא הצלחת להגיע לתוצאה המיוחלת עם כל הכבילה והרזונטורים האקזוטיים שבעולם - ורק אחרי שהחלפת לחלוטין את כל הרכיבים הגעת (אולי) למנוחה ולנחלה ?
טוב בעצם מה זה חשוב. שתהיה שנה טובה ומתוקה וחג שמייייח
-
ברק, לא מסובך. המערכת היתה בעינה מושלמת כפי היתה. אך רצה הגורל ונפלה לי הזדמנות לקנות רמקולים שעבדו נפלא עם המגבר שלי.
אז עשיתי את זה, תוך שאני מתעלם לחלוטין מהעובדה שזה ישנה את האיזון של המערכת ויהיה צורך להחליף הרבה דברים אחרים בדרך. לאחר שהאינטרקונקט הנוכחי יוחלף, יסתיים סבב השידרוגים. ואז תוזמן לשמוע שוב.
-
 פורסם במקור על ידי נמר מיכאל.
אם אתה מתחבר לאוקטאב אין סיכוי שבעולם שתתחבר ל-MBL. אני לא אוהב את ההגברה של OCTAVE, אבל קדם נשמע חלומי (עבורי)
-
אני לא יודע מה נחשב אצל מי ל"שיפור מדהים" או ל"שינוי מהותי".
הרי הכל תלוי באוזני המאזין ובפרשנות של כל אחד מאיתנו למושגים "משמעותי" מדהים" וכד'. אלה ביטויים סובייקטיבים.
מעבר לכך, יש מי שהתברכו בסט-אפ ובחלל האזנה ששינוי של כבל אחד בסט כבר משנה את הצליל באופן משמעותי, ויש מי שלא.
אוכל לתת רק המחשה קטנטנה מסוף השבוע האחרון. בילו אצלי 3 בונבונים - מגברי אינטגרייטד מצוינים, ועוד 2 CDP שחוברו לסט אפ שלי, כחלק מהאזנות לקראת בחירת הגברה חדשה. כשהרמנו אחד מהם - מגבר שפופרות מפורט ואוורירי מאוד - על ספייקים של BDR הנמצאים ברשותי, הצליל נפתח אפילו עוד יותר. יותר אוויר בין הכלים ויותר דינמיקה. שיפור מיידי, מורגש וחד משמעי, וזה "כולה" בהוספת 3 ספייקים מתחת למגבר, מה שמן הסתם הוריד את הריזוננסים.
אז ברור שיש כבלים סטנדים ושאר אביזרים, שיגרמו לשיפורים משמעותיים, ובתנאי שהמערכת אכן חושפנית ומאפשרת את זה.
נערך לאחרונה על ידי TakeOne, 05-09-10 בשעה 15:50 -
-
שרשורים בנושאים דומים -
מאת panter בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 12
עודכן: 01-05-10, 00:30 -
מאת arama-audio בפורום חדשות מוצרים
תגובות: 0
עודכן: 20-09-09, 03:20 -
מאת dtown בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 133
עודכן: 26-08-09, 20:56 -