-
 פורסם במקור על ידי UzerName שבת שלום ,
לא בהכרח שתתקל בבעיות אלו , כמו שאמרתי עלולות להיווצר בעיות מסוג זה אך לא מחייב.
ע"מ שמערכת ניהול הקבצים תוכל לנהל ולמפות את הקבצים ששמורים ע"ג הדיסק בצורה יעילה הדיסק מחולק לתבניות בגדלים שונים שגודל התבניות נקבע בהתאם לנפח הדיסק . אותן תבניות ניתנות לחלוקה פרטנית יותר שנקראת אשכולות . וזה ממש על קצה המזלג .
בחלונות XP אין אפשרות לבצע זאת , במידה ומדובר בכונן של WD http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc....i=&p_topview=1
כאן תוכל להוריד תוכנה חינמית ופשוטה שתבצע את המשימה תחת חלונות XP http://www.compuapps.com/index.php?o...ent&Itemid=193
טוב יש לי עדכון :
הטלויזיה מזהה בלי בעיה דיסק און קיי בגודל של 2 גיגה ויודעת לזהות את הפורטים עליו
אחרי מספר שניות מופיעה הודעה על המסך אם רוצים להפעיל את ה PLAYER
- עובד מצויין.
יסק חיצוני 500GB-1T , מפורמט NTFS , עם מספר ספריות עליו , כאשר חלקן מכילות שירים , חלקן תוכנות , וחלקן קבצים של סרטים (מעורבים) - AVI , DIVX MKV.
הנורת חיווי של הדיסק החיצוני נדלקת, משמע הוא מקבל מקור מתח מהטלויזיה (יתכן שלא מספיק ?)
אולם אין זיהוי אוטומטי שלו , שזה בסדר, אבל בזיהוי ידני כאשר פותחים את התפריטים הרלוונטים לגבי media player רשום device isn't connected או משהו בסגנון....
האם מישהו מכיר את הבעיה ?
או אולי זה בגלל מבנה הדיסק ?
הזנת המתח ?
הפיזור של הקבצים / סוגי הסרטים וכיוצא בזה?
כל בעייה אחרת שיש עליה פתרון...
אין לי אפשרות לפרמט או לשנות את מבנה הדיסק ואין ברשותי (כרגע) דיסק חיצוני נוסף..
כמו כן אין אפשרות לחבר מקור מתח חיצוני לדיסק....
-
-
יסק חיצוני 500GB-1T , מפורמט NTFS ,
אם היית עיקבי אחרי כל מה שטרחתי להסביר לך היית רואה שבפירוש ציינתי
NTFS לא נתמך .
-
 פורסם במקור על ידי UzerName אם היית עיקבי אחרי כל מה שטרחתי להסביר לך היית רואה שבפירוש ציינתי
NTFS לא נתמך . צודק....
פשוט היה לי דיסק חיצוני ובדקתי זה הכל...
ד"א כשאתה רשמת אשכולות קודם ,התכוונת ל partition ?
או שהכוונה הייתה אחרת?
ושוב פעם תודה על העזרה והזמן שלך
שרשורים בנושאים דומים -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 453
עודכן: 26-11-11, 22:36 -
תגובות: 4
עודכן: 25-02-10, 10:48 -
מאת avihu בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 1
עודכן: 17-11-08, 23:39 -
תגובות: 2