-
גלישה באינטרנט דרך מסך טלויזיה בסלון
שלום רב יש ברשותי LCD Sony כולל כל החיבורים המתקדמים, ואני מעוניין לדעת איזה רכיב חומרה עליי לרכוש על מנת שאוכל לצפות ולגלוש באינטרנט (פייס בוק, ynet או כל אתר אחר) דרך מסך הטלויזיה כולל שימוש בעכבר ומקלדת אלחוטיים. כאשר: 1. אם יש אפשרות להתחבר למחשב PC שנמצא בחדר אחר בבית? 2. אם יש אפשרות דרך Laptop ? 3. אם יש צורך לרכוש מחשב מדיה? אבל שלא ישמש רק למדיה, אלא גם לגלישה חופשית באינטרנט וצפיה דרך המסך? תודה על ההתייחסות אלון -
-
אלון.
בעיקרון כל מחשב ניתן לחבר לטלוויזיה באמצעות חיבור ה-VGA. ישנם היום גם מחשבים רבים שיש להם חיבור HD. אתה יכול להעזר במדריך הזה: http://www.dtown.co.il/articles/606.html אם אתה רוצה.
רק תזכור שלא בטוח שזה יהיה לך כל כך נוח. תזכור שבשביל לראות טוב במסך גדול צריך לשבת רחוק ממנו, אז קודם כל צריך לפתור את הבעיות הטכניות שכרוכות בכך, מן הסתם על ידי מקלדת ועכבר אלחוטיים... בנוסף, זו חווית שימוש שונה לגמרי מאשר החוויה המוכרת של עבדוה עם מחשב כאשר הפנים קרובות למסך.
בקשר לאפשרות לחבר את הטלוויזיה למחשב מרוחק, יש כל מני פתרונות חלקיים, החל מחיבור מסך אלחוטי וכלה במזרימי מדיה למיניהם.
בקשר למחשב מדיה, זה כדאי רק אם אתה מתכוון להשתמש במחשב לצפייה בתכנים "מוקלטים" (DVD, DVX וכדומה) באופן קבוע ורוצה להשתמש במחשב כתחליף למכשיר DVD או סטרימר. הדעות האם זה כדאי או לא חלוקות. אני באופן אישי חושב שכן בגלל שכל הפתרונות האחרים הם חלקיים ולא גמישים מספיק, אבל גם אני מודה שזה לא מתאים לכל אחד כי להבדיל ממכשיר DVD שמופעל בלחיצת כפתור, מדיה סנטר דורש לא מעט "התעסקות". בכל מקרה, קח בחשבון שמחשב מדיה עם ביצועים טובים, עולה לפחות משהו כמו 2000 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי orenshani, 11-03-10 בשעה 19:31 שרשורים בנושאים דומים -
מאת avnergid בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 0
עודכן: 27-02-10, 20:31 -
תגובות: 5
עודכן: 03-09-09, 08:31 -
מאת asafmoraz בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 0
עודכן: 14-08-08, 09:02 -
מאת shatal בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6
עודכן: 13-03-08, 02:29