-
אם המכשיר כוון על מצב PAL והסרט הוא סרט שנרכש בישראל, ZONE 2 PAL, אז נראה שזה בסדר.
יכול להיות שיש במסך רכיב MULTI SYSTEM, מבלי שהיצרן מפרט זאת.
הייתי עורך בדיקה נוספת, עם סטרימר שמכוון להוציא אות 50Hz, למשל 1080i / 50Hz.
-
-
סליחה מירב, אתה לא חושב שאתה נודניק?
אתה מתעקש לחסוך ארבע לירות ולטלטל פריט שהוא לגמרי לא מיוחד או נדיר. אז הוא הצליח לנגן מהDVD הזה, נו אז מה? מה לגבי שידורים וממירי כבלים. ואם הנגן הזה יתקלקל עוד יומיים.
ומה אתה רוצה מליאור? ליאור מומחה לPAL ולא מכיר את כל השגעונות של כל המסכים.
-
ליאור תודה רבה
תשובותייך מקצועיות ומאירות .
Adido תגובתך לא עניינית . המכשיר שנרכש הוא led בגודל 47 אינצ' , 240 הרץ , 1080p , ועם יכולות מתקדמות נוספות במחיר של 4,700 ש"ח. לא נראה שתמצא מכשיר כזה במחיר כזה. בכל מקרה נא להיות ענייני והכי חשוב סבלנות -
אינני מתחרה במקצועיות של ליאור. אני פשוט
נוקט בגישה הפרקטית.
כמובן שאני מאחל לך שהכל יעבוד, אבל רק תאר לך שלמרות שאתה תראה כאן תמונה במסך יתלוו לה ריצודים או שלג ולא ממש HD, שרות הלקוחות של הוט/יס ממש לא יוכלו לעזור לך.
- לפני כמה שבועות היה כאן אחד שהביא ממיר DTT בזול מאירופה, שבאותיות הגדולות אמור היה לעבוד כאן, אבל לא באותיות הקטנות.
-
 פורסם במקור על ידי meiravidan הי ליאור,
ביצעתי בדיקה על ידי dvd ישראלי תומך בפאל והטלויזיה זיהתה בהצלחה ושידרה כראוי. אני חייב לציין שהטלויזיה לא תומכת בפאל על פי המפרט ושיחה עם שירות לקוחות. שאלתי איך ייתכן שהטלויזיה מזהה את cd שמשדר בשיטת pal בהצלחה למרות הכל? האם הבדיקה הזאת מספקת? מבחינת החשמל אין שום בעיה 110-240 וולט 50-60 הרץ.
אני חייב לציין שהיו טלויזיות שלא הצליחו במבחן כגון : lg , samsung,toshiba . (Y)
יפה מאוד
-
 פורסם במקור על ידי adido אתה תראה כאן תמונה במסך יתלוו לה ריצודים או שלג ולא ממש HD, שרות הלקוחות של הוט/יס ממש לא יוכלו לעזור לך. הם לא יעזרו, נכון.
ללא קשר לאיזה מסך תחבר..
הם מספקים תוכן סה"כ
-
למאיר
מאיר,
האם בסופו של דבר הטלויזיה אכן עובדת עם YES או HOT?
האם זה כבר נבדק בארץ?
שרשורים בנושאים דומים -
מאת גארי888 בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 16-12-09, 23:13 -
מאת etmr בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 1
עודכן: 12-11-09, 01:16 -
מאת etmr בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים
תגובות: 6
עודכן: 19-07-09, 10:00 -
מאת Roy בפורום מסכים - LCD - פלזמה - מקרנים