-
כרטיס מסך המוציא תמונה+סאונד דרך dvi .
שלום לכולם.
רק ברצוני להודיע שאני חדש בפורום ונהנה לראות את העזרה של חבריי הפורום!
לעניין.
אני עוזר לדוד שלי בהתקנה של העברת תצוגה מהמחשב לטלויזיה.
וברשותו כרטיס מסך של nvidia geforce 7100 gs ואני מעונין לחבר את יציאת ה-dvi שלו לטלויזיה עם מתאם מ-dvi לhdmi (של חברת ati) מה שאני לא יודע אם לכרטיס מסך שלו דרך ה-dvi יוצא גם סאונד .אני יודע של-ATI הדגמים 2XXX ומעלה מוציאים גם סאונד אבל ל-nvidia אין לי מושג.
אז השאלה היא האם הכרטיס מסך שציינתי (nvidia geforce 7100 gs) מוציא דרך ה-dvi גם סאונד?.
תודה רבה.
בן.
-
-
-
אוקי תודה רבה.
יש לי שאלה נוספת.
עברתי על כמה דפים פה וראיתי שמישהו המליץ את הכרטיס מסך הבא Radeon HD 5450 .(שהוא כולל יציאת סאונד דרך hdmi---ככה רשם הממליץ תקן אותי אם הוא טעה).
השאלה היא - אני חושב שבלוח אם שלו התושבת של הכרטיס מסך היא PCI-E והכרטיס מסך הזה Radeon HD 5450 בנתונים רשום שהוא PCI-E 2.1 האם תיהיה בעיה בחיבורים על הלוח אם? או שהוא לא יזהה את הכרטיס מסך?
תודה.
בן.
-
הוא אמור להיות תואם גם לאחור.
-
אוקי קנינו את הכרטיס מסך (hd5450)והנה באה הבעיה שהכי חששתי ממנה...הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך.
הלוח אם הוא MSI intel945GCM5 .
אני רוצה לציין שחיברתי את הכרטיס מסך הזה למחשב שלי שמותקן עליו לוח אם EP45-DS3 שאיתו HD 4570.
וגם לא זיהה לי את-HD5450 אולי זה בגלל שנמצא כבר-HD4570 ? או שלא קשור והמחשב עדיין צריך לזהות אותו.?
נלך לחנות לנסות להחליף את ה-כ.מ אולי הוא פגום.אבל אם יביאו לנו חדש ועדין לא יזהה.
מה אנחנו עושים? לעדכן ביוס זה דיי בעייתי אנחנו לא גאוני המחשבים.מישהו עם בעיה דומה יודע איך לפתור?
-
תנסה להסיר קודם כל את הכרטיס הקודם במנהל ההתקנים של WINDOWS.
תכבה את המחשב ואז תתקין את החדש.
-
ניסיתי את זה.
יותר מזה פרמטתי את המחשב שהכרטיס נמצא עליו והוא גם לא זהה.
-
-
לא עדיין לא..אני כבר לא יודע מה הבעיה.
הדבר האחרון שנשאר לעשות זה לעדכן את הביוס ואני ממש לא רוצה לעשות את זה.
א.בגלל שזה של דוד שלי המחשב.
ב.אף פעם לא התנסתי וראיתי איך מעדכנים ביוס.
מה שכן עשיתי גם זה ריסטרט לביוס.
לפעמים הדברים האלה הולכים ממש בקלות ולפעמים יכול ליהיות איזה משהו ממש עקשן שלא רוצה להצליח. שרשורים בנושאים דומים -
מאת num1gever בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 5
עודכן: 05-04-10, 00:03 -
תגובות: 0
עודכן: 21-03-09, 17:09 -
תגובות: 3
עודכן: 29-11-08, 10:32 -
תגובות: 8
עודכן: 15-11-08, 22:34 -
מאת tomer בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6
עודכן: 05-10-08, 11:22