+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 6 1 2 3 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 56
    הדמות האישית של dtown
    dtown לא מחובר כעת מנהל

Hyperion 938 - רמקול בשני חלקים, ביקורת

שרשור תגובות עבור המאמר: Hyperion 938 - רמקול בשני חלקים, ביקורת

michael123 לא מחובר כעת חבר משקיען
    סקירה טובה ויסודית, אחלה!

אגב, למה RIGA זכה בציון יותר טוב?
    נערך לאחרונה על ידי michael123, 09-03-10 בשעה 10:13

הדמות האישית של panter
    panter לא מחובר כעת חבר משקיען
    אחלה סקירה נמר!
    אני מתרשם שמהסקירה הזאת לא נהנת באופן מיוחד, אבל אפשר להתרשם
    שדבריך אמיתיים ועל זה באמת יש אנשים שידעו לפרגן על הכנות לטוב ולרע, וגם אני בינהם.
    צריך לזכור שתמיד נישאר טעמו האישי של המאזין והסוקר בעצמו , ויהיו אנשים שיוהבו את הרמקול הזה על פני טובים אחרים (Y)
    שילוב לא נכון של רכיבי המערכת יביא לשדרגת אין סופית מצד המאזין!

ronenperetz לא מחובר כעת חבר משקיען
    מסכן עופר

hornless לא מחובר כעת חבר משקיען
    ההתרשמות שלי מהרמקולים הייתה שונה. הייתי ממליץ לשמוע אותם אצל עופר שחורי. אני משוכנע שהוא מציג את הרמקולים בתנאים טובים יותר.
    דרך צלחה

הדמות האישית של מאסטרו אודיו
    מאסטרו אודיו לא מחובר כעת עוסק מסחרי
    תודה לנמר על הסקירה
    אכן, הרמקול "אוהב" יותר הגברת מנורות.
    הדיאלוג 2 מהווה שילוב סביר ולא יקר למי שמחפש סט רגוע מאוד שמאפשר האזנה ממושכת.
    עם הגברת מנורות יקרה יותר הביצועים כמובן משתפרים בהתאם.

עופר.
    עופר שחורי
    www.maestroaudio.co.il

נמר, מדהים עד כמה ההתרשמות שלי הייתה דומה לשלך.
    שמעתי אותו אצל היבואן מחובר להגברה יקרה של edge ולא אהבתי. הייתה תחושה שהרמקול רזה מידי. המיד לא מיד, והנמוכים לא נמוכים. לי הייתה תחושה שהרמקול בהיר מידי, אבל לא בהירות "איכותית" מהסוג של רמקולים שכאילו תוכננו כך בכוונה. זה היה יותר בהיר בשל מחסור ביתר המרכיבים. "לא מאוזן" תהייה הגדרה מדויקת.
    יש תחושה מסויימת של החמצה כי הרמקול נראה באמת מרשים (הגימור של הלכה יפה מאוד) ומנסיון שלי רמקולים שבנויים בתצורה דומה (גם wilson וגם von schweikert) נותנים דגש הרבה יותר חזק לבס הדוק וממוקד שגורם לסט (תיבת הוופרים ותיבת המיד + טוויטר) להיות הרבה יותר מאוזנת. בהיפריון הזה הייתה תחושה שהגבוהים בולטים יותר גם מהמיד וגם מהבאס וצליל כולו מאוד לא שלם ונותן תחושה של חוסר. החמצה.
    מצד שני במחיר שלו אי אפשר לבקש ביצועים של רמקולים שעולים כפול.

אני מברך את נמר על הסקירה הזו ועל האובייקטיביות שהוא נוקט.
    בביצה הקטנה של קהילת האודיופילים הישראלית צריך תעוזה וביצים לומר בקול רם שרמקול לא שווה את מחירו. אבל כמו שנמר יודע להחמיא למוצרים הוא חייב לדעת גם לכתוב את האמת כשהם לא מספקים את הסחורה. זה ישתלם גם לו וגם לפורום לטווח ארוך ויוסיף מהימנות לסקירות שלו. ככה בונים פרסטיז'ה. זה אחד היתרונות של הפורום הזה על פני פורומים אחרים ועל פני כל מיני מגזנים בחו"ל, שמפרסמים מוצר בעמוד הפרסומות ומהללים אותו בעמוד הסקירות, בלי שזה מגיע לו בכלל.
    טוב שלעופר שחורי יש עוד הרבה מוצרים מצויינים שהוא מייבא, ולכן לא נורא אם לעיתים יאלץ לספוג גם סקירה פחות מחמיאה. האמת של נמר חייבת להאמר. זו האחריות המקצועית והוא עומד בה בכבוד! (Y)

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטרו אודיו צפה בהודעה
    תודה לנמר על הסקירה
    אכן, הרמקול "אוהב" יותר הגברת מנורות.
    הדיאלוג 2 מהווה שילוב סביר ולא יקר למי שמחפש סט רגוע מאוד שמאפשר האזנה ממושכת.
    עם הגברת מנורות יקרה יותר הביצועים כמובן משתפרים בהתאם.

עופר.
    מסכים בהחלט.
    נמר לוי

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    ציטוט פורסם במקור על ידי אלוהיםאדירים צפה בהודעה
    נמר, מדהים עד כמה ההתרשמות שלי הייתה דומה לשלך.
    שמעתי אותו אצל היבואן מחובר להגברה יקרה של edge ולא אהבתי. הייתה תחושה שהרמקול רזה מידי. המיד לא מיד, והנמוכים לא נמוכים. לי הייתה תחושה שהרמקול בהיר מידי, אבל לא בהירות "איכותית" מהסוג של רמקולים שכאילו תוכננו כך בכוונה. זה היה יותר בהיר בשל מחסור ביתר המרכיבים. "לא מאוזן" תהייה הגדרה מדויקת.
    יש תחושה מסויימת של החמצה כי הרמקול נראה באמת מרשים (הגימור של הלכה יפה מאוד) ומנסיון שלי רמקולים שבנויים בתצורה דומה (גם wilson וגם von schweikert) נותנים דגש הרבה יותר חזק לבס הדוק וממוקד שגורם לסט (תיבת הוופרים ותיבת המיד + טוויטר) להיות הרבה יותר מאוזנת. בהיפריון הזה הייתה תחושה שהגבוהים בולטים יותר גם מהמיד וגם מהבאס וצליל כולו מאוד לא שלם ונותן תחושה של חוסר. החמצה.
    מצד שני במחיר שלו אי אפשר לבקש ביצועים של רמקולים שעולים כפול.

אני מברך את נמר על הסקירה הזו ועל האובייקטיביות שהוא נוקט.
    בביצה הקטנה של קהילת האודיופילים הישראלית צריך תעוזה וביצים לומר בקול רם שרמקול לא שווה את מחירו. אבל כמו שנמר יודע להחמיא למוצרים הוא חייב לדעת גם לכתוב את האמת כשהם לא מספקים את הסחורה. זה ישתלם גם לו וגם לפורום לטווח ארוך ויוסיף מהימנות לסקירות שלו. ככה בונים פרסטיז'ה. זה אחד היתרונות של הפורום הזה על פני פורומים אחרים ועל פני כל מיני מגזנים בחו"ל, שמפרסמים מוצר בעמוד הפרסומות ומהללים אותו בעמוד הסקירות, בלי שזה מגיע לו בכלל.
    טוב שלעופר שחורי יש עוד הרבה מוצרים מצויינים שהוא מייבא, ולכן לא נורא אם לעיתים יאלץ לספוג גם סקירה פחות מחמיאה. האמת של נמר חייבת להאמר. זו האחריות המקצועית והוא עומד בה בכבוד! (Y)
    תודה רבה, מחמם את הלב.
    נמר לוי

הדמות האישית של joda5
    joda5 לא מחובר כעת חבר משקיען
    סקירה יפה ומפורטת להפליא נמר ההיתי שמח מתי תעשה ביקורת על ווילסון אודיו על הwwat pupy אני מקווה שרשמתי נכון או על רמקולים אחרים שלהם זכיתי לראות אבל לא לשמוע בקיצור לגבי הרמקולים ניראים יפה בלי שום קשר אבל מה שחשוב שתמשיך לעשות סקירות שנותנות את החשק לאהוב ציוד אודיו וגם לקנות!

שרשורים בנושאים דומים

1. רמקולים Hyperion HPS-968 - ביקורת חדשה ב AVguide
    מאת מאסטרו אודיו בפורום חדשות מוצרים
    תגובות: 0
    עודכן: 27-03-09, 11:56
  2. ביקורת חדשה Hyperion HPS-968
    מאת מאסטרו אודיו בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
    תגובות: 0
    עודכן: 18-02-08, 11:38

הוספה לשירותי סימניות:

הוספה לשירותי סימניות:

כללי פרסום הודעות