-
-
-
וואלה כיף ליקרא.
מרגישים שהכותב גם נהנה
מימה שראה וגם נהנה לשתף.
z.s ממחשב מיזדמן -
 פורסם במקור על ידי dys נמר כתב,
ואני חשבתי וחושב שזה פשוט. גם אני לא ממש מבין,אולי אתה מתכוון להבדל ביין שיר ההלל של תומר לתגובה הפושרת בהי פיי,
אם לזה התכוונת,אני בצד של הצונן,הyg נשמעו חרה,וגם הasr נשמע כמו הפרצוף התמוץ של חמתי,והוא לא כזה באמת.
-
אלדר כתב
גם אני לא ממש מבין
אני רואה שהבנת היטב, זו לא תגובה פושרת, פשוט נשמע להם רע מאוד וכך גם מיכאל הבין את מה שכתבתי. גם הוא טוען שהמערכת של טנוי נשמעה רע במיוחד. אני מבין שהתרשמויות הן אישיות אבל יש הבדל, בעיניי, מוגזם בן הטענה שהרמקולים נשמעים רע במיוחד ומהגרועים בתערוכה לטענה שהם מחמשת הטובים ביותר.
פשוט.
נערך לאחרונה על ידי dys, 01-06-10 בשעה 08:42 -
אז בפעם הבאה שיתעורר הויכוח התורן על מבחנים עוורים, כדאי לזכור שבאודיו אין אמת אחת, והכל תלויי טעם וריח, ואם מישהו שם לב להבדל "תהומי" בין מגבר שעולה מאות דולרים למגבר שעולה אלפי דולרים ,תמיד יהיה מישהו אחר שלא ישמע את ההבדל ולא יבין על מה המהומה. במבחן עיוור או בתערוכה.
לא נעים להודות, אבל בתחום הזה יש הרבה שגיונות והרבה עניניים שקשורים לטעם אישי, ואינטרפטציות, פסיכולוגיה, מיצוב, עיצוב, פוזה, סגנון ומה לא. זה מה שיפה ובזכות זה אפשר להתחרבש בפורמים ובמפגשים על בירות בלי סוף. אם הכל היה ברור ואחיד לא היה על מה לדבר ועל מה להתווכח, פורמן לא היה משדרג אלקטרוניקות, נמר לא היה מביא לנו מוצרים מחרמנים, שניצל היה מת משעמום, דיז היה פורש לגמלאות ועובר לסריגה או מקרמה.
אז מזל שאין אמת אחת.
-
 פורסם במקור על ידי אלוהיםאדירים דיז היה פורש לגמלאות ועובר לסריגה או מקרמה.
אז מזל שאין אמת אחת. אכן.
לאחר ההפסדים החודש בבורסה אני שוקל לפרוש לאיסוף נדבות בכוס פלסטיק באחד הצמתים .
אולי ככה אוכל לקנות מקרמה.:D
-
אלוהים אדירים כתב
אז בפעם הבאה שיתעורר הויכוח התורן על מבחנים עוורים, כדאי לזכור שבאודיו אין אמת אחת, והכל תלויי טעם וריח, ואם מישהו שם לב להבדל "תהומי" בין מגבר שעולה מאות דולרים למגבר שעולה אלפי דולרים ,תמיד יהיה מישהו אחר שלא ישמע את ההבדל ולא יבין על מה המהומה. במבחן עיוור או בתערוכה.
לא נעים להודות, אבל בתחום הזה יש הרבה שגיונות והרבה עניניים שקשורים לטעם אישי, ואינטרפטציות, פסיכולוגיה, מיצוב, עיצוב, פוזה, סגנון ומה לא. זה מה שיפה ובזכות זה אפשר להתחרבש בפורמים ובמפגשים על בירות בלי סוף. אם הכל היה ברור ואחיד לא היה על מה לדבר ועל מה להתווכח, פורמן לא היה משדרג אלקטרוניקות, נמר לא היה מביא לנו מוצרים מחרמנים, שניצל היה מת משעמום, דיז היה פורש לגמלאות ועובר לסריגה או מקרמה.
אז מזל שאין אמת אחת.
אני חושב שמיצת את הנושא בצורה הרבה יותר טובה ממה שאני הייתי יכול לכתוב. זו בדיוק הנקודה, וכל ניסיון להפוך את התחום הזה לתחום עם כללים, אמיתות קבועות והשתלמויות מסודרות הוא חסר משמעות אמיתית. ברוב המקרים זה עיניין של שיפוט אישי, שמתאים או לא מתאים לקביעות של מומחים בעיניי עצמם.
נערך לאחרונה על ידי dys, 02-06-10 בשעה 14:41 שרשורים בנושאים דומים -
מאת clip99 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 12
עודכן: 12-04-10, 00:43 -
מאת השואל בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 0
עודכן: 01-04-10, 15:52 -
מאת BrEeZeR בפורום אודיו לרכב
תגובות: 3
עודכן: 09-10-09, 15:11 -
מאת e2a3 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 2