+ הגב לנושא זה
עמוד 7 מתוך 15 ראשוןראשון ... 5 6 7 8 9 ... אחרוןאחרון
מציג הודעות 61 עד 70 מתוך סך הכל של 146

נושא / שרשור: מבחן עיוור מעניין

הדמות האישית של Triton
    Triton לא מחובר כעת חבר משקיען
    DIGI, תיארתי לעצמי, זה היה נשמע לא הגיוני בכלל,
    עלה בי חשד קל שבקלים שאין לי את כל התמונה
    נערך לאחרונה על ידי Triton, 01-06-10 בשעה 02:25

הדמות האישית של Triton
    בד"כ שהמחקרים האלה מפורסמים, אלה התוצאות.
    מצד שני, אי אפשר להתעלם מהמגמתיות בפרסום מחקרים שאלה תוצאותיהם.

נושא כאוב.

הדמות האישית של Triton
    מסכים שכל העניין די מביך.

הדמות האישית של Triton
    יללא, קפה מוכן, קורא עכשיו .. תודה על הלינק.
    אהבתי את הנחש חשמל שהולך לשישיה ב4 שקל

הדמות האישית של Triton
    .. ? אני עייף מדי או מה ?

14 איש בחרו בBEHRINGER עם הכבל 5 מטר מהום סנטר,
    לעומת 10 שבחרו במערכת HIGH END.

זה יותר גרוע ממה שהבנתי כאן ...

עריכה:
    זה הרבה יותר גרוע ממה שהבנתי כאן ...
    נערך לאחרונה על ידי Triton, 01-06-10 בשעה 03:20 סיבה: קבלת שוק

truejoker לא מחובר כעת מושעה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSUN צפה בהודעה
    אוקיי, מצוין.

אם כך - דוגמאות אלה כלל אינן רלבנטיות כי אין בהן שום סתירה באשר לעצם תקפותם של מבחנים עיוורים.

ה"מנוסים" שעונים לקריטריון של שתי הדוגמאות אלה אמורים לזהות הבדל גם במבחן עיוור השוואתי, אם הבדל כזה אכן קיים.

בלינק שהובא בתחילת השרשור הזה מתוארים הנבדקים כ"מנוסים":

והנה הם נפלו. חיש קמים שחקני האודיופיליה ומנמקים בכך שהנבדקים כנראה לא באמת מנוסים כפי שהם מתיימרים להיות.

אם כל מבחן עיוור כפול, שכושל בהוכחת קיום הבדלים - מנומק בכך שהמאזינים בעלי אוזניים ערלות, האמנם פשוט המבחן העיוור הכפול טרם נוסה בעולם על האנשים הנכונים...?

התוצאות מדברות בעד עצמן, אבל אין סוף לתירוצים. פעם זו חרדת בחינות, פעם קופסת המיתוג הרסה. עכשיו פשוט המאזין כנראה לא באמת מנוסה כמו שהוא מתיימר להיות. מה הפלא שאף "שחקן אודיופיליה" אינו מוכן לבחון את אוזני הזהב שהוא מתיימר להן, וכולם משחקים את משחקי האגו (למעט כמה אמיצים, שנבחנו, נפלו כצפוי, וכעת זוכים למחמאות בדבר חוסר מיומנותם).

דיגיסאן , אני בד"כ לא מוכן בכלל לחשוב על זה כי אני לא חושב שזה נכון להתווכח על כך , אבל אני אגיד לך שני דברים :
    1 - בבדיקות בליינד אני כן שומע הבדלים כול הזמן
    2 - אתה תפסול את מה שאומר עכשיו , אבל לא משנה איזה מגבר תשים ליד ברינגר , אתה תוכל לשמוע הבדל במבחן עיוור אם יש לך נסיון בשמיעה מאבחנת . אין אדם בעולם חוץ מכמה בודדים בפורום הזה:D שיכולים לחשוב אפילו שברינגר הוא מגבר שאפשר לשקול אותו במערכת סטריאו , יותר מכך אם אני צריך לעשות הופעה הייתי לוקח DENON POA4400 מונובלוקים , ולא משנה איזה רמקול P.A הייתי משיג , הקהל היה שומע יותר טוב .
    יתכן והברינגר יותר עמיד , אבל מבחינת איכות קול הדנונים האלו שעולים בערך אותו מחיר (אם הם עדיין קיימים היום ), אוכלים אותו בלי מלח ומשאירים כ"כ הרבה אבק שאתה תחנק . והם אפילו לא מספיק טובים למערכת . וזה מידיעה אישית .

ולכן אתה לא חושב שזה נכון , ואתה תתקוף את הדיעה שלנו , ועכשיו יש לך את הנשק המושלם כביכול , אבל באמת צריך להתנסות בשמיעה אבחנתית , ולשמוע את המגבר המדובר כדי להבין שלמאמר הזה אין שום ערך.

אומר לך עוד משהו , עד עכשיו אני לא טרחתי כלל להשתתף בדיון , פשוט כי זה חסר ערך . באמת שמי שלא שומע הבדלים בין ברינגר ובין מגבר היי אנד ולא משנה אם הוא טוב באמת או לא (לא מכיר אותו ), אני פשוט כבר מפסיק להתייחס לדברים שלו . הוא אינו יכול לשמש כרפרנס לחווית שמיעה שאפשר ללמוד ממנה משהו מועיל . ולכן אני באמת חושב שלמרות שנראה לך שהלינק הזה משרת את האג'נדה שלך , הוא באמת כלום

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    ציטוט פורסם במקור על ידי DigiSUN צפה בהודעה

נמר,

גם אתה וגם אני לא השתתפנו במבחן הזה. זה לא מונע ממך להסביר שהנבדקים כנראה חסרי ניסיון, רק בגלל שהתוצאה אינה מסתדרת עם משאלת לבך.
    הרי אינך מכיר את הנבדקים - משמע, מי שמדבר פה מתוך תיאוריה (וגרוע מכך - ספקולציות) זה רק אתה.

הדברים שאמרתי כאן הן עובדות, לא תיאוריות. אין מובהקות סטטיסטית והעניין מעולם לא הוכח. מבחנים עיוורים הם בגדר "תאוריה" בעיניך...?
    אתה כהרגלך ממשיך להכליל את כל דברי כתיאורטיים ולהאשים אותי כאילו מעולם לא נגעו צלילים באוזני. אני לא רואה את עצמי פחות מנוסה שמיעתית ממך (למעט וודופיליה), ואיני חש צורך להוכיח לך דבר.
    זה שאתה אוחז בדוקטרינה זו או אחרת ומוצא נימוק מתאים שפוסל כל נסיון הפרכה שלה, זה חוסר חשיבה ביקורתית ועידוד של חוסר אוריינות. וזה מה שחבל.
    שים לב דיגי שלא הבעתי שום דיעה על המבחן. נתתי פירוש מופשט לסיפור של יואל.
    אי לכך, הטענה שלך שאני מדבר מתוך תיאוריה היא קצת ...

אתה לא צריך להוכי לי דבר שאינך מסוגל להוכיח אך עדיין לא הוכחת דבר בסיסי והוא נסיון. ונסיון ידידי, אין לך. אפילו לא בסיסי.

לגבי הצלילים שנגעו באזנייך.
    זה ששמעת טנוי אולפני עם כרטיס קול ומחשב זה לא עושה אותך מבין. יש לי המון חברים ששמעו רמקולים. בעצם כולם שמעו רמקולים במהלך חייהם. נו אז? האם זה עושה אותם למבינים בתחום?

אתה, כמו כל טכנולוג מוצהר שאינו מבין דבר מימינו ומשמאלו בטוח שהידע שלך שווה משהו. אתה מתעקש לספר לנו שאנחנו {המנוסים ממך} בעצם מושפעים פסיכולוגית. כל זאת, לאחר שקבלת לא מעט הזמנות מחברים "כבדים" בתחום, ולא נצלת אפילו אחת מהן. לדעתי אתה לא יותר ממשועמם שרק "מתלונן" וצועק "וודו" בכל פוסט שמדבר על כבל, מגבר יקר, מבחן עיוור. יש כאלה שזה תפקידם בחיים, להתלונן ולא להאמין בכלום מבלי לבדוק על חי.

אז מה היה לנו שם?
    גולש שלא שמע מעולם ציוד אודיו רציני {עליו אנו מדברים}, שכל היום צועק "וודו" ובטוח שהוא הכי חכם ביקום.

ידידי היקר.
    מכיוון שאני יודע בוודאות שאתה האחרון שתכנס לעולם הזה, אתה האחרון שתשקיע יותר משקל וחצי על אודיו, אתה האחרון שתתנסה ותתאמץ ללכת להאזין אני מרשה לעצמי לוותר עלייך גם בתור גולש וגם בתור "מחווה דיעה" שגם ככה אין לה כל משמעות בעיני. מצד שני, יש אתרי אודיו אחרים שישמחו לקבל אותך ושם אפילו תקבל מחיאות כפיים על כל פוסט.(Y)

התחום הזה אינו נועד לאנשים מהסוג שלך, אין לך את ה"איבר" הזה שמסוגל להבין על מה אנחנו מדברים. אם באמת היית אוהב את התחום הזה, ואם באמת היה מעניין אותך, ואם באמת היית סקרן, היית מניע את המכונית ומנצל כל הזמנה לשמוע אודיו איכותי. מכיוון שלא נצלת הזמנה שכל אחד שאוהב את התחום היה מנצל {מה זה מנצל - עוזב הכל וטס לשמוע!!!} אני מסיק מסקנה שכולך פלאברה אחת גדולה!
    נמר לוי

michael123 לא מחובר כעת חבר משקיען
    נמר
    לא הייתי מחלק את האנשים לפרופילים של טכנולוגים ש-"שאינם מבינים דבר מימינם ומשמאלם" ולבעלי ניסיון.
    גם בין הטכנטלוגים יש לא מעט אודיופילים

דיגי,
    אני מסכים עם נמר, שיש את הפורום של זיו ועפר, הם ישמחו לקבל אותך
    אין הבדל בין הכבלים, כל הטרנספורטים זהים ונשמעים אותו דבר (יש לי אוסף של ניירות טכניות מ-AES שמוכיחות אחרת אגב), אודיופילים הם אנשים מפגרים וכו'..
    נערך לאחרונה על ידי michael123, 01-06-10 בשעה 10:10

נמר לא מחובר כעת כתב אודיו
    ציטוט פורסם במקור על ידי michael123 צפה בהודעה
    נמר
    לא הייתי מחלק את האנשים לפרופילים של טכנולוגים ש-"שאינם מבינים דבר מימינם ומשמאלם" ולבעלי ניסיון.
    גם בין הטכנטלוגים יש לא מעט אודיופילים

דיגי,
    אני מסכים עם נמר, שיש את הפורום של זיו ועפר, הם ישמחו לקבל אותך
    אין הבדל בין הכבלים, כל הטרנספורטים זהים ונשמעים אותו דבר (יש לי אוסף של ניירות טכניות מ-AES שמוכיחות אחרת אגב), אודיופילים הם אנשים מפגרים וכו'..

מיכאל ידידי, אתה ממש לא בקטגוריה טכנולוג. יש לך נסיון, אהבה לתחום, והרבה ידע.
    נמר לוי

michael123 לא מחובר כעת חבר משקיען
    ציטוט פורסם במקור על ידי נמר צפה בהודעה
    מיכאל ידידי, אתה ממש לא בקטגוריה טכנולוג. יש לך נסיון, אהבה לתחום, והרבה ידע.
    תודה
    אבל אני כן טכנולוג..
    ישנו מושג "טכנוקרט" שיהושע משתמש בו, זה אולי יותר מדויק לתאור שלך, הוא יותר מתמחה במושגים..

בכל מקרה, אני לא רואה שום פסול להיות חובב טכנולוגיה (== טכנולוג)
    יש הרבה טכנולוגיה בתחום האודיו, ולא רק בתחום הדיגיטלי
    נערך לאחרונה על ידי michael123, 01-06-10 בשעה 10:31

שרשורים בנושאים דומים

1. מבחן הרמקולים הרצפתיים - כל הסקירות
    מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 46
    עודכן: 12-07-10, 17:56
  2. מבחן כבלים עיוור !
    מאת liorkoren בפורום אודיו דו ערוצי
    תגובות: 210
    עודכן: 11-08-08, 14:52
  3. מבחן עיוור