+ הגב לנושא זה
עמוד 1 מתוך 15 1 2 3 11 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 1 עד 10 מתוך סך הכל של 146

נושא / שרשור: מבחן עיוור מעניין

mokes לא מחובר כעת חבר משקיען

מבחן עיוור מעניין

בעקבות כמה שרשורים פה, הנה מבחן עיוור מעניין. כל אחד והמסקנות שלו.
    מערכת של $700 מול $12000, משודכים לרמקולים זהים.
    http://www.matrixhifi.com/contenedor_ppec_eng.htm

michael123 לא מחובר כעת חבר משקיען
    אז מה אתה אומר?

shay7629 לא מחובר כעת חבר
    הנתון ש37% מהנוכחים לא הצליחו להבדיל בין 2 מערכות השונות בינהם מהיסוד, מראה מה כל המיבחנים העיוורים, או לפחות המיבחן הנוכחי שווה,

כי הרי ברור לכל, שיש הבדלים בין מקורות והגברות שונות,

ציטוט פורסם במקור על ידי michael123 צפה בהודעה
    אז מה אתה אומר?
    כלום, חוץ מזה שזה מעניין. לא ניתן להסיק יותר מדי ממבחן אחד, אבל אין ספק שהנושא (מבחני אודיו עוורים) מרתק, ושווה להשקיע בזה.

הדמות האישית של אורי_ו
    אורי_ו לא מחובר כעת כתב האתר
    מה מרתק?
    א.ברור לגמריי שיש הבדל בין מכשירים. כיוון שהעולם הוא עולם אנלוגי חסר סימטריה.
    ב.מי האנשים האלו בדיוק ומי שם אותם כנק' רפרנס למשהו?
    ג.38 איש זה קבוצת מבחן קטנה לשאלה בבחינה בסטטיסטיקה א'. אפילו שם התשובה תהיה "מעט מדיי בשביל להסיק משהו".
    על ציודופיל טוב נאמר:
    The things you own end up owning you

הדמות האישית של tzachi
    tzachi לא מחובר כעת חבר משקיען
    אני אומר מה זה אומר : כלום !
    היו שם אנשים שלא מהתחביב , זה אומר אנשים עם שמיעה כמו של אשתי ! שלא מבדילה עם המוזיקה מנגנת מהמערכת או מהרמקולים של הטלויזייה .
    זה כמו שתיקח 2 זקנות למיבחן של הונדה ומרצדס בלי שהם ידעו מי זו מי . אחת תריח את העור במרצדס ותחליט שהיא יותר טובה לשנייה יהיה יותר קל להחנות עם ההונדה והיא תחליט שהיא יותר טובה .
    אנשים שלא מורגלים בהקשבה למוזיקה דרך מערכות מושקעות מערכת היחוס שלהם שונה לדוגמה חברים שלי ששומעים את המערכת שלי פעם ראשונה לעולם לא יומרו איזו במה מרשימה או שהמיד בס מיתחבר למיד בצורה מושלמת ולעולם לא ידברו איתי על דינמיקה או אימג' אפילו לא יומרו איזה מיד חלומי . רובם מתייחסים לטרבל (בעיקר כי הם שומעים פעם ראשונה ריבון ) או שאני מקבל תגובה של וואו איזה בס ( כולם חיים בעולם של מועדונים או מקסימום מערכת דופקת של אוטו ).

גם מערכת היחוס של אודיופילים שונה : חלקם מחפסים סאונד אנלוגי נטו וחלקם אוהבים פרוט אין סופי ויש כאילו שבס חייב להיות מאוזן ורגוע ........... והמבין יבין .

הכותב הנ"ל דיסלקט ומערכת תיקון השגיאות עדיין ישנה !

ציטוט פורסם במקור על ידי tzachi צפה בהודעה
    אני אומר מה זה אומר : כלום !
    היו שם אנשים שלא מהתחביב , זה אומר אנשים עם שמיעה כמו של אשתי ! שלא מבדילה עם המוזיקה מנגנת מהמערכת או מהרמקולים של הטלויזייה .
    זה כמו שתיקח 2 זקנות למיבחן של הונדה ומרצדס בלי שהם ידעו מי זו מי . אחת תריח את העור במרצדס ותחליט שהיא יותר טובה לשנייה יהיה יותר קל להחנות עם ההונדה והיא תחליט שהיא יותר טובה .
    אנשים שלא מורגלים בהקשבה למוזיקה דרך מערכות מושקעות מערכת היחוס שלהם שונה לדוגמה חברים שלי ששומעים את המערכת שלי פעם ראשונה לעולם לא יומרו איזו במה מרשימה או שהמיד בס מיתחבר למיד בצורה מושלמת ולעולם לא ידברו איתי על דינמיקה או אימג' אפילו לא יומרו איזה מיד חלומי . רובם מתייחסים לטרבל (בעיקר כי הם שומעים פעם ראשונה ריבון ) או שאני מקבל תגובה של וואו איזה בס ( כולם חיים בעולם של מועדונים או מקסימום מערכת דופקת של אוטו ).

גם מערכת היחוס של אודיופילים שונה : חלקם מחפסים סאונד אנלוגי נטו וחלקם אוהבים פרוט אין סופי ויש כאילו שבס חייב להיות מאוזן ורגוע ........... והמבין יבין .

הכותב הנ"ל דיסלקט ומערכת תיקון השגיאות עדיין ישנה !
    ידידי אתה טועה.... ציטוט מהכתבה:
    The human testers were all trained ears and used to extensively listening to high end equipments, a good number of them participated, each with his own conception of the high end world, some totally subjectivists, some completely objectivists, some in between.
    בכל אופן אני חושב שמאזין פחות "מנוסה" בהשוואות ציוד עדיין יכול להבחין בין מה נשמע טוב ללא טוב. אולי הוא לא ידע להסביר זאת במונחים אודיופילים, אבל הוא ידע להגיד מה הוא מעדיף.

michael123 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ל-WADIA יש צליל מעניין, חוסר יכולת להבדיל בינו לבין נגן DVD של סוני מעיד רק על אוזניים סתומות, חוסר ניסיון או גם וגם. [לא נאמר איזה דיסקים הושמעו אבל]

yairf לא מחובר כעת עוסק מסחרי
    לא חסרים אנשים שמתיימרים להיות "מאומנים" בהאזנה ולמעשה מקשיבים עם העיניים בלבד...

שרשורים בנושאים דומים

1. מבחן הרמקולים הרצפתיים - כל הסקירות
    מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 46
    עודכן: 12-07-10, 18:56
  2. מבחן כבלים עיוור !
    מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 210
    עודכן: 11-08-08, 15:52
  3. מבחן עיוור
    מאת יואלפלרמן בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 58