צפה בתוצאות הסקר: האם השדרוג הוא חלק מחיי האודיופיל והוא לא נגמר לעולם - מצביעים
- 67. לא ניתן להצביע לסקר זה
-
אני כל הזמן משדרג וזה חלק הכייף22
-
המערכת שלי סגורה ואני מאושר כך
-
המערכת שלי צריכה שדרוג ואחרי זה נדבר
-
אחר
-
האם אודיופיל מגיע לנחלה או ששדרוגים לא מפסיקים לעולם?
בעקבות צפיה בפורום וחידק השדרגת שקים בי - עולה השאלה:
האם חידק הזה נרגע ואודיופיל מסוגל להגיע לנחלה והמערכת שלו סגורה?
או
שמסע השידרוגים והשיפורים הינו מסע שאין לו סוף? (יכול להיות שהמסע עצמו הוא מסע מעניין)
מה דעתכם?
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
-
אם לא מגיעים לנחלה זה מסוכן - אבל זה נראה לי יותר מתאים ל"ציודופיל" מאשר אודיופיל...
ההודעה כתובה בלשון זכר אך מופנית לכלל המינים -
אם מגיעים לנחלה זה יותר מסוכן, כאשר ניגמרות השאיפות ונעצרת ההיתקדמות התחביב הזה הופך להיות יותר ויותר משעמם. זה בדיוק כמו רוכב אופניים חובב שנוסע כל הזמן באותו המסלול - נימאס מתי שהוא.
אני חושב שכאשר מגיעים לאיזה שהוא מקסימום מתחילים לקחת צעדים הצידה, משדרגים למנורות עד שרוצים להחליף צבע וחוזרים לטרנזיסטור. מוסיפים פיצ'רים למערכת ועוד שלל רעיונות שמפיגים את השיעמום מה"אותו הדבר".
נמר לוי -
 פורסם במקור על ידי נמר זה בדיוק כמו רוכב אופניים חובב שנוסע כל הזמן באותו המסלול - נימאס מתי שהוא. אם היה לכם מושג כמה אובססיית השידרוג חזקה באופניים אז היתם מבסוטים שאתם דווקא במוסיקה. אני כבר עשר שנים חזק באופני הרים, ואני ממש לא רוצה לחשוב כמה כסף שפכתי שם, לצערי הרב לא תמיד בחוכמה. קצת יותר ריסון ובשקט היתי קונה מסך 60".
-
איך מסך 60'' קשור לאודיו ??
-------
,The piano keys are black and white
But they sound like a million colours in your mind - Katie Melua -
 פורסם במקור על ידי נמר אם מגיעים לנחלה זה יותר מסוכן, כאשר ניגמרות השאיפות ונעצרת ההיתקדמות התחביב הזה הופך להיות יותר ויותר משעמם. . אז זהו, שהתחביב הוא האזנה למוזיקה.  פורסם במקור על ידי Lazy Boy אם היה לכם מושג כמה אובססיית השידרוג חזקה באופניים אז היתם מבסוטים שאתם דווקא במוסיקה. אני כבר עשר שנים חזק באופני הרים, ואני ממש לא רוצה לחשוב כמה כסף שפכתי שם, לצערי הרב לא תמיד בחוכמה. קצת יותר ריסון ובשקט היתי קונה מסך 60". אני מכיר עוד כמה תחומים שם השדרוג קיים, למשל, צילום, אבל זה תמיד תלוי בנאדם.
צלם טוב [ בכוון אומנותי ] תלוי מעט מאוד באיזה ציוד יש לו.
לרוב מי שמשחקים בלקנות-את-העדשה-הכי-חדשה, מצלמים שבלוני מאוד בלי טיפת נשמה.
אין דבר כזה אודיופיל. יש רק ציודופיל.
-
 פורסם במקור על ידי ס. ריכטר יש רק ציודופיל. but I like to feel my tzyud
-
צודק
 פורסם במקור על ידי ס. ריכטר אז זהו, שהתחביב הוא האזנה למוזיקה.
אני מכיר עוד כמה תחומים שם השדרוג קיים, למשל, צילום, אבל זה תמיד תלוי בנאדם.
לרוב מי שמשחקים בלקנות-את-העדשה-הכי-חדשה, מצלמים שבלוני מאוד בלי טיפת נשמה.
אין דבר כזה אודיופיל. יש רק ציודופיל.
קראתי פעם בריוויו מסוים שאודיופיל הוא אחד שלא באמת חובב מוזיקה.
הוא יותר בקטע של ציוד,סאונד,וכו',המוזיקה היא משנית לחלוטין,עבורו.
ממה שאני מכיר-האמירה הזאת מדויקת להפליא.
-
 פורסם במקור על ידי ס. ריכטר אז זהו, שהתחביב הוא האזנה למוזיקה. אתה טועה, השורה התחתונה היא מוזיקה אבל אפשר לשמוע מוזיקה ואפשר לשמוע מוזיקה.  פורסם במקור על ידי ס. ריכטר אני מכיר עוד כמה תחומים שם השדרוג קיים, למשל, צילום, אבל זה תמיד תלוי בנאדם.
לרוב מי שמשחקים בלקנות-את-העדשה-הכי-חדשה, מצלמים שבלוני מאוד בלי טיפת נשמה. שוב אתה טועה, ציוד טוב חשוב מאוד כדי להציג תמונה (אומנותית) שאותו צלם מעוניין להעביר. לא תמיד אפשר להעביר לנייר את מה שהצלם רואה בראש עם ציוד פשוט.
כנ"ל גם למוזיקה, אין אפשרות לשמוע מוזיקה (אמיתית) במערכות פשוטות.
-
ריכטר
אני בהחלט מבין את אמירתך. כבר העליתי בפורום התכלכל כמה שירשורים על ההבחנה אם בכלל קיימת בין "אודיופיל" ל- "ציודופיל".
משום מה דווקא בתחביב הזה שנקרא "אודיופיליה" זו מן בושה כזו להודות באהבת הציוד וההתעסקות בציוד.
שם בתכלכל לא התביישתי להודות שאני "ציודופיל גאה" ואפילו קראתי לאחרים לצאת מהארון ולהודות בהיותם "ציודופילים".
מבחינתי, התחביב הזה הוא גם וגם..גם אהבת המוסיקה וגם אהבת הציוד כשלעצמו והעיסוק האין סופי בשילוב בין השניים.
שלמה
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: