-
למה מנורות?
למישהוא יש הסבר מדוע דווקא מגבר מנורות? תמיד חשבתי שמגבר שמאלץ זרם ביציאה מייטיב לשלוט ברמקולים. כאן זה נראה ההיפך (מגבר מנורות בד"כ מאלץ מתח ביציאה)
-
-
אני שמעתי את הרמקול בזמן הסקירה אצל נמר ולמרות שהרמקול לא יורד מאוד נמוך יש לו מיד בס מדוייק ובשרני שכמאת אינו קיים באף רמקול ברמות מחיר אילו .
אני חושב שבעזרת שידוך מנורות יותר קפדנית התוצאה תהייה משמעותית יותר טובה . (אני היתי משלב מולארד טובות משנות הזהב - לדעתי יכולות להכניס חיים ברמקול הזה )
-
שילבתי לרמקול הזה כמה וכמה מגברים.
מיקרו מגה, ג'ולידה מנורתי, ג'ולידה הייברידי, אג', פרימה לונה, אודיו אנלוג.
בנוסף חוץ מהקארי הוא ניגן עם כמה נגנים שונים.
מיקרו מגה אריאה, קארי 306 PRO, ג'ולידה 100, ופטיפון נוטינגהם עם ראש של אורטופון קונטרפונט B.
האמן לי שמנורות מולארד {ואני מכיר מולארד טוב} לא היו אלה שיביאו אותו לתוצאה שאתה חושב עליה. זה הרמקול ועם זה צריך ללמוד לחיות.
הוא בהחלט יתאים לרוב המאזינים {לא אודיופילים} בזכות האופי הרגוע והמנומס שלו. וזה היתרון שלו.
נמר לוי -
כל הכבוד לכותב הסקירה על האמת "שלו" ומה ששמע.
כל הכבוד ליבואן הרמקול שספג את הביקורת כג'נטלמן אמיתי. z.s ממחשב מיזדמן -
שאפו על סקירה שלא בהכרח מהללת ומשבחת את המוצר.
סקירה כזו שבה הכותב מביע את דעתו הכנה על המוצר מבלי לייפות את המציאות ומבלי לכבס מילים היא דבר נדיר במחוזותינו.
שלמה
-
 פורסם במקור על ידי אריה למישהוא יש הסבר מדוע דווקא מגבר מנורות? תמיד חשבתי שמגבר שמאלץ זרם ביציאה מייטיב לשלוט ברמקולים. כאן זה נראה ההיפך (מגבר מנורות בד"כ מאלץ מתח ביציאה) 1- ישנם מגברי מנורות ששולטים בכל רמקול {200 וואט וגם יותר}.
2- יש הטוענים {ולפעמים בצדק} שלמגברי מנורות יש קסם בצליל שאין לשום טרנזיסטור או דיגיטלי.
נמר לוי -
יישר כוח נמר על סקירה נאמנה למציאות שחוויתה.
{ את זה לא כל אחד יכול לכתוב}
למרות שהסקירה לא מחמיאה במיוחד לרמקולים - היבואן {עופר שחורי} בירך את נמר על הסקירה-ללא התרעומת הנפוצה
וההתעקשות להסביר עד כמה הוא טועה... כפי שנוהגים רוב היבואנים החביבים כאן בארץ.
על דרך התנהלותו של עופר שחורי-הוא זוכה אצלי להרבה סימפטיה ונקודות זכות. (Y)
אכן זן שונה ממה שהורגלנו. -
 פורסם במקור על ידי oferT { את זה לא כל אחד יכול לכתוב}
למרות שהסקירה לא מחמיאה במיוחד לרמקולים - היבואן {עופר שחורי} בירך את נמר על הסקירה-ללא התרעומת הנפוצה
וההתעקשות להסביר עד כמה הוא טועה... כפי שנוהגים רוב היבואנים החביבים כאן בארץ.
על דרך התנהלותו של עופר שחורי-הוא זוכה אצלי להרבה סימפטיה ונקודות זכות. (Y)
אכן זן שונה ממה שהורגלנו.  +1
(Y) לעופר
-
ביקורת מקצועית, ממצא, ולעניין!!!
יפה מאד נמר, סקירה מעולה - נהנתי מאד מסגנון הכתיבה, הסקירה אכן מקצועית מאד, ממצא,
ובאמת לעניין.
והחלק הכי חשוב - זה הכנות שיש בך - כן ירבו כמוך, כל הכבוד!!!
-
סקירה נפלאה נמר. שרשורים בנושאים דומים -
מאת מאסטרו אודיו בפורום חדשות מוצרים
תגובות: 0
עודכן: 27-03-09, 11:56 -
מאת מאסטרו אודיו בפורום לוח מכירה וקנייה - יד שניה מסוחרים
תגובות: 0
עודכן: 18-02-08, 11:38
כללי פרסום הודעות
| |
הוספה לשירותי סימניות: