+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 1 מתוך סך הכל של 1
    eladh7 לא מחובר כעת חבר

התקנת קודקים לשם הרצת תכני HD

שלום לכולם

רכשתי טלוויזית LCD חדשה.
    המצב הוא שאני מדי פעם כאשר אני רוצה לצפות בתכני HD על גבי הטלוויזיה, אני מחבר בעת הצורך את המחשב שלי על ידי כבל HDMI ואודיו על גבי חיבור קואקסילי.
    עד היום, לפני שקיבלתי את ה LCD, היה מותקן במחשב חבילת K-LITE ואת המקודד coreavc שמנצל את יכולת עיבוד ה GPU.
    כל העסק רץ על גבי הנגן bs-player במערכת win 7 32 bit.

עכשיו המצב הוא שונה, אני רוצה לצפות בתכני HD שרצים על גבי המחשב למסך הטלוויזיה בסלון, ולא למסך המחשב שבו צפיתי לפני קניית הטלוויזיה.
    כמו כן, ייעודו של המחשב היא לא רק לשם הרצת תכני HD בלבד, אלה גם תכנים אחרים ועל כן אני רוצה לקבל כיסוי אופטימלי של כל סוגי הפורמטים.

כרגע המחשב עבר פורמט, ולא מותקן בו כל קודק.
    רציתי לשאול, האם כדי להתקין את ה K-LITE בשילוב עם ה coreavc בדיוק כמו שהיה לי פעם, או שכדי להתקין mpc-hc שהומלץ רבות.

האם ב mpc-hc וכיול נכון בתוכנה אני יקבל איכות תמונה יותר טובה מאשר שימוש בחבילת קודקים חיצונית?

הערה- איכות התמונה הוא הפרמטר הכי חשוב לי, ואני מעונין לקבל את התמונה האופטימלית ביותר.
    מדובר במחשב בעל מפרט חזק ועדכני, כך שהוא לא מהווה נושא בהתקנת הקודדקים ותפעולם.

יש לציין, שעיקר פעילתו של המחשב הוא כאשר הוא מחובר למסך המחשב הרגיל, ולא למסך הטלוויזה שאותו אני מחבר רק כאשר אני רוצה לצפות בתוכן HD מהמחשב.

אשמח לעזרה
    נערך לאחרונה על ידי eladh7, 28-08-10 בשעה 16:51

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות

בקרוב מגיע!
הודעה אחרונה Orac Hi-End
אתמול 20:30