-
חודש שידורי HD בערוץ הראשון, אבל לפעמיים ממש לא במקום
איזה כייף קיבלנו חודש שידורים של HD מהערוץ הראשון - הפתעה מוצלחת בעיקר שאיכות השידור טובה יותר ממה שהינו רגילים לפני כן, ההפתעה עוד יותר מוצלחת היות ומדובר על חודש שידורי בערוץ HD ולא רק המשחקים.
אבל יש שאלה קטנה - טוב לא כל השידורים הם באיכות HD וגם לא כל השידורים בפורמט רחב, טוב זה עוד ברור, אבל למה לפעמיים שהשידור הוא כן בפורמט רחב מוסיפים לנו פסים שחורים מעל ומתחת לתמונה כי להתאים אותן לשידור בפורמט עם שני הפסים בצדדים.
היות ואני יודע שאני לא ברור אז בבקשה דוגמאות
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
-
קודם כל, להבין את ההגיון של ערוץ אחד, שבימים כסידורם משדר באיכות קומפוזיט, זה נשגב מבני אנוש.
לפי התמונות האלה, הם הקטינו את הוידאו כדי שהצופה יוכל להנות מהעיצוב המדהים בצידי המסך.
-
 פורסם במקור על ידי איתי_הגיתי קודם כל, להבין את ההגיון של ערוץ אחד, שבימים כסידורם משדר באיכות קומפוזיט, זה נשגב מבני אנוש. לפי התמונות האלה, הם הקטינו את הוידאו כדי שהצופה יוכל להנות מהעיצוב המדהים בצידי המסך. שאתה מסביר את זה כך זה נראה הגיוני -------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
אני משער שהם פשוט לא רוצים להראות את המריחה בטלויזיות מאחר והם משדרים את התוכניות "הרגילות" שלהם בפורמט 4:3
אני חושב שבהזדמנות הזאת כדאי להזכיר שסוף סוף אנו מקבלים תמורה נאותה לאגרת הטלויזיה שאנחנו משלמים
-
 פורסם במקור על ידי YINON אני משער שהם פשוט לא רוצים להראות את המריחה בטלויזיות מאחר והם משדרים את התוכניות "הרגילות" שלהם בפורמט 4:3
אני חושב שבהזדמנות הזאת כדאי להזכיר שסוף סוף אנו מקבלים תמורה נאותה לאגרת הטלויזיה שאנחנו משלמים (Y)
שידורי המונדיאל ב HD זו תמורה בעד האגרה שמגיעה לרשות השידור על השנה הנוכחית
-
 פורסם במקור על ידי YINON אני משער שהם פשוט לא רוצים להראות את המריחה בטלויזיות מאחר והם משדרים את התוכניות "הרגילות" שלהם בפורמט 4:3
אני חושב שבהזדמנות הזאת כדאי להזכיר שסוף סוף אנו מקבלים תמורה נאותה לאגרת הטלויזיה שאנחנו משלמים שיפטרו 1000 מתוך ה 2000 עובדים, ישדרו בצבע, חד, סטריאו, והתכנים יהיו טובים ומענינים,
ראה ערוצי ה BBC, אפשר יהיה לומר שיש תמורה לאגרה.
בנתיים זה ערוץ פאטתי.
-
BBC זה תקציב של 2 מיליארד פאונד, אם לא טועה.
BBC מייצרים תכנים, ומוכרים אותם לכל העולם
BBC מובילים בטכנולוגיה (אחרי SKY) ולפני ITV וערוץ 4
ב-BBC עובדים איזה 30,000 איש (שוב, אם זיכרון לא מטעה אותי..)
..
שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 16
עודכן: 16-06-10, 15:01
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: