+ הגב לנושא זה
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 2 3 4 5 6 אחרוןאחרון
מציג הודעות 31 עד 40 מתוך סך הכל של 55
    נמר מחובר כעת כתב אודיו
    ה-I3 הוא מגבר משולב מעולה, מאוד נטרלי אך מעט חלש. הוא לא יניע את המוראל.

רק בשביל שיהיה ברור. אינני מדבר מתיאוריה. כרגע, יש אצלי בבית מוראל וגם I3. בדקתי לפני שעניתי לך.
    נמר לוי

ברקצ לא מחובר כעת חבר משקיען
    מעולה. אתה עושה לי את העבודה ......

נשאר עוד משהו שכדאי לנסות ?

בשבוע הקרוב מקווה לבדוק את השינדק פרה+פאואר ואת האטול 200. לגבי הפליניוס 8200 והגאמוט מאחר שמדובר באנשים פרטיים יותר קשה לארגן הדגמה. לגבי הווינסנט - מוצע 236 ביד2 אך במחיר של 9K נראה לי גבוה מדי יחסית למחיר המקורי. אישית נראה לי לא סביר לשלם 9K למגבר שמחיר המחירון שלו בסביבות 1.5K יורו, כאשר הגאמוט למשל מוצע ב10K ומחיר המחירון סביב ה5K יורו. יש בכל זאת פרופרורציה בין מחיר חדש ליד2, ואם ארצה לשדרג בעתיד אין ברירה צריך מוצר סחיר. ואנחנו יודעים שהשידרוג הוא חיינו .... צריך תמיד לחשוב קדימה.
    מה ההבדל דרך אגב בין הווינסנט 234, ה236, וה 233 שמציע גמליאל (נדמה לי שהאחרון בכלל SS בעוד שני הראשונים היברידים - אני טועה ?)

אנחנו כנראה מתחילים למצות את האפשרויות אבל אשמח אם יש למישהו עוד רעיון. המטרה : לשלם 6-7K שקל למגבר שדוחף הרבה זרם ומסוגל להזיז את המורל. כמובן יד2 או מינימום מתצוגה - לא חדש.

partner11 לא מחובר כעת חבר משקיען
    234 הוא לא היברדי, אלא טרנזיסטורי

mokes מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי ברקצ צפה בהודעה
    מעולה. אתה עושה לי את העבודה ......

נשאר עוד משהו שכדאי לנסות ?

בשבוע הקרוב מקווה לבדוק את השינדק פרה+פאואר ואת האטול 200. לגבי הפליניוס 8200 והגאמוט מאחר שמדובר באנשים פרטיים יותר קשה לארגן הדגמה. לגבי הווינסנט - מוצע 236 ביד2 אך במחיר של 9K נראה לי גבוה מדי יחסית למחיר המקורי. אישית נראה לי לא סביר לשלם 9K למגבר שמחיר המחירון שלו בסביבות 1.5K יורו, כאשר הגאמוט למשל מוצע ב10K ומחיר המחירון סביב ה5K יורו. יש בכל זאת פרופרורציה בין מחיר חדש ליד2, ואם ארצה לשדרג בעתיד אין ברירה צריך מוצר סחיר. ואנחנו יודעים שהשידרוג הוא חיינו .... צריך תמיד לחשוב קדימה.
    מה ההבדל דרך אגב בין הווינסנט 234, ה236, וה 233 שמציע גמליאל (נדמה לי שהאחרון בכלל SS בעוד שני הראשונים היברידים - אני טועה ?)

אנחנו כנראה מתחילים למצות את האפשרויות אבל אשמח אם יש למישהו עוד רעיון. המטרה : לשלם 6-7K שקל למגבר שדוחף הרבה זרם ומסוגל להזיז את המורל. כמובן יד2 או מינימום מתצוגה - לא חדש.
    לא שמעתי אותו אבל ראיתי שיש בלוחות NAD C372 ב- 3K. בהנחה שהוא דומה ל 375 החדש שנמר בחן אז הנה מגבר חמים שדוחף היטב - אולי שווה לנסות?

נמר מחובר כעת כתב אודיו
    אני ממליץ לבדוק גם מגברים של CEC.

לפי מה שאני שמעתי {אצל עופר} הם חזקים מאוד ונשמעים נהדר. מומלץ לנסות.
    נמר לוי

אם אעבור אצל עופר כנראה שאנסה גם את הKORA EXPLORER 150

KOOKE לא מחובר כעת חבר משקיען
    כבעליו של פליניוס 8200 וכמי ששמע רבות את המורל אוקטב לדעתי זה יהיה אחלה זיווג ובדיוק מה שאתה מחפש.

גם אם הפליניוס נמכר מאדם פרטי אתה יכול לארגן הדגמה ומקסימום אם לא אתה יכול לנייד אליו את המורל..הם לא ממש גדולים או כבדים מדיי לניוד.

הפרה + פאואר של שינדק אצלי. חוויה מעניינת. הרי אני חי עם מוצר של החברה כבר יותר מחצי שנה... אז הצליל דומה אבל שונה. אני מתחיל להבין את הביטוי ששמעתי רבות : המגבר "פותח" את הרמקול. שמעתי את JC ON THE SET ששלח לי ידיד יקר שמעולם לא פגשתי. עכשיו את המיסה הגדולה של מוצארט. מכת התוף חדה יותר. הסקסופון יותר חי. התזמורת יותר קרובה. וזה עוד לפני שהפרה גמר את הברייק אין שלו ....
    אלא מאי ? כמו עם נשים - לפני שאני משתקע עם אחת אני רוצה עוד לטעום מהאחרות. אני סקרן מה מגברים אחרים יתנו. אז משעה בינתיים את ההחלטה. ננסה לבדוק השבוע עוד כמה מועמדים.
    עוד משהו מעניין - פתאום אני מרגיש פחות צורך להפעיל את הסאב. כאילו יש כבר לא מעט באס וכבר לא דחוף לרוץ ולהכניס עוד. בשביל הבדיקה אני בכוונה לא מפעיל את הסאב כדי לקבל הגברה ישירה לרמקולים בלבד. אבל בניגוד לקודם כבר לא מרגיש דחף כפייתי להפעיל מייד את הסאב.
    נערך לאחרונה על ידי ברקצ, 15-03-10 בשעה 01:42

truejoker לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ברקצ צפה בהודעה
    אלא מאי ? כמו עם נשים - לפני שאני משתקע עם אחת אני רוצה עוד לטעום מהאחרות. אני סקרן מה מגברים אחרים יתנו. אז משעה בינתיים את ההחלטה. ננסה לבדוק השבוע עוד כמה מועמדים.
    תתחיל להכין את הארנק שלך :D מי שמתבטא כך , סופו להיות עים שידרוגיטיס כרוני , והתרופה היחידה לשידרוגיטיס כרוני זה כסף :D:D

עם נשים דווקא הלך לי .... אחרי הגירושים התרוצצתי כמו שעושים במצב זה - טעמתי, נגסתי, נתתי ידי בכל מי שיכולתי לתת בה את ידי. אבל אחרי כמה שנים מיציתי והנה אני פה כבר זמן ארוך עם אותה אחת. זה לא שאיתה אין מחשבות שידרוג (או לפחות טעימה נוספת) כל פעם שעוברת ברחוב צנצנת ראויה, אבל הכל נשאר בגדר מחשבות שחולפות מיד. אם אגיע למצב כזה גם באודיו הרי שהריפוי בדרך. צריך לזכור שאני רק שנה בתחום, עוד לא מכיר הרבה, מעט מוצרים עברו אצלי בבית ואני שואף להכיר לפחות מיגוון רחב של אפשרויות לפני שאני "משתקע" אחת ולתמיד.

שרשורים בנושאים דומים

1. התלבטות דחופה בין סמסונג ל LG
    מאת GUYM בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 2
    עודכן: 31-03-10, 18:16
  2. תגובות: 4
    עודכן: 20-12-09, 22:58
  3. LCD - התלבטות בין 3 מסכי 32'
    מאת akonith בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
    תגובות: 1
    עודכן: 01-10-09, 00:24
  4. התלבטות בקניית רסיבר