-
תודה לכולם.
שמח שנהנתם.
אין הרבה יבואנים שיקבלו ביקורת שלילית מבלי להתנפח, במקרה הזה עופר מבחינתי משמש דוגמא חיה למקצועיות, שיתוף פעולה אמיתי ללא צביעות וכמובן ג'נטלמניות לדוגמא.
תודה רבה עופר על השאלת המוצר לסקירה, ה-968 בקרוב בסקירה, הוא כבר אצלי ואני יכול להגיד בביטחון שאני כבר נהנה מכל רגע.
נמר לוי -
-
בלבלת את היוצרות (אם נמר גם לך מותר)
  פורסם במקור על ידי אריה למישהוא יש הסבר מדוע דווקא מגבר מנורות? תמיד חשבתי שמגבר שמאלץ זרם ביציאה מייטיב לשלוט ברמקולים. כאן זה נראה ההיפך (מגבר מנורות בד"כ מאלץ מתח ביציאה) מגבר מנורות מספק זרם לרמקול (כמובן תלוי בטופולוגיה של המגבר, טריודות זה פחות בפנטודות יותר, ותלוי כמה במקביל)
לכן המתח על הרמקול ישתנה בהתאם לעכבתו בתדרים השונים.
מגבר טרנזיסטורי מאלץ מתח לרמקול, והמתח נשאר כמעט בלתי תלוי בעכבת הרמקול.
השאלה היא גם כיצד הנך מגדיר מייטיב לשלוט ברמקולים?
-
נמר בוקר טוב,
מפגישה אחת ויחידה בחיי עם עופר שחורי אני רוצה לחזק את הדברים החמים שאמרת על האיש.
אחת הפיגורות הכי מקצועיות, הוגנות, נעימות ואיכותיות שיצא לי לפגוש בתחום הזה.
יחד עם מנדי סאבו, ערן אודיופריק ורן שביט מסאבו אודיו מדובר ב-4 היבואנים שהכי התרשמתי מהם בארץ שלנו מבחינת סטייל יושר ואמינות.
רונן
-
בוקר טוב מברצלונה
לטעמי רמקול שמצריך תנאי אקוסטיקה או אלקטרוניקה מאוד מיוחדים בכדי להשמע טוב,אם כל תזוזה של מיקום או אלקטרוניקה-נותנת תוצאה לא הכי טובה או פחותה באופן משמעותי ומאוד -הוא לא רמקול טוב
-
 פורסם במקור על ידי diz1 בוקר טוב מברצלונה
לטעמי רמקול שמצריך תנאי אקוסטיקה או אלקטרוניקה מאוד מיוחדים בכדי להשמע טוב,אם כל תזוזה של מיקום או אלקטרוניקה-נותנת תוצאה לא הכי טובה או פחותה באופן משמעותי ומאוד -הוא לא רמקול טוב הייתי מסכים איתך לו היו 90% מן הרמקולים בשוק כאלה "רמקולים לא טובים".
-
לדעתי לא
 פורסם במקור על ידי ספי 
מגבר מנורות מספק זרם לרמקול (כמובן תלוי בטופולוגיה של המגבר, טריודות זה פחות בפנטודות יותר, ותלוי כמה במקביל)
לכן המתח על הרמקול ישתנה בהתאם לעכבתו בתדרים השונים.
מגבר טרנזיסטורי מאלץ מתח לרמקול, והמתח נשאר כמעט בלתי תלוי בעכבת הרמקול.
השאלה היא גם כיצד הנך מגדיר מייטיב לשלוט ברמקולים? כל מגברי המנורות שאני מכיר בעלי שנאי ביציאה. שנאי מאלץ מתח ולא זרם.
למישהוא יש דעה אחרת?
-
בהחלט מסכים עם כל הנאמר על היבואן, איש מקצוע מעולה המכתיב סטנדרטים שאינם קיימים בישראל
אצל שום יבואן אחר.
-
 פורסם במקור על ידי z.s כל הכבוד לכותב הסקירה על האמת "שלו" ומה ששמע.
כל הכבוד ליבואן הרמקול שספג את הביקורת כג'נטלמן אמיתי.   מסכים לכל מילה
(Y)
-
The Magic of Matching
נמר לוי וידידי הנכבדים לכל רמקול יש את ההגברה המתאימה לו ביותר,החיווט המתאים ועוד...,
הקסם הינו לימצוא את ההתאמה הכי טובה שבסופו של דבר תיתן את התוצאה הטובה ביותר
לאוזן או לטעם הסוביקטיבי של המשתמש...וכמובן האקוסטיקה של החדר ואופן הישיבה ומיקום הרמקולים משפיעה במיוחד על תחום התדרים הנמוך .
לדוגמה רמקולים של B&W מתאימים במיוחד לציוד הגברה של classe או musical fiedelity
ורוטל והשמעו פחות טוב עם ציוד הגברה אחר... לי אישית יצא לשמוע את ה938 עם dac מנורתי של kora hermes וציוד הגברה טרנזיסטורי של Edge בשילוב חיווט של nalysis plus oval8 והתוצאה היתה קסומה , ולא כפי שתיאר נמר לוי !!
הבאס ירד נמוך , המיד נפלא והגבוהים נעימים ומפורטים. ממש הרגשה נפלאה...כך שאל לכם לקחת את כל מה שכותב נמר לוי כתורה מסיני... -
חבר יקר
כל ביקורת אודיו {באשר היא} הינה דבר אינדיבידואלי ואינה דבר שאין לו אמת נוספת.
לכן צריך לקחת {כל ביקורת/סקירה באשר היא} בהתייחסות הראויה.{כך אני נוהג תמיד}
למרות שאם אתה מוצא איזה נקודת אחיזה דומה לשלך/טעמך על ידי מישהו שכותב ביקורות?
קל לך יותר ללכת בעקבות הביקורות שלו.{אפילו להסתמך עליהם} אם הדברים הם לא כאלו? {לאורך זמן} לא קורה כלום
אם אתה לא תזדהה עם רשמיו. {וזה מה שיפה בתחום}
מעבר לזה תהיה בטוח שמה שנמר כתב, מבוסס על ניסיונות שהוא ערך והגיע למה שהגיע...
אחרי מאמצים רבים {וכתב אותם בגבורה} ותהיות איך להפיק את המרב מהרמקולים. (Y)
שרשורים בנושאים דומים -
מאת מאסטרו אודיו בפורום חדשות מוצרים
תגובות: 0
עודכן: 27-03-09, 11:56 -
מאת מאסטרו אודיו בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
תגובות: 0
עודכן: 18-02-08, 11:38
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: