-
התלבטות קלאסית שבקלאסית
על הפרק - הגברה.
כמו כל אודיופיל אמיתי (אם כי ירוק - יותר כלורופיל מאשר אודיופיל) - יש לי סטאפ שאני אוהב מאד - ועם זאת מדגדג לי לשדרג. מזל שעם נשים אני יותר יציב .... בקיצור : מורל אוקטאב סיגנצ'ר, דאקמג'יק, ומגבר שינדק 6900 היברידי. שומע 90% קלאסי וקצת ג'אז ורוק.
ה"באלגן" הנוכחי התחיל כשהוספתי סאב למערכת (גם של מורל), ובעקבות זאת התעורר שוב החשק בשידרוג הגברה. בשלב ראשון חשבתי לעשות קפיצה קטנה - בתחום המחירים של 10-12K חדש (שאותם אני מקווה להשיג ב 7-6K ביד2 או תצוגה). אבל נשמות טובות אמרו לי שלא כדאי - אם כבר אז לקפוץ כבר יותר גבוה - לתחום ה20K פלוס בחדש, 10K ביד2.
אמור לשמוע בקרוב את הגאמוט, פליניוס 8200, ובסדרת המחיר הנמוכה יותר את האטול 200. בינתיים היחידים שביקרו אצלי הם האברמסן (חלש מדי לרמקולים שלי) והטריגון אנרגי - מגבר מעולה, מפורט ונקי אבל אני לא בטוח אם יוציא מהרמקולים שלי את המקסימום.
אז אנא הערות הארות ותובנות אם אפשר.
אה כן - אנשים חכמים לא פחות אמרו לי פשוט לא לשדרג עכשיו בכלל - ולחכות עם זה עד שאעבור דירה\אחליף רמקולים\ובכלל יהיה לי יותר כסף לשידרוג רציני ולא חלקי.
-
-
יש לך רמקול טוב ומגבר שלא דוחף אותם טוב ! אפילו השינדק הזול יותר (הטרנזיסטורי לא זוכר את הדגם ) נשמע אליהם יותר טוב . מניסיון אישי !
שאלה ! העים אתה מגביר את הסאבים עם המגבר של מורל או מחבר אותם פאסיבי לאוקטב ?
רף מחיר פה זה לא מה שיתן את ההבדל !!! אלה סינרגייה !!! המורל הוא רמקול קשה שאוהב הגברות עם הרבה זרם ה- 6900 ממש אנמי אלייהם .
לא לקנות בלי לשמוע בבית !
-
עם מה אתה מגביר את שלך (בהנחה שאלה אותם הרמקולים? )
דרך אגב ניסיתי את השינדק 6950 - יותר חזק ומחזיק יותר טוב את הרמקולים. אבל היה לי טיפה קשה בתחום העליון, בהיר מדי ומעייף. לא פתרון מתאים. חושב לנסות גם את הפאואר + פרה של שינדק אבל לא בטוח שהקפיצה תהיה גדולה מספיק (ובפרה של שינדק חסרה יציאה נוספת לחיבור הסאב - כיום מחבר את הסאב לפרה אאוט של השינדק והשילוב לא רע).
-
הקדם מגבר והמגבר של שינדק מעולים.
רצוי לשים לקדמגבר מנורות NOS ECC 88 חמימות והשילוב יהיה מאוד מחמיא למוראל.
יש לציין שבאופן כללי השינדאק פרה פוואר הם חמים באופיים מה שיביא את המוראל לאיזון.
מגבר ההספק של שינדאק הוא בהחלט גיבור ויניע לך את הרמקול בקלילות.
נמר לוי -
ומה אעשה עם יציאת הסאב ? לפרה שינדק יציאה אחת בלבד אם אינני טועה
-
-
אוקיי ......
מה בקשר ל"קפיצה" יותר גדולה - לכיוון ה 8-10K (יד2 כמובן) ?
הייתי שמח גם להתייחסות למגברים שנבדקו פה באתר : edge, micromega, yba, UNICO ועוד. האם יתאימו למורל ?
נערך לאחרונה על ידי ברקצ, 10-03-10 בשעה 02:06 -
הייתי מציע לך לשמוע את ה 8200 לפני שאתה מחליט.
וגם על הגאמוט הייתי שמח לשמוע התרשמות ממך. נראה מעניין
-
תומר.
אם בטווח המחיר הזה עסקינן אז אכן מדובר במוצרים מומלצים וטובים. אבל למיטב הבנתי הוא מדבר על מוצרים בטווח מחיר מקביל למה שהוא שמע עם סטיה קלילה למעלה.
נמר לוי -
נמר, הבחור אמר 8-10K ושניהם בתחום. (יד 2 כמובן)
אגב, ההתרשמות שלי מהטריגון הייתה זהה לשלו כשבחנתי מגברים על המוניטורים הלא נצילים שלי ולכן יש לי תחושה שה 8200 יכול מאוד להתאים.
מה שכן לא שמעתי אותו מנגן קלאסית ככה שייתכן והוא לא יתאים אבל שווה לבדוק. לדעתי.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת GUYM בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 2
עודכן: 31-03-10, 18:16 -
תגובות: 4
עודכן: 20-12-09, 22:58 -
מאת akonith בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 01-10-09, 00:24 -
מאת rafig2 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 9
עודכן: 31-03-09, 00:49 -