נמר, מדהים עד כמה ההתרשמות שלי הייתה דומה לשלך.
שמעתי אותו אצל היבואן מחובר להגברה יקרה של edge ולא אהבתי. הייתה תחושה שהרמקול רזה מידי. המיד לא מיד, והנמוכים לא נמוכים. לי הייתה תחושה שהרמקול בהיר מידי, אבל לא בהירות "איכותית" מהסוג של רמקולים שכאילו תוכננו כך בכוונה. זה היה יותר בהיר בשל מחסור ביתר המרכיבים. "לא מאוזן" תהייה הגדרה מדויקת.
יש תחושה מסויימת של החמצה כי הרמקול נראה באמת מרשים (הגימור של הלכה יפה מאוד) ומנסיון שלי רמקולים שבנויים בתצורה דומה (גם wilson וגם von schweikert) נותנים דגש הרבה יותר חזק לבס הדוק וממוקד שגורם לסט (תיבת הוופרים ותיבת המיד + טוויטר) להיות הרבה יותר מאוזנת. בהיפריון הזה הייתה תחושה שהגבוהים בולטים יותר גם מהמיד וגם מהבאס וצליל כולו מאוד לא שלם ונותן תחושה של חוסר. החמצה.
מצד שני במחיר שלו אי אפשר לבקש ביצועים של רמקולים שעולים כפול.
אני מברך את נמר על הסקירה הזו ועל האובייקטיביות שהוא נוקט.

בביצה הקטנה של קהילת האודיופילים הישראלית צריך תעוזה וביצים לומר בקול רם שרמקול לא שווה את מחירו. אבל כמו שנמר יודע להחמיא למוצרים הוא חייב לדעת גם לכתוב את האמת כשהם לא מספקים את הסחורה. זה ישתלם גם לו וגם לפורום לטווח ארוך ויוסיף מהימנות לסקירות שלו. ככה בונים פרסטיז'ה. זה אחד היתרונות של הפורום הזה על פני פורומים אחרים ועל פני כל מיני מגזנים בחו"ל, שמפרסמים מוצר בעמוד הפרסומות ומהללים אותו בעמוד הסקירות, בלי שזה מגיע לו בכלל.
טוב שלעופר שחורי יש עוד הרבה מוצרים מצויינים שהוא מייבא, ולכן לא נורא אם לעיתים יאלץ לספוג גם סקירה פחות מחמיאה. האמת של נמר חייבת להאמר. זו האחריות המקצועית והוא עומד בה בכבוד! (Y)
הוספה לשירותי סימניות: