-
הפרטים הקטנים...
...אז הגיע משלוח מארה"ב.
רק חובבי הווינטאג' יתחברו לשירשור הזה. רק חובבי הווינטאג' יבינו את הריגוש שבמירדף אחרי חלק.
יש אלמנט של סיכון בקנייה בשלט רחוק (איביי, אודיוגון והדומים): סומכים על התיאור, סומכים על המוכר שלא יהיה נוכל, סומכים על יכולת האריזה של המוכר, מה לא. הדבר חשוב מאוד בקנייה של מגבר/פרה/רמקולים וכדומה (נקרא להם "הפריטים הגדולים") אבל לדבר חשיבות גם ב"פריטים הקטנים", החל מכבלים וכלה בפריטים הדקורטיביים. כשמדובר בווינטאג', יש מימד נוסף לסיכון, כי מדובר בענתיקות.
המשלוח שהגיע עכשיו היה של פריטים קטנים. למשל:
תמיד רציתי רוג'רס, אבל הם תמיד היו יקרים לי. יום אחד הופיע זוג LS4 חמוד, אבל בלי טוויטרים. 
אז נתתי ביד נמוך, והופה! הצליח לי. אמה מה, מאז לא הצלחתי למצוא טוויטרים. יותר משנה הנשמה יצאה לי. וסוף סוף לאחרונה מצאתי זוג...NOS (great).  
עכשיו נותר לי רק לגרור את הרמקולים ארצה...אלוהים יודע מתי זה יקרה.סיפור דומה על זוג Allison CD6. הבעיה של הרמקולים האלה היא שהגריל שלהם עשוי ממתכת דקה, עם נטייה נבזית להישבר ולהיסדק. 
בקיצור, יום אחד הופיע זוג גרילים, לא יכולתי להאמין למזל שלי, וקניתי. אחרי שקניתי התחלתי לדאוג על האריזה - האם לשולח יהיה השכל לארוז אותם כמו שצריך. ובכן - כך הם הגיעו: 
כבר חשבתי שעבדו עלי, אבל אז פתחתי את האריזה הזו (עשויה מפח :P) וזה היה בפנים: 
אנחת הרווחה היתה קורעת לב.
הגיעו סוף סוף גם זוג ידיות האחיזה לטיונר (המעולה) של קנווד, אבל זה כבר שרשור אחר... -
-
וינטאג' לא מרגש אותי בכלל. אבל חובבים כמוך כן.
אהבתי את הפוסט. כל הכבוד על העקביות, האהבה לתחום ועל השיתוף!!
נמר לוי -
אותי זה בהחלט מענין איך זה נישמע,
הרי כיכלות הכל ,גם הרמקול שלי הוא.....
לא כל כך חדש.
z.s ממחשב מיזדמן -
אנשים לא מבינים אילו מוצרים ניפלאים יוצרו פעם ואיזה סאונד ניתן ליצר בעלויות סימליות ביחס למוצרים חדשים !
-
מממ...העלויות לא בהכרח סימליות, למרות שבהחלט זה אפשרי. קדמגבר או מגבר ברמה אינם זולים, אבל זו לא הפואנטה.
לווינטאג' יש אופי שהוא פשוט אחר, ונותן זווית, או מימד, שאין בחומר החדש. הסאונד אחר, הבנייה אחרת, הכל אחר. אני אוהב את זה, וחלק מהכיף זה האיתור.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת yoni_98 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 2
עודכן: 22-02-10, 11:39
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: