-
פסיפיק - סדרה חדשה מבית HBO
מבית "טום הנקס את סטיבן שפילברג" . אחרי "להציל את טוראי ראיין ( שיצא לא מזמן בבלו ריי בבריטניה ואני שוקל אם להזמין אותו ) ואחים לנשק המהוללת חוזרים השניים הללו עם סידרה נוספת שעניינה מלחמת העולם השניה : הפסיפיק ( THE PACIFIC) .
הסדרה מבית HBO עוסקת במלחמה באוקינוס הפסיפיק ומתחילה הבפצצה של פרל הארבור ע"י היפנים . הסדרה מכילה 10 פרקים ומסתיימת קצת אחרי סיום המלחמה כשאנחנו מקבלים תמונה על מה קרה לחיילים אחרי המלחמה ואת הסיפור מאחורי הדמויות האמיתיות שהיוו השראה לסדרה.
רואים שנעשתה כאן עבודת תחקיר מעמיקה והצמד הנ"ל שוב לא מאכזב . הצופה מקבל תמונה ריאלית למדי על המלחמה ועל הקרבות הקשים של המארינס באיים נידחים כמו גואדאקאנל , פאלאלאו ואוקינאווה .
הצילומים מרהיבים ביופיים ( למי שיש HD בכלל ) ומתארים בצורה ריאלית לחלוטין את האכזריות של המלחמה והמוות וההרס שהיא מביאה . למי שיש לב חלש לא ממש מומלץ להסתכל ...
הפרקים מחולקים כך שבהקדמה מספר תום הנקס בקולו על מה שיקרה בפרק הנוכחי בליווי סירטונים אמיתיים מהקרבות , לאחר מכן מספרים החיילים האמיתיים מה הם עברו שם ואז מתחיל הפרק עצמו שמתאר את מה שסופר בהקדמה .
למי שאהב את טוראי ראיין ואת אחים לנשק מצפה חוויה נוספת . מומלץ בחום רב , 9.5 בסולם דני ( אצלי אין דבר כזה מושלם (-: ).
נ.ב חבר טוב שלי שטייל באוסטרליה לפני שנה , סיפר לי שבאחד הימים סגרו במלבורן את אזור תחנת הרכבת וצילמו סצנות לסדרה חדשה ועכשיו הוא הבין במה מדובר.. (-:
נערך לאחרונה על ידי danistar, 05-06-10 בשעה 23:00  danistar -
שרשורים בנושאים דומים -
מאת levy.mor בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 5
עודכן: 12-06-08, 23:45 -
מאת offirs בפורום טלוויזיה
תגובות: 3
עודכן: 20-10-07, 04:28
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: