-
מסך LCD טושיבה 37C3500E
ה-C3500 הינה סדרה אחת מעל הבסיסית של טושיבה (סדרת A) והיא מחליפה את הדור הקודם C3000.
דגם C350037E מגיע כ- HD Ready , ברזולוציית 1366X768 פיקסלים, הגימור מרגיש איכותי למדי בשילוב עיצוב אלגנטי, עם מסגרת שחורה מבריקה (גלוסי) כמיטב האופנה אשר נהוגה במסכי מהדור העכשווי.
להמשך: ביקורת טושיבה C3500 -
-
-
סקירה מעניינת מאד, אני אוהב לקרא את הסקירות שלך.
המשך כך!!!
יש מצב לסקירה של סוני??
תודה
-
תודה.
יהיו בעתיד גם סקירות של סוני.
-
סקירה טובה מאוד. גם תואמת את התרשמותי האישית מהמסך. רק הערה אחת לסדר היום: המחיר! לדעתי כדאי להוסיף לצד המחיר הרשמי, גם את "מחיר השוק". הפערים כל כך גדולים שזה ממש משנה. על פי חיפוש על הדגם שעשיתי, המחיר בפועל נמוך בעד 3000 שקל מהמחיר בכתבה. אז נכון שחלק מזה זה יבוא מקביל, ובטח שאני לא מבין את היחסים של האתר עם היבואנים, אבל זה משמעותי. גם חנויות שנותנות אחריות של ניופאן מצאתי ב 1500 שקל פחות. זה הופך עיסקה שהיא "סבירה" לעיסקה "מעולה".
-
היי ליאור,
ברשותי אותו מסך שעשיתה עליו סקירה ורציתי לשאול אותך,האם נתקלת בעיוותים בצידי המסך??
כלומר: משפטים שרצים משמאל לימין נראים בפינה השמאלית עבים (לא מפוקסים),באמצע נירא בסדר ושוב עבים בצד ימין.....
תודה על התייחסות.
-
זה קורה כאשר המסך מותח שידורים שמגיעים בפורמט 4:3 ל- 16:9.
כאשר הסרט מגיע במקור ב- 16:9, לא תראה את זה.
נסה לעבור בין מצבי המתיחה, אני השתמשתי בד"כ במצב Super Live 1 (גם שם תראה את התופעה שדיברת עליה).
-
זהו שאני מדבר גם על אותו מצב SUPER LIVE1,זה המצב הקבוע שאני צופה במסך.....
-
אין מה לעשות כל כך, קח בחשבון שהמסך נאלץ למתוח את התמונה לרוחב על מנת להתאימה ליחס הרחב יותר.
הפיתרון שרוב היצרנים אימצו הוא להשאיר את מרכז התמונה (שם מתרחשת רוב הפעילות) כמו שהוא ולמתוח את חלקי התמונה בשני הצדדים - מה שגורם לתופעה שדיברת עליה.
-
בדקתי עכשיו-כמו שאמרת כשאני מעביר ל 4:3 ,צידי המסך נראים כמו שצריך.....
אז אולי פשוט להשאיר את המסך במצב זה??
האם יש איזהו עיבוד בתמונה,כמובן חוץ מהעיבוד של הגודל(פסים שחורים בצידי המסך)
שרשורים בנושאים דומים -
מאת odi בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6
עודכן: 03-04-08, 01:41 -
מאת Reckoner בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 9
עודכן: 18-02-08, 11:48 -
מאת AssaFiles בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 13
עודכן: 10-01-08, 00:46 -
מאת יותם_ברנס בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 9