-
פורום אודיופיליה
שלום לכולם,
היום נפתח פורום חדש בתחום האודיו - פורום אודיופיליה, זה יהיה פורום סגור בו יוכלו לכתוב רק חלק מהחברים ופתוח לצפיה עבור כולם.
מטרת פורום זה הינה לשוחח על אודיו בלבד, הוא לא מיועד למתחילים או חסרי ניסיון בתחום, מי שיכתוב בו הם אנשים שנחשפים ומספרים מי הם, מה נסיונם ומהו ציוד האודיו שיש ברשותם.
בפורום זה, ידברו על אודיופיליה מניסיון ובאופן תרבותי, לא יהיו חילופי מהלומות / קטטות מילוליות.
זה לא אומר ששאר החברים שכותבים בפורומים אינם אודיופילים, בפורום דו ערוצי ימשיכו לכתוב כרגיל אודיופילים כבדי ניסיון, אך לא כולם מתאימים לפורום החדש מבחינת תרבות הדיון שלהם.
אנחנו רוצים ליצור כאן דבר חדש ואיכותי בתחום, רוצים לשלב דיון המבוסס על ניסיון אמיתי ומעשי + תרבות דיון מוקפדת ומקווים להצלחה.
מנהל הפורום הינו Joshua_G, בקשות לאישור כתיבה בפורום, יש לשלוח אליו בהודעה פרטית.
תודה ! -
-
אני בעד ליצור פורום "אודיו דיגיטלי" או "אודיו מודרני" שיהיה פתוח לכולם
ברצינות.
-
 פורסם במקור על ידי michael123 אני בעד ליצור פורום "אודיו דיגיטלי" או "אודיו מודרני" שיהיה פתוח לכולם
ברצינות. (Y)
-
אשמח אם תפרט יותר על הרעיון.
-
כלומר בפורום הרגיל אפשר להמשיך לכתוב שטויות, לקלל, ולרדת על אנשים ומוצרים?
-
בהצלחה 
מקווה להמשיך ללמוד ולהשכיל בתחום.
ארז
-
 פורסם במקור על ידי liorkoren אשמח אם תפרט יותר על הרעיון. אודיו מחשב
DAC למינהם
עיבוד דיגטלי
RC ואודיו
תוכנות לשליטה - FOOBAR, JRIVER וכו'
BLU-RAY ומוזיקה חיה
לא בהכרח מטעמי נוחות אלא בגלל כי זאת צורת הפצה מודרנית של החומר - HDTRACKS, LINNRECORDS, ITRAX, 2L ועוד..
אין דרך אחרת לשמוע את ההקלטות אלה רק דרך המחשב במובן הרחב - בין אם זה NAS+סטרימר, או מחשב+DAC
נראה כמה יהיו מציגים במינכן שבוע הבא, בשנה שעברה הייתה כמות מרשימה של מציגים עם לאפטופ
נערך לאחרונה על ידי michael123, 24-04-10 בשעה 21:24 -
 פורסם במקור על ידי liorkoren אשמח אם תפרט יותר על הרעיון. אולי יותר נכון לקרוא לתחום המבוקש "אודיו ממוחשב" ושיתמקד במקורות מחשב, סטרימרים, DACs, וכו'. מקביל לפורום האנלוגי, ובדיעבד סתם טעות להעלות את הבקשה דווקא בשרשור זה.
-
 פורסם במקור על ידי רוזי1 כלומר בפורום הרגיל אפשר להמשיך לכתוב שטויות, לקלל, ולרדת על אנשים ומוצרים? רוזי, אני מקווה שאתה לא מתכוון לקלל אף אחד...
-
אני
אף פעם.
אבל חשבתי שאתם רוצים לעשות דיפרנציאציה, אז רציתי לעזור.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת meir78 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 40
עודכן: 16-03-10, 20:15 -
מאת diz1 בפורום אודיו דו ערוצי
תגובות: 81
עודכן: 08-01-10, 17:46 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 2
עודכן: 29-07-09, 08:23 -
מאת dtown בפורום תגובות לכתבות
תגובות: 6