+ הגב לנושא זה
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 2 3 4 5 6 אחרוןאחרון
מציג הודעות 31 עד 40 מתוך סך הכל של 58
    נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    מהם רכיבי המערכת שלך?
    נמר לוי

dupo לא מחובר כעת חבר משקיען
    MMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!

הדמות האישית של tzachi
    tzachi לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי matanoosh צפה בהודעה
    כפרה, אתה מסיט את הדיון לנושא שלא קשור בכלל. אענה לך בקצרה כי זה לא מענין אף אחד מה דעותיי.
    דעתי היא שבכל קונפיגורציה נתונה של מקור->הגברה->רמקולים, צריך לקדם באמצעות כבלים, שיכוך וחשמל. זאת דעה נפוצה ואין בה בשורה. אצל כל אודיופיל עובר הקו איפהשהו על סקלת היחס מחירים שבין ציוד העזר לציוד העיקרי. אצלי הסקאלה היא יחסית רחוקה ונוטה להשקעה גדולה בציוד עזר, כי מניסיוני, השקעה בציוד עזר פשוט עוזרת לממש את הפוטנציאל. היא לא באה כדי "לא לפגוע בפוטנציאל הציוד", אלא מהווה חלק מהציוד עצמו, וכפי שאמר זקן סיני חכם, אלהים נמצא בפרטים הקטנים.
    גם בעת כתיבת שורות אלו אני עמל על מיצוי הפוטנציאל מהמערכת שלי, ע"י שדרוג כבלים וחשמל. החלפתי עכשיו כבל חשמל למחשב , החלפתי לו למחברי אויאדה מגניבים חדשים ועף לי העכוז מהשיפור. עכשיו נשאר רק אינטרקונקט. סילטק HERE I COME
    חשמל ושיכוח הם הסוף של תהליך בניית סאונד ! הם בחזקת פיין טיונינג ! לא כל מערכת תשקף החלפת שקע בקיר !
    הדרך היא כזו : קודם כל צריך רמקול , כזה שאוהבים ויש לו יכולות . רמקול שלא מסוגל ליצר בס לעולם לא ישתנה בעזרת כבל ! רמקול זו החולייה המנגנת חיבים להיות מודעים למסוגלות של הרמקול וכל שאר הרכיבים נועדו להוציא מהרמקול את מה שהוא יכול במיסגרת המיגבלות שלו .
    מגבר ופרה הם השלב השני : מגבר שבנויי טוב (שנאי כניסה ברמה גבוהה מבודד רעשים של רשת החשמל ) ישמע לעולם יותר טוב ממגבר שבנויי לא טוב ומחובר לכבל חשמל ב-5000$ . כמובן שחשובה ביותר היא הסינרגייה ( ישנם אנשים שכונים רמקול ללא יכולות ביגלל שהיתרשמו נניח מהגבוהים שלו , קנו מגבר ביגלל ביקורות או אך שהוא נשמע בחנות ו ואז מתחיל להשקיע אלפיי שקלים בכבילה - לא עובד !!!! )
    המקור הוא גורם חשוב מאוד אבל לא ניתן לבנות מערכת סביב מקור , מערכת ניבנת סביב רמקול נקודה .
    במקור יש חשיבות עליונה למה שניקרא ג'יטר ! הג'טר נוצר בכל השלבים בנגן מהטרנספורט דרך כל רכיב שמבצע המרה . לפניי שמחליפים כבל חשמל לקיר יש חשיבות עליונה למערכת החשמל בתוך המקור מי מיצביי מתח ספק וקבלים שקטים . וישנה חשיבות באותה רמה לקלוק למגברי השרת ..... כל השינויים האילו במקור מקטינים ג'יטר שמשפיע בצורה קריטית על ניקיון הצליל בהמשך הדרך .
    לאחר שאנחנו מסופקים מהרמקול מגבר פרה מקור ניתן להיתעסק עם כל המסביב .

הכותב הנ"ל דיסלקט

matanoosh לא מחובר כעת חבר משקיען
    צחי אין בינינו שום מחלוקת ואני מסכים איתך לגבי התהליך.
    אבל אני לא מסכים איתך שחשמל ושיכוך הם פיין טיונינג. בדיוק בגלל ההשקפה הזאת אנשים מוותרים על זה לחלוטין או מנסים לתקן, כדברייך, באס בומי עם כבל רמקול. זה קשקוש. וגם פה אנחנו מסכימים.

שיכוך, חשמל, כבלים, באים לנקות מערכת ולתת לה למצות את הפונטנציאל. *יש* הבדל בין זה לבין "פיין טיונינג" כי פיין טיונינג זה לשנות קצת את הסאונד שיהיה יותר לטעמנו אבל ניקוי זה התקדמות, זה לא פיין טיונינג. זה בעיקר נכון לגבי חשמל. ואגב, כשמכניסים רחמנא ליצלן מחשב לתמונה, העבודה הזאת הופכת להיות חשובה שבעתיים - ולצערי - אין מספיק ידע עדין לגבי איך לעשות את זה (לדוגמא- טיפול חשמל במחשב).

שבת שלום.

הדמות האישית של katzofe
    katzofe לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי נמר צפה בהודעה

בכל מקרה, VS היא לא חברת רמקולים טובה, היא חברת רמקולים מצויינת! יצא לי לשמוע מספר רמקולים שלהם ותמיד חשתי כי מדובר ברמקול שנותן תמורה מעולה לכסף אך כמו כל רמקול טוב הוא רגיש להגברה.

הבניה שלו מצויינת, הרכיבים מעולים והסאונד בשילוב אלקטרוניקה מתאימה מעולה.
    ייתכן באמת שהרמקול נותן "תמורה מעולה לכסף" אם מביאים בחשבון את מחירי סוף
    העונה ב-Audiogon ,בעצם גם במחירי ריצפה כאלה עדיין הייתי מחפש משהו אחר
    :rolleyes:

עופר יקירי.

על טעם ועל ריח ...
    נמר לוי

ציטוט פורסם במקור על ידי matanoosh צפה בהודעה
    צחי אין בינינו שום מחלוקת ואני מסכים איתך לגבי התהליך.
    אבל אני לא מסכים איתך שחשמל ושיכוך הם פיין טיונינג. בדיוק בגלל ההשקפה הזאת אנשים מוותרים על זה לחלוטין או מנסים לתקן, כדברייך, באס בומי עם כבל רמקול. זה קשקוש. וגם פה אנחנו מסכימים.

שיכוך, חשמל, כבלים, באים לנקות מערכת ולתת לה למצות את הפונטנציאל. *יש* הבדל בין זה לבין "פיין טיונינג" כי פיין טיונינג זה לשנות קצת את הסאונד שיהיה יותר לטעמנו אבל ניקוי זה התקדמות, זה לא פיין טיונינג. זה בעיקר נכון לגבי חשמל. ואגב, כשמכניסים רחמנא ליצלן מחשב לתמונה, העבודה הזאת הופכת להיות חשובה שבעתיים - ולצערי - אין מספיק ידע עדין לגבי איך לעשות את זה (לדוגמא- טיפול חשמל במחשב).

שבת שלום.
    1- עכשיו אתה מבין איך דיונים מתפתחים?

כבלי חשמל, משככים, כבלי רמקול וכל מה שנקרא "מוצרי עזר" או "תוספות" לא יביאו מערכת בינונית להיות מערכת מעולה או אפילו טובה מאוד.

המטרה היא להגיע לתוצאה עם השקעה מינימלית בגזרת מוצרי העזר {לא אומר לקנות זבל} ולאחר שהמערכת נשמעת טוב מתחילים לשפר את הדברים הקטנים עם מוצרי עזר איכותיים יותר.
    נמר לוי

matanoosh לא מחובר כעת חבר משקיען

כבלי חשמל, משככים, כבלי רמקול וכל מה שנקרא "מוצרי עזר" או "תוספות" לא יביאו מערכת בינונית להיות מערכת מעולה או אפילו טובה מאוד.

המטרה היא להגיע לתוצאה עם השקעה מינימלית בגזרת מוצרי העזר {לא אומר לקנות זבל} ולאחר שהמערכת נשמעת טוב מתחילים לשפר את הדברים הקטנים עם מוצרי עזר איכותיים יותר.
    נמר,
    1. כן, דיון טוב יכול להיות לנו גם אם נדבר על הכוסיות בים. ואני בטוח שלשנינו יש הרבה מה להגיד, ושנצליח להגיע מזה לאודיו.

2. לגבי המטרה - נראה לי ששלושתנו חופרים אחד את השני פה, ולא אומרים בעצם כלום . בוא נסכים שכולנו מסכימים.
    אתה יודע מה, בעצם כוסומו. אתן לך דוגמא ללמה אני קיצוני למדי בנושא העזרים -
    הציוד שאני עובד איתו נשמע עד לפני כמה ימים... (בעיני) סתמי למדי. יותר מזה, נשמע צועק ולא מוסיקלי. אולי בגלל שאני משתמש במחשב הדורש טיפול אקסטרה. החלפה של האינטרקונקט הבינוני ו/או כבל החשמל הבסיסי של המחשב עשו הבדל כזה שעכשיו אני מסוגל לשבת ולשמוע. קרא לי יומרני, אבל אם ההבדל הוא בין לא לשמוע לכן לשמוע, לדעתי יש לציוד העזר מקום שווה ערך למקור, הגברה או רמקול.
    וכדי להמשיך לחפור, על משל הפוך, אומר לך שגם אם רמקולים אחרים, פחות טובים ממה שיש לי היום, הייתי מסוגל להנות לשמוע (אם היו מוצאים חן בעיניי כמובן). אך אם היית מפשיט לי את המערכת מהחשמל והכבלים שלה, לא הייתי מסוגל.

שבת שלום

רוזי1 לא מחובר כעת חבר משקיען

כבלים זה לא מוצרי עזר, זה מוצרים חשובים לא פחות מהמגבר והרמקול שלך.
    ואני מתחבר מאוד לתיאור של מתנוש לגבי השינוי במערכת עם שינוי כבלים.

רוזי1 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי tzachi צפה בהודעה
    חשמל ושיכוח הם הסוף של תהליך בניית סאונד ! הם בחזקת פיין טיונינג ! לא כל מערכת תשקף החלפת שקע בקיר !
    הדרך היא כזו : קודם כל צריך רמקול , כזה שאוהבים ויש לו יכולות . רמקול שלא מסוגל ליצר בס לעולם לא ישתנה בעזרת כבל ! רמקול זו החולייה המנגנת חיבים להיות מודעים למסוגלות של הרמקול וכל שאר הרכיבים נועדו להוציא מהרמקול את מה שהוא יכול במיסגרת המיגבלות שלו .
    מגבר ופרה הם השלב השני : מגבר שבנויי טוב (שנאי כניסה ברמה גבוהה מבודד רעשים של רשת החשמל ) ישמע לעולם יותר טוב ממגבר שבנויי לא טוב ומחובר לכבל חשמל ב-5000$ . כמובן שחשובה ביותר היא הסינרגייה ( ישנם אנשים שכונים רמקול ללא יכולות ביגלל שהיתרשמו נניח מהגבוהים שלו , קנו מגבר ביגלל ביקורות או אך שהוא נשמע בחנות ו ואז מתחיל להשקיע אלפיי שקלים בכבילה - לא עובד !!!! )
    המקור הוא גורם חשוב מאוד אבל לא ניתן לבנות מערכת סביב מקור , מערכת ניבנת סביב רמקול נקודה .
    במקור יש חשיבות עליונה למה שניקרא ג'יטר ! הג'טר נוצר בכל השלבים בנגן מהטרנספורט דרך כל רכיב שמבצע המרה . לפניי שמחליפים כבל חשמל לקיר יש חשיבות עליונה למערכת החשמל בתוך המקור מי מיצביי מתח ספק וקבלים שקטים . וישנה חשיבות באותה רמה לקלוק למגברי השרת ..... כל השינויים האילו במקור מקטינים ג'יטר שמשפיע בצורה קריטית על ניקיון הצליל בהמשך הדרך .
    לאחר שאנחנו מסופקים מהרמקול מגבר פרה מקור ניתן להיתעסק עם כל המסביב .

הכותב הנ"ל דיסלקט
    ע"י החלפת כבל לרמקול חסר הבאסים, פתאום תמצא את אןתו רמקול מוציא באס מצוין. (וההיפך).
    במערכת מאוזנת וטובה (לא צריכה להיות יקרה מאוד), כבלים עושים הבדלים בין לשמוע HI FI לבין להינות ממש ממוזיקה

שרשורים בנושאים דומים

1. מוצר קצה בעולם האודיו שובר שיאים חדשים!
    מאת panter בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 12
    עודכן: 30-04-10, 23:30
  2. ELECTROCOMPANIET ECI 3 הקניה הטובה ביותר
    מאת arama-audio בפורום חדשות מוצרים
    תגובות: 0
    עודכן: 20-09-09, 02:20
  3. מה הוא הרמקול הטוב בעולם ומה הקשר לפורום?
    מאת dtown בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 133
    עודכן: 26-08-09, 19:56
  4. תגובות: 22
    עודכן: 13-10-08, 16:36
  5. איכות האודיו בתקליטי סי די ותקליטי DVD
    מאת dt707 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
    תגובות: 7
    עודכן: 29-07-08, 00:36

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות