+ הגב לנושא זה
מציג הודעות 1 עד 3 מתוך סך הכל של 3
    nat5050 לא מחובר כעת חבר חדש

UP SCALING בנגן מדיה במחשב - איכות סרט ברמה גבוהה

הי,
    אני אשמח לשמוע אם מישהו יודע לענות על השאלות הבאות...

1. האם יש נגן מדיה במחשב שיודע לעשות UP SCALING או להציג את הסרט באיכות גבוהה?

2. האם יש באמת הבדלים משמעותיים בין הנגנים השונים? VLC, media player classic וכו'?
    איזה נגן מומלץ ביותר לניגון HD?

3. האם זה נכון שלא כדאי להוריד מקודדים, כי הם "גומרים" את הCPU והאם יש נגן (חוץ מהSPLASH) המומלץ שיודע להשתמש רק בכרטיס המסך ועדיין להוציא HD ברמה גבוהה למסך?

תודה!

הדמות האישית של liorkoren
    liorkoren לא מחובר כעת מנהל
    האם אתה מדבר על קבצים ברזולוציה רגילה? יש גבול לעד כמה ניתן לשפר אותם.
    חייבים קודקים מתאימים בכדי לנגן פורמטי קבצים מסויימים, אם אין תמיכה חומרתית / תוכנתית בכרטיס אז מי שמבצע את העבודה הוא אכן ה- CPU, אבל אין שום חשש שהוא "יגמר".

KingpinEX לא מחובר כעת חבר
    ArcSoft TotalMedia Theatre 3 עושה UPSCALING לתכנים שאינם HD הוא קורא לזה simHD, אבל זה נגן DVD ובלוראי אני לא בטוח(למרות שלא ניסיתי) אם הוא יכול לנגן קבצים רגילים.

אני משתמש ב מדיה פלייר קלאסיק אני מאמין שהוא הכי פחות כבד מבחינת שימוש בזיכרון.

והמקודדים החדשים אמורים להשתמש בGPU כדי לקודד במקום בCPU, ובכל מצב בלעדים לא תוכל לראות את הסרט שלך. אני בודק עידכונים למקודדים פעם בחודש, ולהפתעתי תמיד יש עידכונים. אני משתמש בחבילת ה FFDSHOW, ובHaali Media Splitter ושניהם טוענים שהם משתמשים בGPU כדי לקודד.

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות

» פרסומת

» פייסבוק

» פרסומות

» חדשות מסחריות