-
 פורסם במקור על ידי matanoosh אתה מחפש במקום הלא נכון. גם שינדק, גם דנסן, אולי גם 8200 - כולם יתנו לך תוצאה יפה. איך מוציאים את המיץ? ממשיכים לשפר את המערכת. מקור, כבלים, סטנד טוב, רזונטורים. שם להתעסק. הקטנות האלה של המגברים זה לא מה שיביא אותך "לנחלה". מה שיביא אותך זה תוצאה סופית מוקפדת שמגיעים אליה עם הרבה התעסקות עם המערכת כמכלול - כטיפול בבעיות: חשמל, רזונציה, העמדה. (Y)
ויטלי -
-
זהו - הפור נפל (משחק מילים.....).
אירחתי את איל פור אצלי , שמענו את השינדק 6900 שלי, השינדק פרה+פאואר, ואת הדנסן B110, ובהזדמנות בדקנו גם CDP של אודיו אנאלוג.
איל התפלא שאמרתי שהשינדק והדנסן דומים - כמובן שהתכוונתי שהגוון שלהם שונה (השינדק יותר חם, הדנסן יותר מאוזן ומפורט) - אבל שניהם באותה רמת "מעולות".
בסופו של דבר הלכתי על השינדק. הדנסן מפתה עם הניקיון שלו, אבל עלול להיות טיפה סטרילי לטווח הארוך. זה ביחד עם העובדה שהוא יותר חלש, ומשהו שמטריד אותי אישית שאין כרגע יבוא סדיר ובמקרה של תקלה צריך לפנות לדנים, הכל ביחד הכריע את הכף.
אז לקחתי את השינדק, שלכל אורך הדרך הובילו במרוץ ואכן הגיעו לקו הגמר. על הפרק עכשיו החלפת כבלי רמקול מקימבר ל XLO, ובדיקת מקורות - ממירים או CDP. בבדיקה ראשונית של הדאקמגי'ק (שמקבל כרגע אות דיגיטלי מהמחשב או מה DVD) מול האודיו אנאלוג פרימו, הפרימו היה נעים ומפורט אבל עם טווח דינמי יותר קטן מהברווז. ואני אוהב לשמוע את הקצוות. אז בינתיים הברווז נשאר, ובדרך בדיקת אופציות אחרות.
מתנוש הבטלן והעצלן מוזמן להגיע אלי עם הסונקסים שלו לבדיקת בליעת בס, ועם כל הרזונטורים וכבלי החשמל שירצה להביא לבדיקה לראות איך משפיע. בגדול יש לי רמקולים שאני אוהב ובטח לא אחליף (לפחות עד שאעבור דירה למקום גדול יותר), הגברה שמתאימה להם, ומקור שלמרות שאינו "קלאסי" בינתיים מוכיח את עצמו מול האלטרנטיבות.
-
נ.ב: להשוואת הדנסן מול האברמסן - קצת בעייתי להשוות כי עברו כמה שבועות. לא מאמין בזיכרון מוזיקלי ארוך טווח. צריך השוואה אחד על אחד. האברמסן גם נשמע לי מצויין, טיפה יותר חם ועגול מהדנסן שהוא יותר מדויק ומפורט. טיפה. אם זכור לי נכון.
בכל מקרה אין ספק - בתקציב של 4-5K מתצוגה - למי שיש רמקולים נצילים - שתי החלופות פנטסטיות. מגבר מעולה ומוזיקלי ב 5K ? מה מוכרים היום חדש במחיר הזה - אודיולאב סיני ?
דרך אגב - אם כבר בכיוון אבל בתקציב יותר גבוה - יש ללוני את הטריגון אנרג'י שגם הוא מעולה אך עולה יותר (8-9K מתצוגה).
-
 פורסם במקור על ידי ברקצ על הפרק עכשיו החלפת כבלי רמקול מקימבר ל XLO אל תחליף ב-XLO רק משום שהוא יותר יקר/יותר נחשב - זה עלול להתגלות כבזבוז כסף. עליך להצטייד במספר כבלים שונים ולבדוק האם ההבדל בכלל שמיע במערכת שלך (כידוע, השפעת כבלים מורגשת לא בכל מערכות). אם הכבלים משפיעים,עליך לאתר את הכבלי הרמקולים (רצוי בשילוב עם אינטרקונקטים) שנותנים את התוצאה המיטבית לאוזן שלך - ואין כאן שום קשר למחיר הכבלים (להפך, כבל הכי יקר יכול לתת תוצאה הכי גרועה במערכת שלך).
ויטלי -
המליצו לי על ה XLO כמתאימים ספציפית לסטאפ שלי. כמובן שארצה לבדוק בעצמי.
שרשורים בנושאים דומים -
מאת GUYM בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 2
עודכן: 31-03-10, 18:16 -
תגובות: 4
עודכן: 20-12-09, 22:58 -
מאת akonith בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 01-10-09, 00:24 -
מאת rafig2 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 9
עודכן: 31-03-09, 00:49 -