-
לא יודע אם ייכנס לך לתקציב, אבל זוג קרימזונים 100W ינגנו לך מוזיקה נהדרת....השאלה אם התקציב יספיק גם לקדם.
לחילופין בדוק כמה שיותר היברדים שנכנסים לתקציב.
-
-
ברקצ
אני חושב שכדאי להתחיל משדרוג המקור ולא משדרוג המגבר. עם כל הכבוד לדאקמג'יק – ממירים ברמה הזו אינם מסוגלים לעשות פרזנטציה אוטנטית של מוזיקה קלאסית. במחיר שמאד קרוב לתקציב שלך אפשר לרכוש ממיר פנטסטי לקלאסי - North Star Extreme. לדעתי, השיפור בסאונד יהיה הרבה יותר משמעותי מזה שתשיג בשדרוג המגבר (אח"כ תוכל לשדרג את המגבר – וגם את הרמקולים:D ).
ויטלי -
תמיד הביצה והתרנגולת - מה לשדרג קודם ?
ברור לי שאם אשדרג בצורה רצינית רכיב מסויים המערכת תהיה פחות מאוזנת, ואולי המגבר החדש יוציא ויראה פגמים שיפריעו לי יותר ולא תהיה ברירה אלא להחליף. מבחינה זאת הכי טוב בכלל לא לשדרג ....
בכל מקרה הדאקמגי'ק הוא הממיר הפנימי של הסדרות היקרות של קיימברידג' 700 ו800 וזכה להרבה שבחים.
ובגדול - ב"רמת האודיופיליה" שבה אני נמצא כעת (זה בוודאי משתנה עם הזמן ועם הניסיון) ההבדלים בין רמקולים ומגברים נשמעים לי יותר מאשר בין מקורות.
-
 פורסם במקור על ידי ברקצ ובגדול - ב"רמת האודיופיליה" שבה אני נמצא כעת (זה בוודאי משתנה עם הזמן ועם הניסיון) ההבדלים בין רמקולים ומגברים נשמעים לי יותר מאשר בין מקורות. זה רק אומר שלא שמעת מקור ברמה גבוהה.... מקור כזה יכול לעשות מהפכה בסאונד. אני גם חשבתי על שדרוג המגבר כי מוסיקה קלאסית נשמעה פשוט רע (במיוחד פסנתר וכינור), אבל החלטתי להתחיל משדרוג המקור (DAC) – ואכן שדרגתי. לכן מהניסיון האישי (והטרי ) - השפעת המקור יכולה להיות מאד דרמטית (הרי יש לך מגבר סטריאו סביר - אתה לא משתמש ברסיבר...)
ויטלי -
המגבר שלי לא סתם סביר - הוא פשוט מ ע ו לה במיוחד למחירו. מצד אחד חם ומלא ומצד שני מפורט ושקוף. תענוג. בגלל זה לקחתי אותו. אבל המורל בכל זאת קשים עליו .
מה שראיתי בעצמי ושמעתי גם מאנשים מאד מנוסים בתחום זה שמגבר ממש טוב יכול להוציא קסמים אפילו מרמקולים ק"ב פשוטים לגמריי.
ושוב - ברור לי שברגע השידרוג המערכת תהפוך פחות מאוזנת ו"תדרוש" שידרוגים נוספים. זה גורלנו ברגע שעברנו את הסף ונכנסנו לתחום .....
-
 פורסם במקור על ידי נמר גמליאל.
מכיוון שאתה חדש בעניין הפורומים אני רק אעדכן.
הודעות מהסוג הזה אסור לך להעביר בפורום. לשם כך ישנן הודעות פרטיות או פורום ציוד למכירה מסוחרים יד שניה.(Y)
תודה. מקבל בהבנה רבה לא יחזור על עצמו אגב יש לי גם ....... -
נמר
כמובן שהתבלבלתי בין הEDGE I3 שסקרת פה ל EDGE G3 שהוא הרבה מעל התקציב שלי ... רוצה לנסות את ה I3 אבל כתבת שהוא די "נייטרלי" (כלומר קר ?) ומתקשה עם רמקולים בעייתיים. האם יתאים לדעתך ?
-
ה- EDGE I3 לא יתאים למוראל.
נמר לוי -
למה לא לנסות musical fidelity ,דווקא השתלבו היטב עם A3 בזמנו כשהיה לי את הסטאפ הזה-A3,A3.2,A308, יחד עם מוראל אוקטב.
-
למה I3 לא יתאים ? בגלל שלא מספק מספיק זרם או בגלל אופי אנליטי וקר מדי ?
לגבי הMF שמעתי רבות. היה פה A5 שנמכר. הדגמים הגבוהים נדמה לי יקרים מדי לתקציב שלי.
לגבי הקלאסה - כנ"ל. נמכר ב13.5 ביד2 ועוד צריך לשדך לו פרה. אאוט אוב מיי ליג.
נערך לאחרונה על ידי ברקצ, 12-03-10 בשעה 18:24 שרשורים בנושאים דומים -
מאת GUYM בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 2
עודכן: 31-03-10, 18:16 -
תגובות: 4
עודכן: 20-12-09, 22:58 -
מאת akonith בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 01-10-09, 00:24 -
מאת rafig2 בפורום אודיו רב ערוצי - קולנוע ביתי
תגובות: 9
עודכן: 31-03-09, 00:49 -