-
a^z^a ו ahersko קודם כל תודה רבה על התגובות
אני רואה שיש פה חילוקי דעות על המכשיר אבל בתכלס לא יוטיוב ולא רדיו מעניין אותי מה שמעניין אותי זה מה ששבתכלס המכשיר אמור לעשות וזה לנגנן סרטים עכשיו איך הוא עם HD 720p והכי מעניין איך הוא מתמודד עם 1080p יש לו גימגומים/ מריחות תמונה/ פיקסליזציה / איכות תמנה נחותה ?
הדקה בפתיחה כגם לא קיריטי (זמן פנוי והביא נשנוש לסרט) כמו שאמרתי הכי חשוב לי זה איכות תמונה ושלא יהיו תקיעות של הסרט וכל סוגי קריעות תמונה לסוגיהן.
ושוב תודה!
-
-
המון תודה
אני עובד עם 2.2
לא ידעתי שיש כבר 2.31....?
אגב למה גירסת EMERGENCY ????
למה לא לנסות את הגירסה הרגילה?
מה ההבדל בינהן?
העדכון של הEMERGANCY יותר מורכב...
צריך להוציא את המכשיר מהחשמל ל 30 דקות! לפני העדכון.
אני אבדוק אותה בערב.
אני מאוד אשמח לגלות שזמן הטעינה התקצר
שאפשר YOUTUBE
ואולי גם המצגות לא יתקעו לי כל הזמן....
רדיו ישראלי אני מתכוון לגל"צ, גלגל"צ 100FM 102 FM 99FM רשת ג
לכל אלו לא מצאתי PLS אם גם בזה תעזור לי יצאת מלך.
בכל מקרה אני אעדכן על שביעות הרצון שלי מהגירסה החדשה.
יום טוב
אבי
נערך לאחרונה על ידי ahersko, 17-03-10 בשעה 11:33 -
levy.mor,
שמח לשמוע שיש גולשים עם דיעה כמו שלי, סטרימר נועד בראש ובראשונה להיות סטרימר - התוספות מסביב זה לשריפת זמן להפגת שעמום לא מעבר... כשהסטרימר אצלי נדלק זה לצפייה בסרט HD לא לשמוע רדיו (לזה אני יכול להפעיל תרדיו/רסיבר) ולא לראות יוטיוב באיכות נמוכה (320 על240) ופודקאסטים מחו"ל של BBC.. לא מעניין אותי אישית בלי לפגוע באיש ובדעותיו.
הסטרימר הזה אוכל לארוחת בוקר את מה שהצעת פה, אני מריץ איתו קבצים של 20 ג"ב ומקשה עליו את החיים והוא לא מזיע.
הסוד הוא כזה ושים לב -
תקן G אתה תריץ עד 720p אלחוטי ללא בעיות במצב אידיאלי כשראוטר לא בממד, אין הורדות ברקע ואין חבר'ה מבחוץ שגולשים על הראוטר שלך באין מפריע.
תקן N אתה תריץ 1080p אלחוטי פה ושם מעט גמגומים זה עדיין העברה אלחוטית! ושוב עם אותם התנאים שרשמתי קודם.
אז איך להריץ בכל זאת תכנים כבדים במיוחד? במקרים של FULL HD אני ממליץ להריץ או ברשת קווית ומעבר הרד דיסק פנימי או הרד דיסק חיצוני.. תכנים פחות תובעניים יוכלו לרוץ נהדר על רשת אלחוטית בתנאי ששומרים על מה שכתבתי מעלה.
מקווה שעניתי לך על שאלתך בצורה ברורה 
אבי,
דבר ראשון בבקשה! לראות גולש אחר נהנה כמו שאני נהנה מהמוצר שלו עושה אותי מאושר לא פחות ממנו ולכן תודה לך 
מעבר לכך, גירסת 2.3.1 יצאה ממש לפני כמה ימים חדש חדש חם מהתנור ומומלץ בחום לעדכן אותה!
כמו כן המידע שנתתי לך בדבר התקנת העדכון חירום הינו מידע שמצאתי ברשת מהפורומים השונים והייתי חייב לנסות בעצמי ואני חייב לציין זה עובד, שווה בדיקה.
העדכון של החירום ממש לא מורכב ידידי וטעות בידך לא צריך לחכות 30 דקות אלא 10 שניות - מניסיון אישי.. ככל הנראה הם טעו בכתיבת ההוראות למה בשאר הגרסאות חירום רשום בבירור 10 שניות ולי זה עובד מצויין למה שאתווכח עם עובדות?
בקשר למצגות תבדוק את הקבצים שאתה מריץ, אולי הרזולוציית תמונה גדולה מדי עבור האקסטרימר וזו הסיבה שהוא נתקע.
בנוגע לתחנות רדיו נוספות זה אכן אתגר עבורי במידה ואאתר עוד אני אעלה לכאן לינקים, בינינו לכל מי שיש ממיר יס/הוט ומחובר לרסיבר מוציא איזו תחנה ישראלית שהוא רוצה ללא קשר לסטרימר - אז אל תלחם תעקוף ותהנה לפחות כמוני.
המשך ערב נעים חברים!
-
עדכון
בעקרון אני לא זקוק לסטרימינג של HD והצרכים שלי קצת שונים.
יש לי נקודת יחוס של סטריימר קודם של חברת DLINK.
אתמול בערב חזרתי הביתה....הוצאתי את המכשיר ל 30 דקות....גם לי זה היה נשמע מוזר ועידכנתי ל2.31 בלי בעיה.
כמובן שכל ההגדרות נמחקו, אבל זה בדיוק 2 דקות לסדר.
זמן הטעינה התקצר משמעותית.
15 שניות לעליית מערכת, עוד 15 לזיהוי ההתקן האלחוטי וחיבור לרשת. מבחינתי זה קביל.
YOUTUBE, אחת הסיבות העיקריות שבגללה קניתי...עובד!!!. נכון, לא כול הסרטים רצים, לא יודע למה, אבל רובם עובדים, במסך מלא. ת ע נ ו ג.
במהלך כל הערב לא היה לי ריסטרט אחד, שזה גם שיפור גדול. אני מקווה שנושא הריסטרטים נגמר לנצח.
עדיין יש לי בעיה שספריות מסויימות נתקעות בהרצת תמונות. לא ברור לי למה, אולי משהו בפורמט? למרות שזו מצלמה סטנדרטית של קנון, וכמו שכתבתי יש ספריות שזה עובד אחלה.
חבל מאוד שאי אפשר להריץ תמונות מספריה עם ספריות המשנה שלה.
גם הרצת המוזיקה במהלך הקרנת התמונות לא נוחה.
בסרטים, הוא לוקח על רגל אחת את הDLINK אכן הוא עושה סטרימינג מצויין לוידאו ועל זה אין ויכוח.
היות ועוד 3 חודשים אני נוסע לחו"ל אני כן חשבתי להשתמש בו ככלי להשמעת תחנות ישראליות במערכת! לכן אם יהיה פיתרון לעניין הזה זה מאוד ישמח אותי.
לסיכום. בהחלט שינוי משמעותי. עוד קצת וזה יהיה ממש טוב.
אבי.
-
שמח לשמוע שהכל עובד בעבורך נהדר! אתה אחד מאלפי משתמשים שכבר נהנה מהמוצר (אני גם מביניהם),
רוב הטענות כלפי המוצר נובעות לצערי מחוסר ידע, חוסר ידע זה מתפרש כטמטום ומונע מאחרים באמת לקבל תמונת מצב לאופיו וטיבו של המוצר. להסתמך על חוות דעת של גולשים היא טעות גדולה - תמיד בדוק אחר ביקורות של אתרים אמינים ברשת ומקצועיים בתחום, וכשתעבור על הביקורות דברים יתחברו לך בלי בעיה.
אם אמצא תחנות ישראליות אני אעלה אותן לכאן לשימושך ולשימוש שאר הגולשים, בנתיים תהנה וצפייה מהנה שרשורים בנושאים דומים -
מאת idoyehe בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 6
עודכן: 15-03-10, 18:18 -
מאת jean-paul בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 2
עודכן: 13-01-10, 19:35 -
מאת zozo בפורום נגנים, מקורות וידאו
תגובות: 2
עודכן: 29-12-09, 23:43 -
מאת kalda01 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 5
עודכן: 03-06-09, 13:35 -